Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 27 d.

Sekmadienis gana sudėtingas – verta apriboti bendravimo ratą, daugiau dėmesio reikia skirti sau bei artimiesiems, vyresnio amžiaus asmenims bei vaikams.

Siekite būti šiltesni, jautresni – dėmesio stoka gali paskatinti santykių pablogėjimą, atšalimą labiau, nei manote. Diena ne itin tinkama ir pramogavimui. Ne laikas ir aiškintis santykius, kovoti už teisybę. Saugokite darnų ryšį su savo pora, su tėvais. Vakarop itin išaugs traumų (ypač dėl skubėjimo, greičio viršijimo kelyje, dėl susidūrimo, kritimo iš aukščio, sunkaus svorio kėlimo ar užkritimo, neatsargaus elgesio su aštriais įrankiais, ginklais, ugnimi), konfliktų, avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau tikėtinos galvos, nugaros, kelių, pėdų traumos. Galimi galvos, dantų skausmai. Atidesni sveikatai turėtų būti žmonės, kurių silpna širdis. Sekmadienį 16 val. 21 min. Marsas įeis į Svarstykles, kuriomis judės iki spalio 12 d. Geriausiu atveju Marsas Svarstyklėse paskatins didesnį poreikį bendradarbiauti, siekti sąjungos, labiau orientuotis į partnerius, sutuoktinį. Na, o blogiausiu – provokuos ieškoti ne tik partnerių, bet ir priešų, o, žinia, kas ieško, tas tikrai suranda. Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais. Blogas ženklas: netyčia sulyti, sušlapti (jūsų paslaptis gali išaiškėti), išlieti vandenį (apkalbos apie artimuosius), jei plaukų iškristų (nuostoliai, apgaulės), jei suplyštų batas (apgaulė, draugų išdavystė), jei dantis nulūžtų (nužiūrėjimo požymis). Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turto įgijimas, netikėti pinigai.

Avinas (03 21–04 20). Nesiimkite savaitgalį reikalų tvarkyti, ne tik todėl, kad galite gerą reikalą sugadinti, bet ir todėl, kad jūsų reikės artimiesiems. Šiomis dienomis išaugs traumų, autoavarijų, konfliktų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį nepraleiskite progos susitaikyti su antrąja puse. Ir pamirškite kritiką, reikalavimus. Būkite atsargesni ką nors dirbami rankomis, sportuodami. Labiau pasaugokite vaikus.

Dvyniai (05 21–06 21). Gana nepalankus sekmadienis. Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Nesiimkite nieko rizikingo. Ir pasisaugokite, kad siekdami kažką padaryti geriau, ištaisyti ne visai tobulą, nesugadintumėte to, kas iš tiesų gerai. Būkite atidesni sveikatai. Galimos traumos, apsinuodijimai.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis gana sudėtingas – likite korektiški bendraudami su artimaisiais, antrąja puse. Pasistenkite likti taktiški reikšdami savo jausmus, atsidavimą – per dideliu atkaklumu tik santykius sugadinsite. Taip pat venkite lindimo į akis, nesistenkite perdėtais būdais į save dėmesio atkreipti.

Liūtas (07 23–08 22). Stiprinkite sveikatą, būkite atidūs maisto kokybei. Tai itin svarbu bus sekmadienį. Tądien itin reikėtų vengti priešstatos bendraujant su antrąja puse. Mokėkite nusileisti (bent formaliai patylėti). Vakarop išaugs ginčų, konfliktų, autoavarijų, rankų, kojų traumų tikimybė. Labiau pasisaugokite ir vagių, o taip pat liežuvautojų.

Mergelė (08 23 – 09 22). Sekmadienį geriau likti namie, bent jau pavakarei neplanuokite rizikingų kelionių. Ne laikas spręsti meilės bei šeiminio bendravimo problemas. Būkite atidesni savo vaikų, mylimo žmogaus skundams – tai tas laikas, kai geriau palepinti, nei barti, kritikuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis – nepalanki diena kelionėms, viešnagėms. Būkite labiau atidūs tėvams – padėkite, atjauskite ir nesivelkite į ginčus. Sekmadienis atneš permainas – vakarop Marsas įeis į jūsų ženklą ir kuriam laikui jus išjudins aktyvesniam reikalų tvarkymui, kovingesniam problemų sprendimui. Vis dėlto nepamirškite, kad tai laikas iki gimtadienio, tad svarbu nepervargti, niekur nepersistengti.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį nerizikuokite ne tik savo geru vardu, bet ir saugumu kelyje. Beje, tai metas, kai geriau patylėti, nei pasakyti. Ypač vakare verta sau priminti, kad tylėjimas – auksas. Jei ši aksioma yra jūsų bendravimo pagrindas, nebus progos nusivilti artimaisiais, draugais ar mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Derėtų labiau vertinti taiką namuose – santykių aiškinimasis su sutuoktiniu bus itin žalingas. Ir tai aktualiausia bus sekmadienį. Tądien labiau pasaugokite savo turtą. Gresia ir nenumatytos išlaidos, baudos (vakare itin). Nesistenkite visko numatyti – vargu ar gausite tai, ko sieksite, tačiau galite įgyti tai, ko nesiruošėte. Ir venkite ginčų su antrąja puse, tėvais, o taip pat su pareigūnais. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio pavakare itin bus svarbu pagarbiau bendrauti – galite pernelyg greitai užsiplieksti ir leptelėti ką nors tokio, dėl ko aplinkiniai ims jūsų vengti. Ir likite atidesni savo sveikatai – labiau tikėtinos traumos (ypač sekmadienio vakarą, pirmadienį). 

Vandenis (01 20–02 18). Skirkite sekmadienį vien poilsiui – jokių nemalonių ar sunkių darbų, jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. Dabar verta atsiriboti nuo pasaulio, pabūti su savimi (be liudininkų). Sukurkite sau ramią, saugią aplinką, visus rūpesčius atidėdami kitai savaitei. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį venkite draugams patarinėti. Ir nebūkite patiklūs dėl gautų pažadų. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą