Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 10 d.

Sekmadienis atneš nemaža pasitenkinimo, jei skirsite jį bendravimui – susitikite su bičiuliais, su žmonėmis, kurių nuomonę gerbiate, vertinate, aplankykite giminaičius.

Diena palanki sveikatos stiprinimui. Geras laikas labdarai. Verta aukoti sergantiems, taip pat pasirūpinti gyvūnų prieglaudomis. Beje, tai ir viena geriausių dienų metuose įsigyti naminį augintinį. Iš šeštadienio į sekmadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – vadinasi, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų apie klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogu – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogu sapnavote – reiškia gerus santykius su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos. Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – tai vidinės nešvaros, taip pat nužiūrėjimo požymis; jei rankos, kojos tirptų – gresia liga; jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui; jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų; garsiai knarkti– per jus veikia tamsios jėgos. Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam – apsaugos įgijimas, pagalba.

Avinas (03 21–04 20). Neverta kur nors toli vykti – namuose jūsų lauks smagūs netikėtumai, nelaukti, bet džiugūs svečiai. Sekmadienis netinkamas naujoms romantiškoms pažintims, tačiau vakaras palankus su mylimu asmeniu aptarti, kas jūsų netenkina santykiuose.

Jautis (04 21–05 20). Nuostabios dienos bendravimui. Sekmadienio rytmetis gali būtu sudėtingas, vis dėlto diena bus puiki – laukia ypatingi susitikimai.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį praleiskite su bičiuliais ar giminaičiais, kuriuos išties mėgstate.

Vėžys (06 22–07 22). Šias dienas geriau skirti ramiam pasimėgavimui poilsiu. Nesiimkite sunkių darbų – dylantis Mėnulis jėgų tam nesuteiks. Būkite labiau jautrūs, atidūs savo poros atžvilgiu.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis (tik ne ryte) palankus su pora aptarti ginčytinus klausimus. Tai ypatinga diena, atskleidžianti jūsų charizmą, taip pat padedanti suvokti, ko reikia, kad būtumėte sveiki ir turtingi.

Mergelė (08 23–09 22). Tam, kad sekmadienis būtų ramesnis, atsisakykite santykių aiškinimosi su artimaisiais: ne laikas įrodinėti teisybę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis palankus susitikti su draugais, aplankyti giminaičius. Jei tektų dalyvauti kokiame pobūvyje, nepraraskite saiko prie vaišių stalo.

Skorpionas (10 24–11 22). Puikios, smagios savaitgalio dienos – jausitės vėl pasaulio šeimininkais, visų mylimais ir gerbiamais. Šiandien galite išgirsti vertingų dalykų, tad stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti, juolab nesipuikuoti savo gabumais, žiniomis, ryšiais ir pan.

Šaulys (11 23–12 21). Likite draugiški ir nuoširdūs, venkite kažko reikalauti iš artimųjų, iš mylimo žmogaus. Verta susitikti su geru draugu, kuris jus girdi, supranta – išsikalbėkite, savaime atsiras išeitis iš jums keblios padėties. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite sąjungininkų – ypač sekmadienis šaunus susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje. Pasistenkite būti atidesni artimiesiems. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį sutelkite dėmesį į, atrodytų, atsitiktinius, nežymius dalykus – draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus, giminaičio ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, rasti išeitį iš aklavietės. 

Žuvys (02 19–03 20). Esate mylimi, tad labiau savo artimaisiais pasitikėkite ir nešykštėkite gerumo. Stenkitės labiau paliudyti savo atsidavimą šeimai, mylimam asmeniui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą