Horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 7 d.

Avinas Tikriausiai bus aibė reikalų ir teks vikriai suktis. Pravartu užmegzti dalykinius santykius, tvarkyti oficialius reikalus. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį rimtiems pašnekovams, solidžioms asmenybėms.

Jautis Jūsų sugebėjimų, organizatoriaus savybių šiandien gali labai prireikti tvarkant kolektyvo reikalus, tarpininkaujant. Tiktų užsiimti reklama, ieškoti naujų ryšių, sutarčių. Sudominusiam asmeniui spontaniškai galite paskirti pasimatymą.

Dvyniai Saugokite savo naujus veiklos planus, puoselėkite idėjas ir patylom jas brandinkite. O jeigu kils noras pasislėpti nuo visų sunkumų ir pareigų, tai ši pozicija nepadės jums tapti saugesniems, nebent tik šiandien.

Vėžys Ši diena turėtų būti palanki svarbiems susitikimams, reikalams, susijusiems su tarpininkavimu, įvaizdžio kūrimu. Tačiau netikėti emocijų proveržiai gali pagausinti priešų skaičių. Kita vertus, vidinis išsilaisvinimas jus atpalaiduos.

Liūtas Tikriausiai šiandien nepatirsite rimtų kliūčių įgyvendindami dienos tikslus. Pirmame plane atsidurs turto interesai, verslo, mokesčių, draudimo reikalai. Jei laukiate kažkokio atsakymo, tikėtina, kad jį gausite.

Mergelė Teks daug bendrauti telefonu, rašyti. Galima nauda per reklamą, netikėtas naujienas, komercinę veiklą ar naujai užmegztus ryšius. Tikėtinas pasiūlymas kažkur vykti, mintys suksis apie numatomą kelionę, interviu ar egzaminą.

Svarstyklės Pasireikš nuotaikų kaita, augs noras pertvarkyti namus, nes taip, kaip yra, nebepatiks. Jautriai reaguosite į kiekvieną smulkmeną. Nevertėtų visko sureikšminti. Jei jūsų idėjoms nepritaria artimieji, išgirskite apie jų nerimo priežastis.

Skorpionas Būsite patrauklūs, kūrybingi, malonūs aplinkiniams, traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Galimas meninis įkvėpimas arba bendrausite su žmonėmis, kuriems būdingi kūrybiniai polinkiai. Naujus pasiūlymus derėtų rimtai apsvarstyti.

Šaulys Visą dieną būsite nusiteikę kalbėti apie sveikatą, darbą, verslo galimybes, naršyti po internetą, siuntinėti gyvenimo aprašymą, net jei jums nebūtinai reikia darbo. Kai pavyks susikaupti, imkitės konkretaus darbo.

Ožiaragis Šiandien gana aiškiai suvoksite permainų būtinybę. Nebloga diena tartis dėl bendradarbiavimo, užmegzti naują partnerystę. Gauta informacija skatins naujiems polėkiams ir iššūkiams. Galbūt kažkuo smagiai nustebins antroji pusė.

Vandenis Verta kreiptis dėl paramos, užtarimo į įtakingus asmenis, teisininkus, megzti ryšius su užsieniečiais. Galbūt jums pasiseks ir atsiras naujų perspektyvų. Tikėtina nebloga žinia iš oficialios instancijos, švietimo įstaigos ar užsienio.

Žuvys Verta kreiptis dėl paramos, užtarimo į įtakingus asmenis, teisininkus, megzti ryšius su užsieniečiais. Galbūt jums pasiseks ir atsiras naujų perspektyvų. Tikėtina nebloga žinia iš oficialios instancijos, švietimo įstaigos ar užsienio.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą