Nuotraukos autorius: 123rf.com

Diena problemiška informacijos, transporto, ryšių tarnyboms, nepalanki besimokantiems

Penktadienį vidinio tvirtumo ir optimizmo padaugės ir į galimus nesklandumus reaguosite ramiau. Tai, kas buvo keblu, nesuprantama, tądien taps aišku ir, ko gero, ne itin malonu. Teks į pasaulį pažvelgti kitomis akimis, naujai įvertinti save, savo jausmus, veiklą, tuos, kuriuos mylite, draugus.

Tik neskubėkite nusivilti (po kurio laiko jūsų nuomonė dar kartą keisis) ir imtis radikalių priemonių – norėdami ką nors pagerinti, pataisyti galite viską sugadinti, kai ko netekti. Penktadienis blogas naujų darbų pradžiai, ilgalaikiams susitarimams, sandoriams. Diena problemiška informacijos, transporto, ryšių tarnyboms, nepalanki besimokantiems. Atidūs turėtų būti tie, kuriems reikia skaičiuoti, dirbti su informacija, dokumentais. Pasirenkite įvairiems vėlavimams dėl transporto nesklandumų, laiku negautos informacijos. Nepalankios kelionės, ypač oro transportu. Penktadienį stenkitės būti atlaidesni – svarbu taikytis. Vakare, 20 val. 39 min., stos Mėnulio jaunatis. Prasideda laikas, kai verta pasvajoti apie ateitį, kurti šviesius ateities planus.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus įvairiems susitikimams, nedidelėms kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Nesinerkite iš kailio ko nors siekdami. Savaitgalį kur kas geriau suprasite, ko jums reikia ir kaip tai pasiekti. Ne laikas priekaištauti sutuoktiniui, mylimam asmeniui ar šefui.

Jautis (04 21–05 20). Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali ne tik sunaikinti tai, ką esate pasiekę, bet ir užkirsti kelią į sėkmę. Ypač penktadienį neskubėkite nusivilti nei savimi, nei draugais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – nepalanki diena aktyviai veiklai, nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti namuose. Saugokite savo turtą ir sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį noras ką nors pagerinti ir dėl to griebtis naujovių, ieškoti racionalizatoriškų sprendimų veikloje gali kai ką sužlugdyti. Vertėtų atsiriboti nuo jus varginančių žmonių, netikusių draugų.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį derėtų imtis kraunamų užduočių darbe bent jau tam, kad viršininkas nesuabejotų jūsų atsidavimu ir galimybėmis. Bet šios dienos problema – kokybė. Būkite atidesni mylimam žmogui, artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį ypač svarbu atida, atsargumas. Nerizikuokite kelyje, dirbdami tikrinkite informaciją. Galimos problemos per partnerius, nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su kolegomis, šefu, valdininkais, kelių policija.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – sunkoka diena, bet jei liksite draugiški, diplomatiški, išvysite, kad aplinkiniai irgi geranoriški, pasiruošę padėti. Deja, neatsargus žodis, neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį įsitikinsite, kad nuo jūsų pastangų mažai kas priklausys, – šiomis dienomis jūsų partneriai (o gal ir priešai) bus stipresni už jus. Tad ne laikas veltis į kovą, konfliktus. Ir mažiau ginčykitės, nieko neįrodinėkite sutuoktiniui.

Šaulys (11 23–12 21). Ne laikas atsipalaiduoti penktadienį – nors tai darbo savaitės pabaiga, susitelkite, imkitės to, kas privalu darbe. Venkite prieštarauti vyresnybei, nesiginčykite su kolegomis. Tinkamas metas iš esmės susitvarkyti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį reikalai pajudės sparčiau, bet kitaip, nei planavote, vis dėlto pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas. Ne laikas avantiūroms, ypač norint nesunkiai užsidirbti pinigų.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumą tuščia – atidėkite tai bent savaitgaliui ar kitos savaitės pradžiai.

Žuvys (02 19–03 20). Nebūkite tiesmukiški penktadienį, atsargiau vertinkite išgirstus dalykus, neskubėkite reikšti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti – ne viskas bus taip, kaip tikėsitės. Sąžiningai, atidžiai vykdykite kasdienes pareigas.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą