Horoskopas ketvirtadieniui, sausio 4 d.

Avinas Šiandieną seksis ir padirbėti, ir save pademonstruoti. Bet vakare žalos gali pridaryti šeimos konfliktai, nieko neišsprendžiantys barniai, tad pasistenkite jų išvengti. Saugokite sveikatą, kadangi galite susižeisti, pasigauti infekciją.

Jautis Artimieji, vaikai sieks jūsų draugijos, dėmesio. Galbūt sulauksite ir seno draugo ar simpatijos vizito. Smagiai pasilinksminsite, susigalvosite pramogų. Tačiau kartu galite tikėtis ir pavydo scenų, įtemptų bei pavojingų situacijų.

Dvyniai Šiandien nepatartina skubėti, rizikuoti, išlaidauti. Raskite laiko nuoširdžiam pabendravimui su šeimos nariais. Pagalvokite, ar nevertėtų kažką iš esmės keisti savo gyvenime, buityje.

Vėžys Pasižymėsite filosofinėmis nuotaikomis. Galite sulaukti svečio arba žinios iš toli. Labiau pasverkite savo žodžius nepažįstamoje draugijoje, jei vakare joje atsidursite, nes galite pasakyti tai, dėl ko vėliau gailėsitės.

Liūtas Stenkitės atsiriboti nuo jau išgyventos nemalonios situacijos, atliktų darbų. Užsiimkite hobiu, pašeimininkaukite, jei pajusite, kad tai suteikia malonumo. Saugokite savo vaikus nuo pavojų, o namus, automobilį - nuo vagių.

Mergelė Laukia susitikimai, kompanijos, išvykos. Jūsų pagalbos gali prireikti giminaičiams ar draugams. Savo triūsu, patarimais padėkite, bet nepulkite daryti to, ko nemokate, nes galite labiau pakenkti nei duoti naudos.

Svarstyklės Galite išgirsti įvairių paskalų, apkalbų, neturinčių nieko bendro su tikrove. Patartina daugiau ilsėtis, nevartoti svaigalų, niekur neskubėti, nesinervinti. Venkite santykių aiškinimosi, triukšmingų pramogų. Labiau kibs ligos, traumos.

Skorpionas Diena turėtų būti gana nuotaikinga. Jausite padidėjusį romantišką polėkį, kūrybingumą, būsite nusiteikę sportuoti, judėti, rūpintis savo išvaizda, sveikata, susitikti su draugais, svečiuotis.

Šaulys Pasidomėkite, kaip sekasi artimiesiems, bičiuliams. Galbūt juos slegia bėdos ir reikalinga jūsų pagalba. Dėl kažkokių priežasčių diena nebus tokia romantiška, kaip planuojate. Bet jums gali pavykti užsidirbti pinigų ar įsigyti norimą daiktą.

Ožiaragis Susitikite su draugais, giminaičiais. Iš jų išgirsta informacija gali padėti išspręsti kažkokią problemą ar dėl ko nors protingai apsispręsti. Labiau sutelkite dėmesį vairuodami, nes gresia avarinės situacijos.

Vandenis Namuose bus jaukiausia ir saugiausia. Praleiskite šią dieną namų aplinkoje su artimiausiais žmonėmis. Galite pasikviesti vieną kitą svečią. Slapta svajosite apie meilės nuotykius ir regsite romantiškus planus.

Žuvys Didės noras keisti veiklos sritį, asmeninių santykių pobūdį, net patį gyvenimo būdą, įvaizdį, mitybą. Pravartu trumpam pakeisti aplinką, susitikti su patinkančiais žmonėmis. Tik nepasiduokite abejotinoms vilionėms.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą