Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 15 d.

Tampame itin priklausomi nuo praeities klaidų ir poelgių (ir gerų, ir blogų). Tai teks išvysti, įsisąmoninti. Antradienis iki pavakarės – sudėtingas pilnaties metas. Pasistenkite neįsitempti, viską ramiai vertinti. Nieko rimto neplanuokite, nemėginkite pergudrauti likimo – aplinkybės gali tapti stipresnės už jus ir kontroliuoti situaciją gali tapti sudėtinga.

Nebūkite pikti – likite kilnūs, geraširdiški, net jei kai kas jūsų netenkins: stenkitės viską vertinti iš meilės pozicijų (vakare tai pavyks savaime). Tokiu įtemptu metu geriau vengti ne tik bendravimo su problemiškomis asmenybėmis, bet ir santykius aiškintis – jie gali nutrūkti, palikdami skaudžius pėdsakus jūsų širdyje.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes, pasilinksminimus – įgysite turto bei globėjų. Ugnis reikštų, jog nugalėsite priešus, o žaibas – esmines geras permainas gyvenime. Košmarai susiję su neturtu, ligomis, kančia.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar kokį metalinį daiktą, juolab jį pasisavinti – prasidės nelaimės; jie lūžtų lazda, skėtis, žiedas, raktas, namuose kas savaime užsidegtų ar suplyštų užuolaida, staltiesė, lovatiesė ir pan.

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nesivelkite į avantiūras (nei reikaluose, nei meilėje). Taip pat mažiau kreipkite dėmesio į pirmą dienos pusę gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, užsimezgusias pažintis, taip pat apkalbas apie artimą asmenį. Vakaras džiugus – puikus taikymuisi, romantiškam pasimatymui.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis, tad nedarykite nieko, ko nesinori – artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti dalykuose, dėl kurių abejojate. Saugokite sveikatą bei turtą. Vakarą praleiskite su artimaisiais – tai laikas, kai santykiai tampa tauresni.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį svarbu neprarasti savitvardos bei likti ramiems. Tad nesivelkite į diskusijas ir niekam nieko neaiškinkite, nežadėkite: jūsų liežuvis – jūsų priešas. Pirmąją dienos pusę nebūkite patiklūs, nerizikuokite kelyje. Vakaro susitikimai bei naujienos nuramins, įkvėps.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį galite susidurti su įžūliais, išpuikusiais asmenimis, išgirsti neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą. Nuo pavakarės grįš ramybė, susitaikymas. Galima maloni staigmena iš mylimo asmens ar sutuoktinio.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienio pirmąją pusę padaugės streso. Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi bei savais reikalais. Tačiau vakaras atneš nemaža džiaugsmo – tai puikus laikas susitikimams.

Mergelė (08 23–09 22). Jeigu šiandien blogai jaučiatės – likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą. Tiesa, vakaras atneš nusiraminimą bei gerų žinių iš jums svarbaus asmens.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, antradienio pirmąją pusę jie pasireikš. Pasiruoškite, kad gali nutikti, kas tik nori tiek darbe, tiek namie. Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį ir vakare suprasite, kaip jus myli artimieji, kokius gerus draugus turite.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų, nors pirmąją dienos pusę galite susidurti su kliūtimis. Nepriiminėkite lemtingų sprendimų iki pavakarės, tam palankus vakaras nuo 15 val. 33 min.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmąją dienos pusę galimi pralaimėjimai, nusivylimai. Likite blaivūs ir tolerantiški, nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo, ir labiau paisykite aplinkinių (ypač darbo kolektyvo) nuomonės. Vis dėlto vakaras padės nusiraminti, susitaikyti.

Vandenis (01 20 –02 18). Užsibrėžkite griežtesnę distanciją, bendraudami su jums nemaloniais asmenimis. Didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų darbe tikimybė. Priekaištai ryte sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio bei apsisprendimo pagrindu, tad geriau pokalbį apie jus netenkinančius dalykus atidėti vakarui.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pedantiškumas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų bei klaidų. Venkite aiškintis santykius su kolegomis, neprovokuokite konflikto. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą. Ir pasistenkite būti nuoširdesni mylimam asmeniui, sutuoktiniui, nustokite ieškoję trūkumų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą