Horoskopas sekmadieniui, vasario 18 d.

Avinas Visą dieną jus sups žmonės, teks bendrauti, diskutuoti. Į vakarą pasijusite tarsi išsunkti, susilpnės imunitetas infekcijoms. Jei tik įmanoma, tuo metu jau nebegalvokite apie reikalus, kontaktus, nes jums būtina atsipalaiduoti.

Jautis Iki pat vakaro būsite linkę vengti šurmulio, kontaktų. Jei tik įmanoma, užsidarysite nuo tarp keturių sienų ir nuo visų atsiribosite. Tai išties jums padėtų atgauti vidinę pusiausvyrą, prisikaupti energijos.

Dvyniai Būsite aktyvūs ir prisikaupsite įvairių įspūdžių. Nusiteikite optimistiškai - tai pridės jums žavesio ir jėgų. Vakaras sužadins apetitą skaniems valgiams, gražiems daiktams.

Vėžys Jei kurpiate praturtėjimo planus, šiandien galbūt gausite pasiūlymų, kaip padidinti santaupas arba kaip pigiau įsigyti norimą daiktą. Svarbu neįsivelti į lengvabūdiškas finansines avantiūras, kurioms kažkas jus gudriai skatina.

Liūtas Šiandien neblogai seksis tai, kas susiję su reklama, ryšiais, žiniasklaida, transportu. Aplinkui skleisite draugišką atmosferą, būsite komunikabilūs, pasižymėsite geru humoro jausmu. Vakarop jau norėsis tik namų jaukumo, ramybės.

Mergelė Šiandien jums tikriausiai kils ūpas susitvarkyti buitį, įsigyti numatytų pirkinių. Vakare puikiai jausite, kaip turite elgtis, kad pelnytumėte publikos palankumą ir priešingos lyties dėmesį. Galite patirti romantiškų akimirkų.

Svarstyklės Gali nudžiuginti mylimo žmogaus ar vaikų parodytas dėmesys. Galbūt kils noras siekti kokio prizo, laimėjimo ar pakvietimo į pasimatymą, renginį. Vakaras ne itin palankus sveikatai, tad labiau save pasaugokite.

Skorpionas Tikriausiai darbe arba ieškant darbo pagaliau bus bent šiek tiek įvertinta jūsų kompetencija, įgūdžiai. Gali išsispręsti dalykinis klausimas, į kurį atsakymo nekantriai laukėte. Vakarą romantiškai leiskite su savo antrąja puse.

Šaulys Ši diena leis užglaistyti kai kuriuos nesklandumus, suteiks šansą naujai užmegzti nutrūkusį ryšį. Mėgindami numalšinti romantikos ir meilės troškulį, vakare galite patekti į dviprasmiškas situacijas.

Ožiaragis Pažįstamas asmuo gali paprašyti, kad kažką paskolintumėte arba grąžintumėte skolą. Atsargiai elkitės su pinigais ir pažadais. Stenkitės išsaugoti patikimo žmogaus įvaizdį.

Vandenis Nepasimeskite, jei teks bendrauti su įtakingais asmenimis, įrodinėti savo tiesą. Jums neblogai seksis ginti savo teisėtus interesus, tartis dėl svarbaus reikalo, susitikimo, ryšių atnaujinimo ir pan. Galima žavi pažintis, mielas laiškas.

Žuvys Galite gauti svarbią žinią arba pažįstamas asmuo suteiks informacijos apie dominantį reikalą. Vakare tikėkitės naujų kūrybinių idėjų antplūdžio arba intensyvaus bendravimo su bendraminčiais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą