Nuotraukos autorius: 123rf

Diena bus tinkama užsiimti žemiškais reikalais, spręsti socialines problemas

Penktadienis jau ramesnis, saugesnis, nors rytmetys dar įtemptas – vis dar bus juntami vakarykščių dienų atgarsiai. Diena bus tinkama užsiimti žemiškais reikalais, spręsti socialines problemas. Tvarkant piniginius ir turto reikalus bus svarbi atida – ne laikas rizikuoti. Nors penktadienis palankus romantiškiems pasimatymams, kaip ir ketvirtadienis, nėra tinkamas romantiškoms pažintims užmegzti. Tai bus diena, kai vyrauja moteriška energija ir vyrams patartina labiau atsižvelgti į moterišką valią, labiau paisyti antrosios pusės interesų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nėra svarbūs. Nebent jie buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną ir jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštinis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar šviesa, ugnis be aiškios priežasties gestų, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus draugiškai bendrauti, keliauti, švęsti.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį gali tekti spręsti problemas, susijusias su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Iš jūsų gali pareikalauti grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį jausitės smagiau, tačiau vis dar galite suklysti, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus, analizuodami santykius su artimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienio rytmetys sunkokas, kai galima nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite tądien svarbių piniginių ir turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Nevertėtų skubėti, imtis didelių ir atsakingų darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį ne laikas mėginti laimę, rizikuoti. Venkite ir beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų ir viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti ir nemokyti, nes tai gali sukelti priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu atidėkite.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir atidėkite svarbius dalykinius pokalbius, keliones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis įtemptas, būsite linkę suirzti be rimtos priežasties. Nepalanku skolinti pinigų, juolab juos investuoti, nors labdarai aukoti vertėtų. Šiomis dienomis netiktų aptarinėti šeimos biudžeto ar santykių su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienio problemos bus susijusios su partneriais, sutuoktiniu ir jūsų artimaisiais. Neteiskite, nepykite – tikrai apsirinkate. Su svetimais nevertėtų dalintis savo dvejonėmis, įtarimais, nuoskaudomis. Būkite šiltesni savo porai ir nepykite, jei nesulauksite norimo atgarsio.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį būkite pakantesni artimiesiems ir kolegoms, atidesni užuominoms, pastaboms. Tik neišgyvenkite, jei ne viskas seksis, – nesklandumai, klaidos vargu ar išvengiamos, tad nervindamiesi tik pabloginsite situaciją. Nesiimkite daug darbų, dirbkite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Net jei žinosite, kad viskas gerai, penktadienį galite pasijusti šiek tiek prislėgti – jaudinsitės dėl pinigų stokos, nesklandumų santykiuose su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tiesa, nesiimkite radikalių priemonių.

Vandenis (01 20–02 18). Geriausia atidėti visus svarbius reikalus kitai savaitei ir penktadienį jau pradėti savaitgalio poilsį. Darbe atsiribokite nuo bendravimo su intrigantais ir liežuvautojais. Nebūkite patiklūs – nereikėtų dalintis savo nuomone ir sumanymais. Pasikliaukite savieiga – jau kitą savaitę kai kas pasikeis į gera.

Žuvys (02 19–03 20). Šiomis dienomis būtų naudinga prisiminti, kad slapti priešai ir pavyduoliai nesnaudžia, tad galvokite, ką kalbate ir ką žadate. Niekam negrasinkite – viskas sugrįš. Neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą