Horoskopas pirmadieniui, balandžio 15 d.

Avinas Ši diena nežada nei saugumo, nei ramybės. Galite būti įvilioti į pavojingas finansines machinacijas, seksualines avantiūras, įvairius pavojus. Saugokite savo turtą, nežaiskite azartinių žaidimų, nevartokite svaigalų.

Jautis Rytą būsite neatsargūs, impulsyvūs, tad viskas jūsų rankose gali lūžti. Pasisaugokite elektros iškrovos, traumų. Jei vakarui turite paruošti kalbą, pranešimą ar pasirodymą scenoje, teks įveikti save, nes trukdys nervingumas.

Dvyniai Nuo pat ryto galite atrodyti iš lovos išlipę ne ta koja, t. y., nervingi, dirglūs. Negatyvią jūsų reakciją gali išprovokuoti aplinkinių pretenzijos, kritika arba patirtas nuostolis, gedimas. Pažvelkite į viską abejingiau, antraip virsite pykčio sultyse iki pat nakties.

Vėžys Šiandien itin trokšite romantikos, aistros, nuotykių. Galite pasielgti labai spontaniškai ir neatsakingai. Tai gali išprovokuoti pavydo sceną, nuostolį ar net kerštą. Pagalvokite apie galimas pasekmes, jeigu jus užvaldys jausmų audros.

Liūtas Šiandieną lengvai pažeidžiama bus jūsų sveikata, tad pasisaugokite bet kokių neigiamų faktorių. Sekite informaciją, nes galimos kažkokios naujienos, kurių nepastebėjimas atneš problemų. Neregzkite intrigų, nekenkite kitiems.

Mergelė Visą dieną su kaupu bus įtampos ir nerimo. Jūsų arba partnerio afera, lengvabūdiškas nuotykis gali daug kainuoti. Saugokitės provokacijų, neįsivelkite į diskusijas bei kokius nors reikalus su įtartinais žmonėmis.

Svarstyklės Būsite jausmingi, net aistringi. Pakils apetitas originaliems daiktams, pinigams arba seksui, meilei. Nieko gero, jei elgsitės taip, tarsi galėtumėte nupirkti meilę už pinigus. Ir patys nusivilsite, ir kitą žmogų nuvilsite.

Skorpionas Jei neieškosite nuotykių, permainų, tai ši diena turėtų praeiti be nemalonių staigmenų. Gal kiek per daug nervinsitės, jei reikia pasiruošti paskaitai, viešam kalbėjimui, vizitui pas biurokratus ar pan. Tolimos ir netolimos išvykos nepatartinos.

Šaulys Nerami diena. Vertėtų gerai pagalvoti, jei ketinate išleisti nemažą pinigų sumą, pirkti kompiuterinę techniką, nuomotis būstą. Net artimaisiais dabar ne itin galite pasitikėti - įmanomas įvairus manipuliavimas, kažko siekiant ne jūsų naudai.

Ožiaragis Šiandieną ypač saugokite savo sveikatą, nelįskite į pavojus, būkite atidūs kelyje, nes gresia avarinės situacijos. Trokštamą romantišką atmosferą kurti jums padės prabudęs išradingumas, aistra. Tačiau pakerėti patinkantį žmogų bus nelengva.

Vandenis Nepajėgsite atsikratyti neramių minčių apie darbą arba sveikatą. Galbūt įkliuvote ar bijote įkliūti dėl dalykų, kuriuos laikote paslaptyje, dėl padarytų klaidų, pasakytos netiesos. Bus sunku susikaupti, jei reikia mokytis, ruoštis publikacijas.

Žuvys Tai diena, kupina įvairių pavojų, gresiančių tiek santykiams, tiek jūsų ir partnerio fizinei būklei, tiek per jūsų neatsargumą kitiems žmonėms. Būkite dėmesingi savo ir kitų sveikatai, atsargiai elkitės su elektra, technika, chemikalais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą