Dažniau šypsokitės, ir ši diena netaps galvos skausmu

Vyraus maištingos nuotaikos – iš vidaus veršis viskas, kas ilgą laiką kaupėsi viduje, pasąmonėje: neišsipildę norai, svajonės, nusivylimas, pyktis, apmaudas. Be abejo, tai bus nebloga proga geriau susipažinti su savo vidumi, su tomis paslaptimis, kurių apie save nežinome. Deja, įtampa, nerimas apims dažniau nei paprastai, tad savitvarda bus svarbi ir bendraujant, ir tvarkant reikalus. Nebijokite ramiai pripažinti nemalonius dalykus, kurie dabar taps akivaizdūs. Kita vertus, venkite be reikalo įtarinėti, nepavyduliaukite.  Šiandien netiks pradėti naujų darbų, tvirtinti svarbių dokumentų, ypač sandorių. Venkite net ką nors žadėti, įsipareigoti. Gali kilti ir nemenkų finansinių problemų, atsiverti nuostolių, tačiau tuo pat metu pavyks rasti išeitį ir bent iš dalies išspręsti kilusią problemą. Beje, ne laikas aiškintis ginčytinus piniginius, turto reikalus, ypač su dalykiniais partneriais, taip pat spręsti paveldėjimo klausimus su giminaičiais. Tai konfliktinis metas – siekite likti taikūs ir geranoriški. Dažniau nusišypsokite, ir ši diena netaps galvos skausmu. Bus didesnė avarijų, katastrofų (ypač sprogimų) tikimybė, ir ne tik kelyje, bet ir gamyboje, buityje. Labiau pasisaugoti turėtų turintys silpną širdį. Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik moterims. Jei joms pavyko išvysti muštynes, kruviną kovą, ginklus – jų laukia didelė pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: jei plaukai veltųsi, šukos sulūžtų, tarakonas į namus ateitų, odą išbertų, jei ji imtų pleiskanoti, susižeisti iki kraujo, užsigauti medžio šaka, jei laikrodis sustotų ar sudužtų, nuo laiptų nukristi.

Geras ženklas: jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios švelnios, neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų – ir taip pakaks aplinkinių nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę, kenkiančią santykiams šeimoje ir jūsų doram vardui.

Jautis (04 21–05 20). Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo, kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių ir kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite, kad pakaktų išminties suvokti, kur buvote neteisūs, – reikėtų atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, pažeminote ar nuskriaudėte.

Vėžys (06 22–07 22). Kritinis metas – bus sunku neprarasti savitvardos. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktuoti ir viską vertinti ramiau. Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė, galimas smurtas. Nepasiduokite įniršiui, būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdieninius darbus.

Liūtas (07 23–08 22). Tai konfliktinis metas, ir sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais ir laiku pasiremti įtakingais asmenimis. Tiesa, jei jums nepritars antroji pusė, nieko gero tikrai neišeis.

Mergelė (08 23–09 22). Slapti, nepastebėti jūsų veiklos, žinių trūkumai, artimo žmogaus ar patikimo draugo, kolegos nesąžiningumas tampa akivaizdūs. Tik nereikia dėl to daryti tragedijos – savo nepasitenkinimą nukreipkite savo klaidoms taisyti. Beje, ar atleisti draugui, artimam žmogui, šiandien nereikėtų spręsti – esate pernelyg suirzę. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos netikėtos traumos, lėtinės ligos paaštrėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net jei nesate lengvabūdžiai, šiandien spaudžiami kolektyvo, draugų, artimųjų galite susigundyti avantiūra, kuri gali sužlugdyti pasiektą stabilumą, įgytą gerovę. Tad nesistenkite prie visų pritapti, visiems įtikti. Būkite minimalistai – daug nenorėkite. Blogas laikas naujam romantiškam ryšiui užmegzti, netiks erzinti savo poros flirtuojant su kitu (-a).

Skorpionas (10 24–11 22). Geriausia likti namie, taip bus paprasčiau atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų minčių, nerimo ir įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams ir savo atžaloms. Ne laikas aiškintis meilės santykius – galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, nors reikėtų patylėti. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, taip pat vairuodami. Pasisaugokite vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Sunkus laikas – likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso. Taps aišku, ar nepervertinote savęs, ar dabartiniai planai realūs. Venkite tuščių kalbų ir didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač vairuodami.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesiimkite tvarkyti finansinių reikalų – galite viską sugadinti. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą, sveikatą ir santykius su antrąja puse. Ne laikas santykiams aiškintis, nebent siekiate išprovokuoti skyrybas.

Vandenis (01 20–02 18). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti, deja, gali pristigti saiko ir sveiko proto. Tad būkite atidūs, kad nesugriautumėte savo laimės ir sėkmės pamatų. Bus didelė traumų, konfliktų, avarijų tikimybė. Venkite ginčų (juolab santykių aiškinimosi) tiek darbe, tiek namie, ypač su tais žmonėmis, kurių nenorite prarasti.

Žuvys (02 19–03 20). Prieštaringas metas, kai norėsis vien ramybės ir poilsio, bet aplinkybės reikalaus kito ir plėšys pusiau. Vis dėlto sutaupysite daug jėgų bei laiko, jei atidėsite ketvirtadieniui visus dalykinius rūpesčius, o šiandien tiesiog ramiai pailsėsite. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, gaisrų, sprogimų tikimybė.

 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą