Netikęs laikas pirkti vertingų daiktų ar rizikuoti pinigais

Nelengva diena. Jėgų ir norų daugėja, o tai tik dar labiau sunkina situaciją. Nuojautos, kaip ir poreikiai, dažnai bus klaidingi, netikri. Tad šiandien nereikėtų priimti jokių atsakingų sprendimų nei darbe, nei namie. Netikęs laikas pirkti vertingų daiktų ar rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašyti sandorius, investuoti, skolinti pinigus. Tai įvairių nesusipratimų bei traumų laikas, kai reikia būti ir patiems atsargesniems, ir kitus (ypač vaikus) pasaugoti. Gana sudėtingai reikalai gali klostytis jausmų srityje – galimi rimti konfliktai dėl dėmesio, švelnumo, pinigų stokos, neišspręstų buitinių problemų arba pavyduliavimo.  Tai naujų susižavėjimų, netikėtų įsimylėjimų metas, tiesa, šios dienos susipažinimai nežada nieko laimingo – jie daug ką sugriaus jūsų gyvenime ir nesuteiks to pasitenkinimo, nusiraminimo, kurio tikitės. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, gaisrų, sprogimų, įvairių avarijų tikimybė. Derėtų labiau pasaugoti vaikus. Turėtų būti atidesni asmenys, kurių silpna širdis. Iš antradienio į trečiadienį sapnai nereikšmingi jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

 Geras ženklas: užuosti malonius aromatus, pačiam puikiai kvepėti, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą ar debesys virš galvos išsisklaidytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis kritinis, nepalankus naujų darbų pradžiai; verta dėvėti pilkų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Nepalanki diena. Negeros naujienos, apgaulingi pasiūlymai. Būkite pasirengę netikėtumams, kurie suardys jūsų planus. Derėtų atsisakyti bendravimo, nedirbti pavojingų darbų, anksčiau eiti ilsėtis.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite niekuo tikri – kiekvienam teiginiui visada galima rasti argumentą, o neįvykdytam pažadui – sąžiningą pasiteisinimą. Planai gali net kelis kartus keistis, griūti. Apdairiau bendraukite su moterimis – per jas galite patirti nenumatytų sunkumų, kliūčių, net nuostolių.

Dvyniai (05 21–06 21). Jus gali nuvilti aukštas asmuo, netesėti pažado viršininkas – geriau į nieką nesikreipti svarbiu reikalu. Vėlus vakaras sudėtingesnis – eikite anksčiau ilsėtis.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas laikas, didesnė nei paprastai nesėkmių, nelaimingų atsitikimų, konfliktų tikimybė. Būkite apdairesni tvarkydami piniginius, turto reikalus, labiau pasaugokite vaikus ir mažiau pretenzijų reikškite mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite kantresni, nepasiduokite ambicijoms. Šios dienos nesutarimai ir pažadai vėliau itin apkars. Nesitikėkite naudos iš šios dienos pasiūlymų, o gautus pinigus šiandien galite itin greitai išleisti ar tiesiog jų netekti. Labiau pasaugokite santykius su savo pora, taip pat savo sveikatą, ramybę bei turtą. Galimas įtemptas vakaras bei naktis, tad verta anksčiau eiti ilsėtis, atsisakant viešnagių, pramogų.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidūs – nežymi klaida vairuojant, sudarinėjant dokumentą, aptarinėjant svarbų reikalą virs rimta problema. Nereikėtų šiandien nieko žadėti, pasirašyti svarbių dokumentų, ko nors reikalauti iš šefo ar sutuoktinio. Vakaras – aistrų metas, kai norisi ir mylėti, ir pykti, keršyti. Ir tai nebus teisinga pozicija.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera nuotaika – svarbus dalykas, ypač jei neperžengiama atsargumo riba. Būkite atidesni vaikų, artimųjų skundams, naminių gyvūnų elgesiui, savijautai. Daugiau dėmesio skirkite namų rūpesčiams nei dalykiniams reikalams.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki pietų geriausia likti namuose. Šiandien reikėtų labiau pasaugoti savas bei šeimos paslaptis. Būkite atidūs savo vaikų šnekoms bei žaidimams (jie gali būti pavojingi). Darbe venkite rimtų pokalbių su vadovybe.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą