Verta imtis didelio tvarkymosi namie ir lauke

Savaitės pabaiga sutampa ir su Mėnulio mėnesio pabaiga. Dabar vertėtų susitelkti ir užbaigti darbus, taisyti klaidas. Svarbiausia šiandien neskubėti ir nepradėti naujo darbų etapo – jis ilgam užsitęs ir bus kupinas kliuvinių (ir ne todėl, kad penktadienis, trylikta diena, tiesiog tai ciklų užbaigimo laikas). Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidūs – galite pražiopsoti svarbią smulkmeną. Taip pat nesiimkite skubių ar papildomų darbų – tegu juos atlieka ne tokie užsiėmę. Semkitės žinių, dažniau pasitikrinkite, ar nepadarėte klaidų. Verta imtis didelio tvarkymosi namie ir lauke – jėgų pakaks, pagalbininkų irgi atsiras. Gerai ką nors taisyti, imtis remonto. Palanku pasitikrinti sveikatą, imtis iškrovos dietos, valyti šlakus iš organizmo. Ši diena nepalanki romantiškiems pasimatymams, taip pat švęsti, pramogauti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis nebent, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote, – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų ir pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors nusiristų, rakštį įsivaryti, greitai išsitepti. 

Geras ženklas: netyčia apsilieti vandeniu, sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis puikus kelionėms, gausiems susibūrimams, švęsti. Sekmadienis kritinis, kai verta atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nepalankus ir pramogauti, švęsti.

Avinas (03 21–04 20). Elkitės taip, kaip liepia vidus, – įsiklausykite į nuojautas. Galimi netikėti praregėjimai, dėl to jūsų užimama pozicija gali pasikeisti. Svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime be jūsų pastangų – labiau pasikliaukite partneriais, sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Sėkminga diena – laimingas atsitiktinumas padės rasti tinkamą sprendimą. Būkite atidesni vyresnių ar už jus labiau patyrusių draugų, kolegų patarimams, nuomonei, net jei tai bus išsakyta ne pačia švelniausia forma.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiuo metu esate itin stiprūs – verta spręsti aktualias darbo, karjeros problemas. Parodykite, ko esate verti. Nebijokite sunkumų – pasiekta pergalė bus ilgalaikė, lems pripažinimą, populiarumą.

Vėžys (06 22–07 22). Nors nelengva baigiantis savaitei, tačiau susitelkite ir imkitės užvilkintų, atidėtų darbų. Tinkamas laikas ir pertvarkymams, remontui namuose. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu.

Liūtas (07 23–08 22). Stenkitės viską įvertinti ramiai ir blaiviai, nepraraskite savitvardos ir jums pavyks kalnus nuversti. Tiesa, būtina atidžiau laikytis saugumo technikos reikalavimų. Vairuodami venkite rizikingų veiksmų.

Mergelė (08 23–09 22). Ar sugebate išgirsti svetimą nuomonę? O gal, atvirkščiai, tik ją girdite ir esate kurti savo vidiniam balsui? Pasistenkite – šiandien jums pavyks rasti sveiką kompromisą darbe ir namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta imtis aktyvios veiklos. Galite būti priversti daug nervintis, karščiuotis, net pyktis, tačiau tai reikia daryti protingai, kad neprarastumėte orumo ir kitiems ūpo nesugadintumėte.

Skorpionas (10 24–11 22). Įkvepiantis, kūrybingas metas – pasiduokite pirmam impulsui, ir jūsų pastangos nenueis veltui. Venkite ginčytis darbo klausimais, kol neturėsite pakankamai informacijos. Gera proga kartu su vaikais imtis rimtų darbų namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Jums pavyks įkvėpti aplinkinius, ypač artimuosius, žygdarbiams, tik bus svarbu pateikti tinkamą idėją. Patys nepersistenkite – verta taupyti jėgas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavyks pagreitinti įvykių eigą. Patartina tvarkyti skubius reikalus. Venkite nereikalingų ginčų, neprovokuokite skandalų.

Vandenis (01 20–02 18). Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti. Susitikite su potencialiais investuotojais, viršininku – pavyks sudominti savo idėjomis ir projektais.

Žuvys (02 19–03 20). Lyderystės metas, itin palankus vyrams bei vadovams. Palanku imtis reorganizacijos. Ieškokite senų klaidų ir jas taisykite. Geras laikas aktyvioms fizinėms treniruotėms. 

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą