Laukia geros naujienos

Būsite stiprūs, sumanūs, energingi. Tinka imtis sunkių, nemalonių darbų. Laukia geros naujienos – sužinoti dalykai padės rasti svarbią tiesą, atskleisti paslaptį. Tai įdomių susitikimų metas – kyla šaunių sumanymų, atsiranda ir galimybių juos įgyvendinti. Sutiksite asmenų, kurie jums suteiks viltį ir konkrečiai kuo nors padės. Tinka spręsti finansines problemas – rasite naujų rezervų.  Palanku rinkti vardą, pavadinimą. Labiau pasirūpinkite savo sveikata – ši diena gera pradėti mankštintis, mokytis Rytų kovos menų. Bus palankūs ir sunkūs fiziniai darbai namuose bei lauke. Diena palanki pirkti sidabrą ritualiniais tikslais. Gerai įsigyti toteminio gyvūno iš sidabro amuletą. Taip pat tinka pirkti peilius, sporto inventorių.

Iš pirmadienio į antradienį gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti nuogam, atsidurti savo vaikystės name (kas nors sugrąžins skolą). Blogai kristi, praustis, valgyti vaisius, ypač obuolius (ašaros).

Blogas ženklas: jei kraujuotų dantenos, iš nosies kraujas bėgtų, susižeisti iki kraujo, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei ant jūsų byrėtų tinkas, žemės grumstas užkristų, jei šukos sulūžtų, veidrodis sudužtų, virš galvos varnas kranksėtų, po kojomis grindys įlūžtų, jei langas sudužtų, daug juoktis, pokštauti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje pašauktų, giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį galimi netikėtumai, permainos – nieko griežtai neplanuokite; palankios spalvos – auksinė, geltona, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Dvilypis metas: inercija kliudys, tačiau impulsyvumas pavojingas. Vis dėlto mokėkite greitai persiorientuoti, kitaip galite prarasti gerą progą. Palankus metas sandoriams, spręsti finansines problemas. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Jautis (04 21–05 20). Spręskite aktualias problemas, susitikite su reikalingais žmonėmis – dabar viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams, pamokymams bei išgirtai informacijai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nurimkite ir įsiklausykite į savo vidų – tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite situacijos, įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime.

Vėžys (06 22–07 22). Galite pakeisti savo ateitį: dabar daug kas jūsų valioje. Pats laikas ką nors iš esmės keisti savo gyvenime. Tik nepamirškite, ką nori iš jūsų išgirsti artimieji, mylimas žmogus. Diena puiki ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas laikas konfidencialiam pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo tikslo, nors gali stigti noro bei jėgų. Mažiau girkitės pasiekimais, nepasakokite žmonėms, su jūsų reikalais nesusijusiais, apie dalykinius ketinimus – šiuo metu (iki gruodžio) palanku slapukauti.

Mergelė (08 23–09 22). Perspektyvus laikas, ypač žmonėms, kurie ką nors slepia ar nori sėkmingai, niekam nematant, sutvarkyti – jiems nusišypsos laimė. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte, labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos tylima, garsiai nesakoma.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera proga spręsti finansinius klausimus – rasite naują išeitį iš senos problemos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus – labiau jais pasikliaukite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne viskas nuo jūsų priklausys, tačiau aplinkybės bus palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų ar konfidencialios pagalbos. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys kiti.

Šaulys (11 23–12 21). Imkitės visų darbų, kuriuos jums užkraus vadovybė. Ne viskas bus sklandu, bet nepradėkite pavydėti ar skųstis likimu matydami, kaip kiti tuos pačius reikalus sutvarko kur kas lengviau, paprasčiau. Nesistenkite daug nuveikti, tačiau siekite viską daryti itin kokybiškai – brokas gana greitai paaiškės ir nemažai pakenks jūsų veiklai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras metas tęsiasi – neskausmingai išspręsite net sudėtingiausias problemas savo veikloje bei asmeniniame gyvenime. Manoma, kad šiandien likimas apdovanoja pinigais, turtu tuos, kurie užsitarnavo.

Vandenis (01 20–02 18). Būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti gyvenimą tokį, kokį turite. Verta užsiimti sunkiais, nemaloniais, privalomais darbais namuose. Palanku tvarkyti paveldėjimo reikalus. Tinka nupirkti vertingos buitinės technikos namams.

Žuvys (02 19–03 20). Gero, lemtingo atsitiktinumo metas. Nieko nėra atsitiktinio, tad nepraleiskite pro ausis atsitiktinės informacijos, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą