Tai sunkiausia diena šią savaitę

Tai sunkiausia diena šią savaitę, kai gali užvaldyti pesimistiškos nuotaikos, apimti nusivylimas ar pyktis. Stigs teisingos informacijos, objektyvumo. Tai netinkamas laikas kelionėms, svarbiems susitikimams, pasitarimams, keistis informacija, svarbiems pokalbiams su viršininkais, įtakingais biurokratais. Bendraudami būkite itin atidūs, kalbėkite suprantamai, aiškiai. Tikrinkite ne tik tai, kaip jus išgirdo, suprato, bet ir kaip patys suvokėte išgirstą dalyką. Gandai, paskalos plis itin greitai ir atrodys įtikinami, o išties teisingi dalykai kels įtarimą, nepasitikėjimą. Tad likite atidūs, nes bus lengva supainioti svarbią informaciją, be reikalo sukelti ažiotažą ar ginčų. Kadangi ši diena įtempta, konfliktinė, svarbiausia neskubėti ir išlikti ramiems, taikiems. Tai nepalankus metas besimokantiems, dirbantiems su informacija, žiniasklaidos, transporto tarnybų darbuotojams. Bus galima nukentėti ir dėl kieno nors bukumo, nelankstumo ar nepunktualumo, išsiblaškymo. Deja, dėl šiandien padarytų klaidų galimos rimtos problemos, susijusios su jūsų karjera, taip pat santykiais šeimoje. Dabar ne laikas ką nors vertinti, keisti, pradėti naujus darbus. Labiau saugokitės vagių, apgavikų bei šantažuotojų. Gresia ir svarbios informacijos – asmeninės, dalykinės – nutekėjimas. Svarbi atida, atsargumas – gali dingti reikalingi daiktai, dokumentai, įvykti vagysčių. Labiau susikaupkite rašydami, skaičiuodami, ką nors dirbdami rankomis, vairuodami automobilį, eidami gatve. Šiandien svarbu nepersidirbti, nepervargti – taupykite jėgas, raskite laiko susikaupti, pabūti vieni. Daugiau laiko patartina praleisti namuose su artimaisiais. Saugokite tai, ką turite, vertinkite tuos, kuriuos mylite, ir likite dosnūs, nuoširdūs. Bus didelė traumų tikimybė, atsargiau elkitės su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, atidžiau vairuokite automobilį. Galimi netikėti, keisti darbo, buitinės technikos, transporto priemonių gedimai, lūžimas. Atida būtina tiems, kurie dirba aukštyje ar dideliame gylyje. Didesnis pavojus nukristi ar nukentėti per užkritusį svorį. Ne laikas pirkti trapius daiktus, telefonus, transporto priemones.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nebuvo labai svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote žemę, žemės gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai buvo save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kur nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indus daužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti skubius reikalus, kūrybiniam darbui, nepatartina planuoti rizikingų kelionių; tiks nešioti geltonus, baltus, aukso spalvos drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali tekti keisti planus: atsisakyti kokio nors pirkinio, galbūt susitikimo ar kelionės. Tikėtini nuostoliai kelyje, veikloje, tad pasiruoškite nesmagioms staigmenoms. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atsargesni su darbo instrumentais, buitiniais elektros prietaisais. Tai kritinis metas jūsų karjeroje – galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Susitelkite, kad savo darbus atliktumėte nepriekaištingai. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti – tik į naudą.

Jautis (04 21–05 20). Ne viskas vyks taip greitai, kaip jums norėtųsi. Ir ne viskas gali būti gerai, tad daug nenorėkite ir nesitikėkite – jūsų galimybės gali būti netikėtai apribotos. Netinkamas laikas kreiptis į vadovybe su prašymais, pasiūlymais. Ir venkite ginčų – su vadovybe, tėvais, draugais – tikriausiai visi bus neteisūs. Diena žada rūpesčius avantiūristams. Būkite atidesni savo porai. Labiau pasaugokite vaikus.

Dvyniai (05 21–06 21). Kol kas gali tekti atsisakyti veiklos planų, paisyti partnerių ar vadovybės pateiktų sąlygų. Šiuo metu delsti, taikytis prie kitų bus palankiau, nei veltis į atvirą kovą. Deja, būsite linkę pernelyg jaudintis, prisigalvoti nesąmonių ir imtis neapgalvotų veiksmų. Galimi netikėti nuostoliai – tai blogas laikas sandoriams, skolinti ar skolintis pinigų. Vakare nepatartina vykti į svečius ar eiti į pramogų vietą – tai gali tik dar labiau sugadinti nuotaiką. Itin atsargūs būkite kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau dirbkite, daugiau ilsėkitės. Ir nenorėkite visko suprasti – galite susidurti su keistu, nelogišku jums pažįstamų žmonių elgesiu. Tik nesitikėkite, kad jus visi teisingai supras ir įvertins. Bus patikrinti ir jūsų diplomatiniai sugebėjimai bendraujant, ypač su kaimynais, giminaičiais, bendrakeleiviais, tad likite santūresni, pagarbesni bendraudami. Ne laikas aiškintis teisybę. Netinkamas metas su partneriais aptarinėti reikalus, pasirašyti susitarimus. Galima išdavystė. Tačiau bendraudami su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu venkite įtarinėti, demonstruoti nepasitikėjimą – nuo to santykiai tik pablogės. Labiau pasaugokite rankas, pirštus, būkite atidesni vairuodami ar eidami keliu.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų ambicijoms gali būti suduotas smūgis. Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis, aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite, su antrąja puse. Finansiniai suvaržymai, piniginių, turto reikalų vilkinimas irgi neišvengiamas. Netinkamas laikas šefui siūlyti savo sumanymus, prašyti darbo sąlygų pagerinimo ar didesnio užmokesčio, ieškoti rėmėjų jūsų sumanymams įgyvendinti. Pernelyg daug nesitikėkite iš gautų pasiūlymų, nes šiandien nauda – efemerinis dalykas. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, – galimos netikėtos traumos, nuostoliai. Būkite apdairesni ir su buitine technika, transporto priemonėmis.

Mergelė (08 23–09 22). Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į vis labiau užgriūvantį rūpesčių kiekį darbe ir namuose, į nesusipratimus, netikėtai galite prarasti kantrybę ir išsilieti, susipykti su kolegomis, sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, net savo vaikais. Diena gali tapti fatališkai nesėkminga, jei skubėsite, jei manysite, kad jūsų reikalai neatidėliotini. Svarbų pokalbį su šefu, artimu žmogumi, savo vaiku, mama geriau atidėti kitai dienai. Šiandien verta patylėti ir nesiimti atsakomųjų veiksmų ginčo, konflikto atveju. Nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gana nesmagus metas, laukia netikėti smūgiai, kai tenka atsitraukti ir sumokėti už savo (ir ne savo) klaidas, kai suyra planai, atsiranda nesuvokiamų, neįveikiamų kliūčių. Gali tekti patirti ir nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, sutuoktinio nedėkingumu, nesąžiningumu. Kita vertus, neskubėkite tikėti viskuo, ką negero išgirsite apie savo atžalas ar mylimą žmogų. Nespartinkite įvykių, nesivelkite į avantiūras. Itin atidūs būkite dirbdami – padarytos klaidos gali tapti didelių problemų priežastimi. Tai itin nepalankus metas azartiniams žaidimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien gali iškilti netikėtų pavojų, gali suirti planai, galite patirti net išdavystę. Tad nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ir pernelyg neplanuokite savo veiksmų – dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių jums teks persigalvoti, ko nors atsisakyti. Nesitarkite su draugais svarbiu reikalu – galite būti netyčia suklaidinti. Venkite tarpininkauti ir ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos bei vertingų meno kūrinių. Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikite, kaip ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Bus didesnė gaisrų, sprogimų, autoavarijų tikimybė. Saugokitės tikrintojų, įsilaužėlių, vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Gali tekti spręsti sudėtingas problemas darbe – tai nelauktų konfliktų, nenumatytų kliūčių diena. Vis dėlto nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi – jūs turite likti aukštumoje. Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami apie rezultatus, vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigų nepatartina – arba per brangiai sumokėsite, arba įsigysite nekokybišką prekę. Šios dienos naujienomis nereikėtų pasikliauti – jus gali apgauti. Nepasiduokite galimoms provokacijoms dėl pinigų, jūsų meilės ryšių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pradedate blaiviau vertinti susidariusią situaciją, tačiau ne laikas rimtiems sprendimams. Pirma į galvą šovusi spontaniška mintis bus apgaulinga, kaip ir pirmas įspūdis – galite nepastebėti tamsiųjų, nematomų pusių. Nerizikuokite savo reputacija, karjera, sveikata, gyvybe. Kol kas turite užimti gynybines pozicijas – ne laikas pulti, imtis ko nors naujo. Nepalankūs sandoriai. Venkite aiškintis santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – tai virs dideliu nesusipratimu. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalanki, nuostolinga diena, kai gali nutikti kas tik nori. Būkite atidūs ir atsargūs, saugokite savo ramybę, turtą. Taupykite jėgas, laiką, pinigus, saugokite gerus santykius su šefu bei mylimu asmeniu. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Tikėtinos išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo ar ginant vaikų, draugų ar giminaičių interesus. Ir nepasiduokite provokacijai, spaudimui iš šalies – tiek bendraudami, tiek vairuodami automobilį. Labiau pasisaugokite melagių, gražbyliautojų bei sukčių, vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Vargu ar pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi. Mažiau tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis – draugai, kolegos, šefas gali pamiršti savo pažadus ar padaryti meškos paslaugą. Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, gresia netikėti automobilio ar darbo technikos gedimai. Nespręskite finansinių problemų, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ar draugais, nes būsite linkę ginčytis, pyktis. Nepriimkite šiandien jokių sprendimų, niekam nekelkite ultimatumų. Patartina eiti anksčiau miegoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą