Nuotraukos autorius: 123 rf

Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 8 d.

Būsite drąsūs ir energingi, sumanūs ir praktiški. Tiesiog nuoširdūs... Tai geros pradžios metas. Palankusis laikas tęsiasi. Susimąstykite, kas jums svarbiausia, ir to drąsiai imkitės. Tai aktyvi diena, kai galima spėti daug ką nuveikti. 

Tiks pradėti didelius naujus darbus, pasirašyti ilgalaikius atsakingus susitarimus (ypač partneriškus), sandorius, naują darbo sutartį, palanku pereiti į kitą darbovietę, išvykti į tolimą kelionę (turistinę ar dalykinę). Palanki diena finansinėms problemoms spręsti – nesėdėkite sudėję rankų: pavyks tinkamai susitarti su partneriais ar kreditoriais, sėkmingai investuoti pinigus. Tinkamas laikas ir teisinėms problemoms spręsti. Šiandien palanku kreiptis su įvairiais prašymais, pasiūlymais į vadovybę, įtakingus asmenis, įvairias organizacijas (visuomenines, religines). Diena itin sėkminga kontaktams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Taip pat su tais, kuriuos laikote savo mokytojais, – turite galimybę tapti doresni, išmintingesni. 

Palankus metas moterims, pedagogams, politikams, dvasininkams, verslininkams, bankininkams, taip pat įsimylėjusiesiems. Dabar užsimezgę ryšiai – tiek veiklos, tiek draugiški – bus tvirti, laimingi, ilgalaikiai. Diena žada laimę ir meilėje – šios dienos romantiškos pažintys, įsimylėjimai laimingi. 

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas. 

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų. 

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę. 

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas įstrigusiems reikalams tvarkyti, tiesa, palankus metas tik iki 16 val. 35 min., vėliau netinkamas nei svarbiems reikalams, nei šventimams, pramogoms; palankūs blankūs tonai. 

Avinas (03 21–04 20). Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Paaiškės tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose. Palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina, – neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė. 

Jautis (04 21–05 20). Puiki diena – atrandate savo aukso vidurį. Tampate objektyvūs ir teisingi, mokate pasidžiaugti tuo geru, kurį gaunate iš pasaulio, iš sutuoktinio, – šiandien bus paprasta matyti tik geriausias puses. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais. Verta ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tinkamas laikas imtis juridinių reikalų, pradėti bylinėtis. 

Dvyniai (05 21–06 21). Verta tvarkyti tarnybos reikalus, tinka pereiti į naują darbovietę. Beje, laimė gali nusišypsoti ir neturintiems darbo, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Dirbkite negailėdami jėgų ir tai lems geras permainas. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti gydymo kursą. Tinka pirkti darbo instrumentus ir kitokią įrangą. 

Vėžys (06 22–07 22). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus bei pinigus – dabar rasite optimalią išeitį. Tiesa, verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą. Daugiau bendraukite su vaikais – jūsų tiesos jiems taps artimos, priimtinos. 

Liūtas (07 23–08 22). Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Imkitės tik svarbiausių, būtiniausių darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas. Nors ši diena ir visapusiškai šauni, sėkmė labiau šypsosis tiems, kurie paisys šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Tad būkite kuklesni, kantresni, stenkitės prisiderinti, pirmi nusileisti. 

Mergelė (08 23–09 22). Lemtingi susitikimai, išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dirbti su svarbia ar nauja informacija (gerai pradėti ko nors mokytis ar atnaujinti senas žinias). Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, stengsis padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, sąjungininkų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui. Vakaras palankus meilės pasimatymui, viešnagei. Šiandien užsimezgusi romantiška pažintis gali virsti ilgalaikiu ryšiu. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Puikus metas spręsti finansines problemas, pasirašinėti sandorius, tvarkyti turto reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Ir nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui kurti, buitinę techniką, proginius drabužius. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pergalės metas – sulauksite pripažinimo kaip geriausi. Tad sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Gerai priimti svarbius sprendimus, susijusius su karjera. Puiki proga susitikti su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį. 

Šaulys (11 23–12 21). Stabtelėkite, pajuskite, ką diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą palikdami jį Dievo valiai, aplinkiniai, šefas, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jums reikia. Geras metas ir įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkminga diena – ateina gerasis persilaužimas – galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia geros permainos. Galimi netikėti ir ypatingi susitikimai. Tinkamas laikas susitikti su įtakingais, svarbiais jūsų veiklai ar šeimos gyvenimui asmenimis. Gera proga paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas ar labai norimas pažintis. Sena, slapta svajonė gali išsipildyti. 

Vandenis (01 20–02 18). Gali įvykti kai kas nepaprasto, labai reikšmingo. Būsite išties aukštai vertinami, gerbiami ir, beje, mylimi. Laukia naudingi karjeros pokyčiai. Pats laikas priimti konstruktyvius sprendimus. Diena išskirtinai palanki pasišnekėti su šefu, pareikalauti to, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors nauja. Palanki proga susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, taip pat vykti į komandiruotę. Padaugės aiškumo ir meilės klausimu. Beje, diena romantiška – raskite laiko tiems, kuriuos mylite. 

Žuvys (02 19–03 20). Ką šiandien padarysite, taps patikima atspara. Gera diena vykti į keliones, galima atnaujinti arba užmegzti pažintis, ypač su jums svarbiais asmenimis. Ir būkite atidesni bendraudami – šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, taip pat su dvasininkais. Palanku tvarkyti darbo reikalus, ypač jei jie susiję su veikla užsienyje. Verta spręsti veiklos plėtros klausimą. Tinka tikrintis sveikatą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 10 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą