Tai netikėtumų metas

Gera diena bendrauti, pažintims megzti, skubiems reikalams tvarkyti, dirbti su informacija, nedidelėms kelionėms, tiesa, reikėtų vengti svarbių, ilgalaikių sprendimų. Buvo sunki savaitė, tad dar kartą peržvelkite nuveiktus darbus, ieškokite klaidų ir jas taisykite. Ir dėl nieko šiandien nebūkite tikri – netikėtumų pakaks, ir būtent ten, kur nelauksite. Tai netikėtumų metas.

Tačiau diena bus išskirtinė tuo, kad padės atsiskleisti asmeniniam patrauklumui. Leiskite sau drąsiai svajoti, rizikuoti naujuose dalykuose. Tai bus geras laikas ir ko nors mokytis, rinkti informaciją, tartis, derėtis. Tik nevertėtų griežtai įsipareigoti, pasirašyti atsakingų dokumentų, nors avantiūros bei permainos ir palankios. Iki pavakarės tinkamas metas atsiprašyti, taikytis, taip pat labdarai. Po 17 val. 30 min. geras laikas įvairiems susitikimams, pažintims atnaujinti ar užmegzti. Tai geras laikas pirkti žiedus-amuletus, talismanus, taip pat telefono aparatą. Tinkamas laikas įvairioms kosmetinėms bei higieninėms procedūroms. Tiks kirpti plaukus, nagus, maudytis pirtyje.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – sėkmingi meilės ir darbo reikalai. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – aktyvus pilnaties metas, itin palankus imtis svarbių darbų, įvairiems reikalams tvarkyti, tačiau pramogauti, švęsti palankesnis šeštadienis, sekmadienio vakaras gana sudėtingas, įtemptas.

Avinas (03 21–04 20). Naudingas metas, tiesa, jei dažniau nusileisite sutuoktiniui, tėvams, įsiklausysite į geranoriškus aplinkinių patarimus. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu. Tai laikas, kai jus parems, palaikys įtakingi asmenys, kai galite įgyti patikimų sąjungininkų, rėmėjų – tik mokėkite kai kur nusileisti, kai ko atsisakyti, kai ką paaukoti (šiuo metu tai svarbi sėkmės sąlyga). Tuomet šios dienos veiksmai gali užtikrinti ilgalaikį stabilumą.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien nieko ryžtinga neveikite – atidėkite tai kitos svaitės penktadieniui. Palankus metas imtis užvilkintų reikalų, atidėtų darbų. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą. Beje, labiau tramdykite pareigos bei užuojautos jausmus – galvokite, kam padedate, nes vėliau galite dėl to gailėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Meilė įkvepia, sušildo. Tai kam pyktis su tais, kurie jus myli? Apskritai diena sėkminga, jei nebūsite labai patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus ir užsispyrę ginčuose. Tai, ko seniai siekėte, gali įvykti savaime. Sėkmės nestigs, tad pasinaudokite proga sėkmingai užbaigti nemalonų reikalą ar išspręsti keblią problemą, ypač jei ji susijusi su skolomis, mokesčiais, santuokine neištikimybe.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite pagelbėti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų – užsiimkite užleistais darbais namuose. Apsiribokite savo šeima – tai geras laikas užsiimti artimųjų reikalais. Puikus laikas rimtam pokalbiui su tėvais.

Liūtas (07 23–08 22). Bendravimas su draugais uždegs ir sustiprins pasitikėjimą savimi. Tačiau būkite realistai, kai kursite ateities planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su viršininkais, kolegomis ar vyresnio amžiaus asmenimis) ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte. Šiandien negerai skubėti – darbo rūpesčius galite atidėti kitoms dienoms. Būkite atidūs vakare išgirstoms naujienoms, gautiems pasiūlymams. Daugiau dėmesio skirkite pokalbiams su artimaisiais pirmąją dienos pusę – jums gali atsiverti jūsų vaikas, brolis, sesuo, sutuoktinis.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbu kuklumas, taupumas, ypač apsiperkant ar susipažįstant su nauju asmeniu, – nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio aplinkiniams, gausite priešingą rezultatą. Šeimoje nederėtų aiškintis dėl išlaidų – atidėkite antradieniui. Neskubėkite – pirmasis įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Sprendimą verčiau atidėkite savaitgaliui arba antradieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į situaciją, išgirstus dalykus, sutiktus žmones reaguoti priešiškai be aiškios priežasties – taip nepastebimai galite išprovokuoti ginčą, net konfliktą. Beje, neprovokuokite pavyduliauti antrosios pusės. Ir atsargiau vairuokite automobilį.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesitikėkite, kad aukštiems asmenims rūpi jūsų problemos, tad mažiau skųskitės, ypač vadovybei. Ne laikas ko nors prašyti iš šefo – atlyginimas nedidės, bet darbų krūvis gali būti padidintas. Vis dėlto jums seksis spręsti senas problemas, ieškoti reikalingos informacijos ar dingusio daikto, dokumento. Diena nėra palanki aktyviai bendrauti. Iš tiesų svarbius susitikimus atidėkite sekmadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Draugai jums padės kai ką svarbaus išvysti, suprasti ir pakeisti savo veikloje. Tai geras metas ieškoti būsimų sumanymų trūkumų. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite: jei norėsis nieko neveikti ir tik ramiai ilsėtis, ilsėkitės – šiandien gerai sau suteikti daugiau laisvės, nevaržyti nuobodžiais rūpesčiais. Na, o prievartaudami save užsiimti sunkiais, varginančiais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau bendraukite su bičiuliais, ilgiau pabūkite gamtoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tiktų tvarkyti senus, svarbius dalykinius reikalus – tik mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė (savo vadovų ypač). Jei jums vis nesisekdavo susitikti su svarbiu žmogumi, mėginkite laimę šiandien, o dar geriau savaitgalį. Tai tas metas, kai gali išsispręsti seniai varginanti problema.

Vandenis (01 20–02 18). Šauni diena – aišku, jei nesate linkę į ginčus. Verta aiškintis sunkumus, nesusipratimus, susijusius su užsieniečiais, kelionėmis. Tai daug kuo palankus metas, kai problemos savaime sprendžiasi reikalinga linkme. Šiandien įsitikinsite, kad jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys. Vakaras naudingas svečiams priimti ar patiems išvykti paviešėti.

Žuvys (02 19–03 20). Vargu ar pavyks per šiandieną išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite sau galvos. Tai ne pats tinkamiausias metas nervintis – netikusios jūsų nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Deja, jūsų vertinimai gana subjektyvūs – galite susikurti problemų tuščioje vietoje ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli, su kuriais jūs dalijatės vargais, rūpesčiais. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis. Būkite apdairesni su pinigais apskritai (ypač bendrais), labiau pasaugokite savo turtą. Galimos problemos dėl skolų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą