Prasideda gana komplikuotos dienos

Prasideda gana komplikuotos dienos, kai nėra prasmės veržtis į priekį, imtis ko nors nauja, dera užsiimti paprastais kasdieniais darbais, priešingu atveju ilgam bus garantuotos problemos. Šie apribojimai bus itin svarbūs iki 17 d. Tai bus dvilypis metas, kai nestings puikių sumanymų, kai aiškiai žinosite tiesiausius kelius į sėkmę... Bet kai tik imsite ką nors daryti, kai jau beveik turėsite, piktavalis likimas ims ir iš panosės nugvelbs tą geidžiamą kąsnelį. O jis buvo visai šalia! Tiesa, per pirmas dvi gegužės dekadas gali žlugti ne tik išsvajotas reikalas, bet ir būti atimta tai, kas jau turėta, kuo džiaugtasi. Na, o ši diena, jei tik nesiimsite nieko nauja, visai tinkama tvarkyti svarbius reikalus. Tiks spręsti įvairias socialines, finansines problemas. Tiesa, nepatartina pasirašyti naujos darbo sutarties, nebent laikiną. Kad ir su kuo bendrausite, likite tolerantiški – noras peikti, kritikuoti šiandien gali ne vienam koją pakišti. Bet tai – diena atspindys, tad kai tik jus ims erzinti kito charakteris, elgesys, vertinkite tai kaip signalą, jog jums šios savybės galbūt irgi būdingos, tik to nepastebėjote anksčiau, nepripažinote. Tai gera diena labiau pasirūpinti naminiais gyvūnais – gal metas apsilankyti pas veterinarą? Beje, diena netinkama badauti, iškrovos dietoms. Patartina neapriboti savo gurmaniškų poreikių. Manoma, kad šiandien bet kokie reikalai, tvarkomi prie pietų stalo, išsispręs kur kas greičiau. Tad būkite vaišingi, dosnūs ir dar kartą įsitikinsite, kad „meilė ateina per pilvą“.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai nėra svarbūs, nebent buvo aiškūs, suprantami, įsimenami. Jie pildysis greitu laiku. Ugnis, šviesa, raktai, savi namai – apsauga, pagalba, pasitikėjimo savimi įgijimas, knyga, laiškas, žuvis – sėkmė, pačiam ką nors rašyti – nauja pažintis (merginai – susitikimas su būsimu vyru, ištekėjusiai moteriai – nereikalingų santykių nutraukimas). Pamesti raktus, būti svetimame name, miške, atvirame lauke – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais – dabartinis jūsų pasirinkimas klaidingas, susižeisti iki kraujo ar išvysti, kaip kitas susižeidžia, – galite susirgti, derėtų labiau susirūpinti savo sveikata.

Geras ženklas: jei prie jūsų glaustytųsi svetimi gyvūnai, šalia paukščiai tūptų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas svarbiems susitikimams, tvarkyti skubius reikalus, bet nepalankus finansiniams įsipareigojimams; palankios spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Aplinkybės klostosi gana palankiai, ir šios dienos veiksmai priartins jūsų svajonės išsipildymą. Tai geras laikas užmegzti dalykinius santykius su užsieniečiais. Tiesa, deryboms, rimtesniems susitarimams palankesnė rytdiena. Nepraleiskite progos nudžiuginti miela dovanėle sutuoktinio ar mylimo žmogaus.

Jautis (04 21–05 20). Esate linkę kiek dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas ir tuo pat metu be pagrindo rizikuoti pinigais, savo sveikata. Neįsitempkite: dažniau pasidžiaukite tuo, ką esate pasiekę veikloje, kaip susitvarkę namus, o gera nuotaika savo ruožtu padės sėkmingiau sutvarkyti reikalus ir dėl niekų nesusivaidyti su artimaisiais. Beje, dabartinė nuoskauda dėl mylimo asmens dėmesio stokos perdėta. Ši diena nebloga skolintis, ieškoti alternatyvaus uždarbio šaltinių.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite patiklūs – jums gali meluoti žmonės, susiję su jūsų pinigais, pelnu ir pan. Neklausykite apkalbų apie artimus, mylimus žmones – šiuo metu pakaks nesusipratimų interpretuojant kitų žmonių gyvenimus. Ypač to nepamirškite ryt, poryt. Nepatartina įsipareigoti ilgam. Jei reikia pasirašyti svarbų dokumentą, įsigyti vertingą daiktą, geriau tai atidėti rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Naudingų dalykinių susitikimų bei darbų (ar pasirengimo jiems) diena, tiesa, svarbesnių įsipareigojimų geriau vengti. Ne laikas ir pinigus investuoti, skolinti, nebent norite juos padovanoti. Jei teiktų spręsti užmokesčio problemas, į duodamus pažadus nedėkite didelių vilčių. Santykiai su kolegomis gali balansuoti ties riba, jei norite, kad jie pagerėtų, pakvieskite savo bendradarbius kavos ar net pietų.

Liūtas (07 23–08 22). Tai sąlygiškai palanki diena – niekais neužsiimkite, apgalvokite, kam ją skirsite. Jūsų laukia gana sunki kita darbo savaitė. Jei norite keblią situaciją pakreipti savo naudai, būkite pasiruošę kai ko atsisakyti, kai ką paaukoti. Beje, nereikėtų rizikuoti tvarkant bet kokius reikalus, jei intuicija tam nepritars. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu, tik nesistebėkite tuo, ką išvysite ar išgirsite. Ypač vakare būsite neobjektyvūs, įtarūs, linkę pykti, net norėsite skirtis.

Mergelė (08 23–09 22). Taikykitės su artimaisiais, spręskite šeiminio bendravimo problemas. Pasistenkite, kad artimieji nekentėtų dėl jūsų dalykinių reikalų. Mažiau skubėkite, dažniau nusileiskite. Geriau jausitės, būsite ramesni, jei jūsų dėmesys bei energija bus nukreipti šeimai, namams – svarbius dalykinius reikalus geriau atidėti. Nepatartina skolintis ilgam laikui ir didelių pinigų sumų (galite neįvertinti savo finansinių perspektyvų ir bus sunku grąžinti), o nedaug ir trumpam nepavojinga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ši diena tinkama tvarkyti skubius reikalus. Tiesa, greitai nereiškia gerai: visur būkite atidūs, pasverkite kiekvieną žodį, neskubėkite įsipareigoti, ypač finansų srityje. Beje, atidžiau skaičiuokite pinigus parduotuvėje, prekyvietėje ir nevažinėkite be bilietų. Pasistenkite vakare nesipykti su giminaičiais, taip pat kaimynais. Likite atidūs net atsitiktinai išgirstam žodžiui, kam nors kitam adresuotai naujienai (suprantama, už rakto skylutės klausytis nederėtų).

Skorpionas (10 24–11 22). Prieštaringas laikas – nebus lengva save suprasti. Ieškokite kompromisų, venkite kraštutinumų. Tiks spręsti finansines problemas – kreipkitės į šefą, ieškokite asmenų ar organizacijų, galinčių jus paremti. Tiesa, būkite atsargūs ten, kur jums kas nors peršama, dovanojama ir atseit nieko nekainuoja – viskas turi savo kainą ir tuo artimiausią savaitę tikrai įsitikinsite. Likite atsparūs komplimentams, gražiems pažadams bei rojaus perspektyvoms. Būkite rūpestingesni artimųjų atžvilgiu, atidesni bendraudami su antrąja puse – tai sutaikys, suartins.

Šaulys (11 23–12 21). Neblogas laikas, jei norite išjudinti įstrigusį reikalą. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidūs, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų ir suprastų, kad patys per lengvabūdiškumą neįsipareigotumėte ten, kur jums nenaudinga. Susitelkite, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu – dabar galite atsikratyti to, kas jums nepatinka, slegia: kieno nors diktato, įtakos, jus kaustančių įsipareigojimų ar išsekusio meilės ryšio. Mažiau žadėkite vaikams – vėliau nenorėsite savo žodžio tesėti. Ir venkite įsipareigoti mylimam asmeniui. Vakare apskritai nepatartina skirti meilės pasimatymų – galite būti pernelyg agresyvūs ar įtarūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo jūsų pastangų kol kas mažai kas priklausys. Pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesusipykti. Šiuo metu jūs nesate labai stiprūs ir jums reikėtų vengti atviros konfrontacijos. Niekur neskubėkite ir labiau įsiklausykite į nuojautas. Šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti savo jausmams, juos puoselėti ir saugoti – tai labai romantiška diena, tačiau būsite gerokai pažeidžiami. Beje, jums gali atsiverti sutuoktinio paslaptis (jei ne šiandien, tai ryt), tik neskubėkite daryti išvadų.

Vandenis (01 20–02 18). Dar galite kai ką pakeisti savo naudai. Negaiškite tuščiai laiko, stenkitės pagerinti esamą padėtį, ieškokite galinčių jums patalkininkauti. Pasistenkite nieko neatidėti rytdienai. Galite tikėtis draugų pagalbos sprendžiant finansines problemas. Beje, tai nepalankus metas partneriškiems susitarimams. Apskritai būkite pasiruošę, kad dėl partnerių kaltės reikalai strigs. Kliūtimi tvarkant reikalus gali tapti teisiniai dalykai.

Žuvys (02 19–03 20). Imkitės tik svarbiausių darbų, antraip turėsite persiplėšti. Dar ne laikas lemtingam apsisprendimui – esate pernelyg veikiami svetimos įtakos. Šefo pažadus vertinkite atsargiai. Ir nebūkite reiklūs, griežti – šiandien netiks demonstruoti kategoriškumo, naudotis savo jėga, įtaka, užimama padėtimi. Svarbius klausimus verta spręsti gražiuoju, itin gerai prie pietų stalo, ant suoliuko po žydinčia ieva, bet ne kabinete. Būkite atidesni šeimos bei jus mylinčio asmens poreikiams. Labiau pasaugokite sveikatą.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą