Diena kupina paslapčių ir nenumatytų pavojų

Sunkus metas. Sudėtinga diena, kupina paslapčių ir nenumatytų pavojų. Geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti svarbių reikalų ir atsakingų darbų. Netiks pradėti naujų darbų, priimti atsakingų sprendimų. Ne laikas ir avantiūroms.

Vertėtų gilintis į neaiškius, nesuprantamus dalykus tiek veikloje, tiek asmeninių santykių srityje. Gerai jausite pirmines priežastis, pastebėsite trūkumus, klaidas. Šiandien gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtu, palikimu – ir žemišku, ir dangišku. Tiktų imtis sunkių, nemalonių, bet privalomų darbais, ypač tų, kuriuos seniai atidėjote, – ieškokite būdų, kaip įveikti įsisenėjusius sunkumus. Visai netinkamas laikas linksmintis, pramogauti, ką nors švęsti. Nepalankūs ir meilės pasimatymai. Blogas laikas aiškintis bet kokius santykius – nepasiduokite tokiai provokacijai, likite taikūs. Jei jausitės nesmagiai, būsite prislėgti, kuo nors nepatenkinti, žinokite, kad šiandien tai geriau nei nerūpestingas linksmumas, – nepatartina net labai juoktis, vertinkite tai kaip ženklą apie gresiantį nusivylimą. Patartina daugiau į žemę žiūrėti, palanku ją dirbti. Geras laikas tvoras tverti, pamatus kasti, medžius sodinti. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atsargesni su aštriais daiktais ir instrumentais, elektra ir elektros prietaisais.

Tinka rinkti vardą, pavadinimą. Gerai daugiau judėti, sportuoti. Palanku pradėti mokytis Rytų kovos menų. Patartina nešioti akmenis amuletus, palanku juos pirkti. Tinka įsigyti apsaugai ir sidabrinių amuletų, ypač su toteminiais atvaizdais. Derėtų prisiminti mirusiuosius. Palanku tvarkyti kapus. Atsargiau vairuokite. Nepirkite vertingos technikos. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Nepalanku regėti mirusį giminaitį ar draugą – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos sprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai; jei katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą; rasti monetų, ypač herbu į viršų, – išsisuksite iš esamų nemalonumų; rasti veidrodžio šukę – painiavos atskleidimas; netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti, susitikimams, susitarimams.

Avinas (03 21–04 20). Gali apimti įtarimai be pagrindo, kaip ir per didelis pasitikėjimas tuo, ko reikėtų pasisaugoti. Būkite itin atidūs ir susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite gautą informaciją. Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti ir jei jūsų sumanymo neremia sutuoktinis, partneriai, nerizikuokite. Ir mažiau žadėkite.

Jautis (04 21–05 20). Gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis bus lengva suklaidinti finansų srityje. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti netinkamas metas, ypač nepatartina pasirašyti atsakingų turto dokumentų, – atidėkite tai penktadieniui arba kitai savaitei. Nepasiduokite draugų nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse, tad vykite liūdnas ar piktas mintis tolyn.

Dvyniai (05 21–06 21). Gali užgriūti nenumatyti reikalai, deja, per skubėjimą galite tik dar labiau viską sugadinti. Nepasiduokite provokacijoms ir venkite žmonų, reikalaujančių staigiai apsispręsti. Būkite atsargūs važiuodami, venkite ginčų su įvairiais pareigūnais, savo vadovybe ir kolegomis – šiandien geriau patylėti, išlaukti. Galimi nesutarimai su partneriais ar sutuoktiniu. Vakare nepatartina vykti į svečius ar pas save rengti vakarėlio.

Vėžys (06 22–07 22). Nepersidirbkite, nepervarkite. Bus svarbu labiau nuo kitų atsiriboti, nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, kurių negalite pakeisti. Atsiribokite ir nuo to, kas jums apskritai nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priimti atsakingų sprendimų – ir asmeninių, ir dalykinių. Atidėkite tai penktadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Nekurkite konkrečių planų, juos teks dar ne kartą keisti – likimo kaprizai gali sugriauti jūsų ketinimus. Netikėkite įtakingų draugų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Būkite atsargūs, atidūs. Geriau nieko nekeiskite. Stigs teisingos informacijos, tad atidėkite kitai savaitei svarbų susitikimą ar atsakingo sprendimo priėmimą. Beje, skubaus reikalo niekam nepatikėkite – net draugas gali pakenkti (be piktos valios). Nepatartina pasirašinėti svarbių dokumentų, tvarkyti juridinių reikalų.

Mergelė (08 23–09 22). Gelbės minimalizmas. Juk tas, kuris aukštai šoka, žemai krinta? Ne laikas už ką nors kovoti darbe, ką nors įrodinėti savo vadovybei. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Beje, gali pavykti suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, kas kunkuliuoja sutuoktinio širdyje. Tik ar teisingas išvadas padarysite? Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų, susijusių tiek su veikla, tiek su šeima.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rūpesčių ir atsakomybės našta gali versti rizikuoti, pažeisti susitarimus ir taisykles tvarkant dalykinius, piniginius, turto reikalus. Deja, rizika nepasiteisins. Jei kiltų noras sutuoktiniui išsakyti visą susikaupusią nuoskaudą, nedarykite to: gali komplikuotis bendravimas su artimaisiais dėl nervingumo, nekantrumo. Nors šiandien nepadės net mandagiausias santykių aiškinimasis.

Skorpionas (10 24–11 22). Itin aiškiai matysite aplinkinių trūkumus, tačiau dėl to nereikėtų užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją. Šiandien itin reikalinga kantrybė. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – tai ne išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas. Svarbių reikalų tvarkymą geriausia atidėti penktadieniui. Būkite atidesni sveikatai – galimi netikėti negalavimai.

Šaulys (11 23–12 21). Nepalankus metas – geriausia nesiimti niekuo rimto ir daugiau laiko skirti ramiam poilsiui jaukioje aplinkoje. Ir mažiau planuokite – būsite priversti pasielgti kitaip, užsiimti kitais dalykais dėl netikėtos naujienos, nelaukto susitikimo (nekviestų svečių) ar kitokių nuo jūsų nepriklausomų priežasčių. Jei išgirsite ką nors kompromituojančio apie artimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite patikėti, tai gali būti melas. Nebūkite atviri – kai kas iš draugų gali išplepėti jūsų paslaptis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite įsižeisti – ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su mylimu žmogumi, vaikais, taip pat su kolegomis, šefu. Jei būsite darbštūs ir konkretūs, savo užduotis atliksite tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo ir nepakliūsite į viršininkų nemalonę. Būkite atidesni su darbo technika, ypač kompiuteriais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras. Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus – nesigundykite vien gražiais pažadais. Vis dėlto jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Nepriekaištaukite, nepavyduliaukite sutuoktiniui, žmogui, kurį mylite. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis. Labiau pasaugokite vaikus.

Žuvys (02 19–03 20). Apribojimų pakaks – ne laikas apibendrinimams, rimtoms išvadoms, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Tai nepalankus metas aktyviai veiklai, geriau nesiimti darbe nieko atsakingo: galite susikompromituoti. Nepalanki diena komandiruotėms, kelionėms, viešnagėms – svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai ir nesaugiai. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą