Palmiros horoskopas pirmadieniui, kovo 7 d.

Kad ir kaip norėsis naujovių, tačiau pirmadienis netinkamas permainoms, – netinka nieko keisti nei savo veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Netinka pradėti naujus darbus.

Kiek sudėtingas laikas besimokantiems, dirbantiems su informacija, dokumentais. Gali stigti susikaupimo. Būkite atidūs gaunamai informacijai, dažniau tikrinkite, ar viską teisingai supratote.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus; jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę; jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus; jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – netikėtų pokyčių metas, kai nėra prasmės kažką griežtai planuoti, tinka imtis kažko naujo; patartina nešioti pikų tonų drabužius, vengtini baltos ir juodos kontrastai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis palankus ką nors vertingo nusipirkti, tinkamas tvarkyti piniginius, turtinius reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Diena palanki aktyviam reikalų tvarkymui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį imkitės nebent privalomų darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus darbo reikalų tvarkymui – būkite drąsūs, ryžtingi.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis puikiai tinkamas dalykiniams susitikimams, palankus pasikalbėti rūpimu klausimu su viršininku.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankus komandiruotėms, susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena vers susitelkti – gali tekti greitai išspręsti per ilgą laiką susikaupusias problemas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis palankus deryboms, susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas darbo reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus svarbiems susitikimams – tiek dalykiniams, tiek asmeniniams. Aplinkiniai jumis žavėsis ir dėl jūsų pasistengs padaryti viską, ko tik paprašysite.

Vandenis (01 20–02 18). Šiandienai sunkių darbų bei kelionių neplanuokite. Neblogai bus tvarkyti reikalus, susijusius su šeima, namais, nekilnojamu turtu.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas dokumentų tvarkymui, svarbiems susitikimams, susitarimams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą