Gerų naujienų metas

Gerų naujienų, šaunių susitikimų metas. Spręskite sudėtingas problemas – jums seksis. Būkite atidūs gautiems patarimams, pasiūlymams. Atsiras iš tiesų puikių draugų bei sumanių padėjėjų. Puiki diena dirbti su informacija (ypač seniai pamiršta), pasitarimams, susirinkimams, bendrauti su įtakingais, išskirtiniais, talentingais žmonėmis. Nebijokite keistis ir ką nors pakeisti savo veikloje, santykiuose su aplinkiniais. Svarbiausias ir palankiausias metas prasidės nuo 13 val. 9 min. Tuomet verta pradėti didelius, reikšmingus darbus, pasirašyti ilgalaikes sutartis, itin reikšmingus dokumentus, tiesa, jie turi būti gerai apgalvoti, subrandinti, deramai parengti, o ne šios akimirkos užgaida. Antra dienos pusė itin palanki kūrybingoms asmenybėms bei besimokantiems. Vakare palanku spėti ateitį iš tekstų, runų. Diena puiki ne tik tvarkyti dalykinius reikalus – nuo 13 val. 9 min. tinkamas laikas ir lemtingiems asmeniniams sprendimams, meilės įsipareigojimams. Antros dienos pusės – po 13 val. 9 min. – susitikimai ir pažintys laimingi. Tai bus puikus laikas viešnagėms, šventimams, romantiškiems pasimatymams. Vėlus vakaras gana įtemptas – tai pilnaties įtaka. Nuo 21 val. 15 min. prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, jau nebetinkamas nei pramogauti, nei švęsti, nei romantiškiems susitikimams. Patartina eiti anksčiau ilsėtis ir nesivelti į jokius ginčus, nesiaiškinti santykių. Gerkite raminamąją, atpalaiduojamąją arbatą ir pasistenkite ką nors gero, gražaus pasakyti artimiesiems. Beje, nesitikėkite dėkingumo už gražius gestus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nesusiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, būti sulytam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis, nors emociškai sudėtingas, iki 14 val. palankus tvarkyti svarbius reikalus, atsakingiems susitikimams, kūrybai; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

 

Avinas (03 21–04 20). Tai viena palankiausių dienų šį mėnesį, galinti daug ką naudingai nulemti jūsų karjeroje, taip pat asmeniniuose santykiuose. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti. Gerai susitikti su aukštais, įtakingais asmenimis (ir su jais užmegzti draugiškus ryšius), rengti pristatymus, dalyvauti svarbiuose visuomeniniuose renginiuose. Po 13 val. 9 min. palanku spręsti juridines problemas, tvirtinti dokumentus, sutartis.

Jautis (04 21–05 20). Galite būti be aiškios priežasties susinervinę, įsitempę, sunerimę, nors iš tiesų tai sėkmės metas. Jūsų profesiniai pasiekimai, idėjos, projektai bus deramai įvertinti – nuo 13 val. 9 min. rizikuokite ir kreipkitės į aukštus, įtakingus asmenis, valdžios struktūras, organizacijas ir pan. Palanku skolintis, imti kreditą, ieškoti rėmėjų, užtarėjų. Savo veiklą, santykius šeimoje permąstykite iki smulkmenų – suprasite, kad viskas yra geriau, nei manote. Beje, antra dienos pusė žada ir netikėtą džiaugsmą, nelauktų dovanų.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūsų nuopelnai pripažįstami visuomenės bei draugų – pelnysite visuotinę pagarbą. Gerai pristatyti nuveiktus darbus, naujas mintis, projektus viešumai, savo vadovybei. Aplinkinius intriguosite, magiškai trauksite – tai padės įgyti sąjungininkų, rėmėjų bei gerbėjų. Labiau remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Antra dienos pusė ypatinga – galima susitikti savo tikrąją porą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirma dienos pusė gera ieškoti klaidų ir taisyti senas. Pasistenkite atitaisyti kadaise kam nors padarytą žalą. O reikalų laukia daugiau, nei tikitės, – tiek darbe, tiek namuose atsiras neatidėliotinų rūpesčių, problemų, bet jas sėkmingai išspręsite. Antrą dienos pusę siekite labiau reikštis – patrauksite įdomių, įtakingų žmonių bei savo šefo pagarbų dėmesį. Po 13 val. 9 min. geras laikas įsigyti vertingos technikos, darbo instrumentų savo namams, taip pat priimti aukštus svečius, galinčius padaryti įtaką jūsų karjerai.

Liūtas (07 23–08 22). Nuostabus laikas. Jūs kupini žavesio bei jėgų, traukiate aplinkinių dėmesį. Užmegzkite dalykinės partnerystės ryšius. Jums sekasi ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje. Tikėkite savimi ir žmogumi, kurį mylite. Antra dienos pusė puiki piršlyboms, sužadėtuvėms. Tai ir puiki proga taikytis su sutuoktiniu ar labiau atskleisti savo jausmus antrajai pusei. Vakare surenkite mažą šeimos šventę.

Mergelė (08 23–09 22). Daugiau stebėkite nei darykite – tai, kas reikia, įvyks savaime. Tai gera proga patinginiauti darbe – pasinerkite į filosofinius apmąstymus. Vis dėlto pasistenkite įvykdyti anksčiau duotus pažadus artimiesiems, ką nors naudinga nuveikti šeimos labui. Svarbių bei skubių reikalų tvarkymą derėtų atidėti penktadieniui. Nors ir pirmą dienos pusę nedaug ką spėsite: reikalai strigs, trūks jėgų bei sveikatos. Tiesa, po 13 val. 9 min. – geras laikas. Palanku daugiau užsiimti buitimi, šeima, namais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbių atradimų, susitikimų, lemtingų sprendimų priėmimo metas. Suvokite savo nepaprastumą, aiškinkitės, kas jums svarbiausia meilėje. Gerai tvarkyti įvairius susikaupusius reikalus, tik būkite atidesni smulkmenoms. Antra dienos pusė po 13 val. 9 min. – išskirtinė proga rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi ar savo vaikais. Venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų.

Skorpionas (10 24–11 22). Gilinkitės į esmines savo gyvenimo problemas ir ilgam atsiminkite, ką suprasite, – tai galimybė atgauti vidinę harmoniją, išspręsti sudėtingas šeimos bendravimo problemas. Nesibaiminkite netikėtų posūkių tvarkydami reikalus, asmeniniame gyvenime, meilės santykiuose, nelauktų pasiūlymų po 13 val. 9 min. – tai bus naudinga. Beje, svarbu jėga nieko nekeisti, o pasinaudoti susidariusiomis aplinkybėmis. Antrą dienos pusę tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Šaulys (11 23–12 21). Laikas įvertinti savo išskirtinumą. Tai sėkmės, pergalės, pripažinimo laikas. Atsiveria naujų galimybių. Šios dienos įvykiai, užmegztos pažintys, gauta parama bus lemtingi jūsų ateičiai. Nesileiskite išprovokuojami ginčui, konfliktui vėlai vakare – jūsų reakcija gali būti neadekvati. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite už kritiką ant artimųjų – jūsų ambicijos gali būti pernelyg didelės ir galite tapti akli bei kurti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepersidirbkite – savaime galimi naudingi pokyčiai. Nieko nesiekite jėga – geriausi dalykai šiuo metu vyks patyliukais, slapčiomis. Beje, antra dienos pusė po 13 val. 9 min. gera konfidencialiems susitarimams. Galite įgyti slaptų rėmėjų – priimkite jums siūlomą pagalbą. Gali atsirasti ir slaptų gerbėjų. Nieko nuostabaus, juk šiandien – žavaus flirto, slaptų meilės intrigų metas. Vakaras palankus viešnagėms pas senus draugus.

Vandenis (01 20–02 18). Ypatingas laikas – nepraleiskite jums skirtos progos. Svarbu įsiklausyti į draugų patarimus. Drąsiai vadovaukitės pirmu įspūdžiu, pirma į galvą šovusia mintimi. Dabar turite realią galimybe viską pakeisti savo naudai. Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Reikšmingų reikalų tvarkymo neatidėkite rytdienai. Imkitės pačių svarbiausių reikalų po pietų, nuo 13 val. 9 min., ir rezultatais tikrai būsite patenkinti.

Žuvys (02 19–03 20). Geras metas ryžtingiems veiksmams, rizikingam reikalui, atsakingam pokalbiui su vadovybe. Nors jūsų prigimčiai tai svetimi dalykai, kada nors reikia žengti tą lemtingą žingsnį. Po 13 val. 9 min. tinkamas laikas apsispręsti karjeros klausimu. Beje, antra dienos pusė bei vakaras (išskyrus laiką po 21 val.) geras ir svarbiam pašnekesiui su tėvais – pasakykite, kas jus slegia, kokių lūkesčių jūs turite. Jei reikia pagalbos, būtent dabar gerai jos paprašyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą