Vargu ar viltys pasiteisins

Įkvepiančios idėjos, nauji sumanymai, tačiau gana nerealūs. Galimi nesklandumai dėl informacijos stokos ar jos nepatikimumo. Šios dienos pasiūlymai bei pažadai tušti. Mažiau vilkitės – vargu ar viltys pasiteisins (viltis – kieno motina?). Ir mažiau tikėkite pagyrūnais – juk tuščias puodas garsiai skamba. Patartina mažiau bendrauti, neužmegzti naujų pažinčių, kritiškiau vertinti išgirstą informaciją, ją tikrinti, bet kokioje situacijoje vengti aklo pasitikėjimo. Ir neskubėkite žadėti, įsipareigoti. Tendencingumas, sukčiavimas ar tiesiog paprasčiausia painiava gali tapti kvailų klaidų, nelaimių bei nuostolių priežastimi. Tai bus nepalankus metas susitarimams, įsipareigojimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, tad verčiau nepriiminėkite rizikingų sprendimų. Vis dėlto, jei nebus įmanoma atidėti svarbaus reikalo ar atsakingo susitikimo, geriau jį skirti tarp 12 ir 14 val. Tai bus sudėtingas metas informacijos perdavimo, transporto tarnyboms, muzikams, asmenims, dirbantiems protinį darbą, tiems, kurie mokosi. Tikėtinos apgaulės, vagystės, avarijos (transporto, taip pat susijusios su vandentiekiu, kanalizacija). Rūpesčių gali kelti apsvaigę asmenys. Didesnė apsinuodijimų, taip pat skendimo tikimybė. Asmenys, turintys silpną širdį, turėtų labiau save pasaugoti.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti arklius ir šunis, blogai – kitus gyvūnus bei artimuosius, negerai buvo save nuogą išvysti.

Blogas ženklas: greit išsitepti, jei jus pravardžiuotų, ne vietoje išberti šiukšles, valgyti gaidžio mėsą, jei jus paukštis paženklintų, išberti kuopas, grūdus.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus, jei virš galvos dangus išsigiedrytų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas paprastiems kasdieniams darbams, nesiimkite nieko rizikinga; patartini tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirma dienos pusė kiek palankesnė, tad patartina iki 14 val. sutvarkyti neatidėliotinus reikalus, o vėliau jau atsiriboti nuo reikalų bei svetimų žmonių. Antrą dienos pusę niekur nebeskubėkite, ką galite, atidėkite penktadieniui. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautą, o labiausia į ją įsiklausyti reikėtų tarp 12 ir 14 val. – tai bus jūsų asmeninis aiškiaregystės laikas. Po pietų reikėtų daugiau dėmesio skirti užmirštiems darbams atlikti, pažadams įvykdyti.

Jautis (04 21–05 20). Svarbesniam pokalbiui darbo klausimais tinkamesnis laikas tarp 12 ir 14 val. Gauti pasiūlymai bus naudingi, tačiau neskubėkite duoti galutinio atsakymo – kitą savaitę jūsų planai gali radikaliai pasikeisti, ir jums teks atsisakyti dabartinių ketinimų. Draugų pagalbos šiandien neatstumkite, tačiau ne visus jų duotus patarimus, gautus pasiūlymus priimkite už gryną pinigą. Moterims ši diena bus palankesnė nei vyrams.

Dvyniai (05 21–06 21). Apgaulingas metas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Tiktų tvarkyti dalykinius reikalus, bet tik tokiu atveju, jei nesate kategoriški, itin patiklūs, – šiandien bus svarbu viską tikrinti. Tarp 12 ir 14 val. galite gauti naudingos informacijos, pagavių pasiūlymui veiklai, taip pat kelionėms, tiesa, tartis reikėtų labai apdairiai – pasilikite erdvės atsitraukti. Itin atidūs būkite savo veikloje antrą dienos pusę – padarytos klaidos pakenks jūsų karjerai.

Vėžys (06 22–07 22). Pirma dienos pusė sudėtingesnė, kai geriau vengti rizikuoti kelyje, vengti ginčų, nesiaiškinti su niekuo santykių. Tai bus pavojingas laikas, nes sunkiai suvoksite, ką negerai darote, ką netikusio kalbate, kas meluoja, apgaudinėja. Tačiau visa diena paini, nors po 14 val. pasijusite smagiau. Tad venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į niekieno problemas (vėliau jus apkaltins dėl tų pačių problemų). Galimi nemalonumai per užsieniečius – ne laikas atsakingiems susitikimams bei susitarimams su žmonėmis iš toli.

Liūtas (07 23–08 22). Dažniau save pagirkite, kuo nors pamaloninkite – esate pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką jau esate pasiekę. Ir stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, pažeminti. Neapykanta labiausiai pakenks jums patiems – tapsite labiau pažeidžiami. Beje, intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu, tad venkite ginčų, nepasiduokite provokacijoms. Antra dienos pusė tinkama skolintis, alternatyvių uždarbių paieškai. Beje, nepavyduliaukite – dėl kieno nors paskleistų įtarimų jus gali pasiekti nepagrįsti gandai.

Mergelė (08 23–09 22). Rūpinkitės savo ramybe, sutelkite visas jėgas, kad lemtingai nesuklystumėte dirbdami, vairuodami automobilį. Labiau pasaugokite sveikatą. Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite žavėtis, idealizuoti – šiandien sunkiai suvoksite, kas gerai, o kas blogai. Kita vertus, žvelgdami į aplinkinius dažniausiai matysite savo projekciją. Jus supras ir parems, tad ieškokite sąjungininkų. Nepriiminėkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmą dienos pusę galite susigundyti avantiūra – savisaugos jausmas bus prisnūdęs, tad nejučiomis imsite save apgaudinėti... Šiandien geriau mažiau žadėti, neįsipareigoti, už nieką nelaiduoti. Antrą dienos pusę tiktų spręsti užmokesčio problemas. Tiesa, dabar tapsite dirglesni, daug nereikės: viskas prasidės nuo netikusios smulkmenos – ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir jūsų nuotaika gali rimtai sugesti, o darbai imti nebesisekti. Bus palanki iškrovos dieta.

Skorpionas (10 24–11 22). Saugiausiai, geriausiai jausitės savo namuose – galbūt galite sau leisti pirmą dienos pusę niekur neiti ir atsidėti vien namams, artimiesiems, o ypač mamai. Dabar ryškiau suvoksite savo vidines problemas, tik nepradėkite nieko dramatizuoti. Antra dienos pusė smagesnė – pagerės nuotaika, savijauta, tačiau nemanykite, kad dabar jau viskas galima. Tai itin apgaulingas laikas, kai dėl netikusio žodžio ar veiksmo galimos nepageidaujamos, netikėtos permainos jūsų reikaluose, santykiuose su artimaisiais, geru draugu. Būkite lankstesni, pakantesni.

Šaulys (11 23–12 21). Jums reikalingas atsakas, bet, tai ką dabar išgirsite, bus iliuzija. Į nieką nesigilinkite, niekur nerizikuokite – nė nepajusite, kaip netyčia gali suklaidinti ir geriausias draugas, ir net sava nuojauta sumeluoti. Itin atidžiai vairuokite automobilį. Saugokitės vagių bei šmeižikų. Niekur neskubėkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Beje, darbe nepervarkite (vis vien naudos bus maža) – geriau labiau pasirūpinkite namais, šeima. Svarbesniems reikalams bei susitikimams palankesnis laikas tarp 11 ir 14 val.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netvarkykite jokių finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų neatsižvelgę į antrosios pusės valią (vyrams bus itin svarbu paisyti žmonos nuomonės), kitaip galite patirti nusivylimą, nuostolių. Svarbesniems finansiniams susitarimams neblogas laikas tarp 11 ir 14 val. Antrą dienos pusę, vakare labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu – galite išsilieti dėl dienos nesėkmių, ir tai smarkiai pakenks jūsų santykiams. Antrą dienos pusę būkite atidesni kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Spręskite aktualias problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paskelbti jūsų idėjas, nušviesti veiklą. Tarp 11 ir 14 val. nebloga proga taikytis sutuoktiniams. Vis dėlto diena dvilypė, tad turite labiau save kontroliuoti – netinkamas žodis, neapgalvotas veiksmas, ir kils nemenkas skandalas, pakenksiantis jūsų garbingam vardui, prestižui, įtakai visuomenėje. Labiau pasaugokite savo reputaciją. Bus didesnė įvairių traumų tikimybė dirbant, važiuojant.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraleiskite pro ausis svarbaus įspėjimo, patarimo, ypač jei jį išgirsite tarp 11 ir 14 val. Pirmą dienos pusę gali iškilti, atsinaujinti senas slaptas, nemalonus reikalas, paaiškėti kompromituojanti informacija iš jūsų praeities. Visur būkite atsargūs, ypač po pietų skubėti nedera: šis laikas lems ilgalaikius įvykius, tad sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Būkite atidesni sveikatai – gali paūmėti chroniškos ligos ar atsirasti naujų negalavimų. Ir pasistenkite suderinti savo poreikius bei planus su antrąja puse – tai padės išvengti nesklandumų. Venkite svaigalų, būkite atsargesni prie vandens.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą