Šiandien - kraštutinumų diena

Kraštutinumų diena, žadanti ir gerų naujienų, laimingų pokyčių, naudos, sėkmę (ypač moterims), ir rūpesčių, konfliktų, kliūčių (labiau vyrams). Svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, reikšmingiems susitarimams, dokumentams tvirtinti palankus metas iki 14 val. Nors šiandien geriau nekeliauti, kelionės, prasidėjusios iki 14 val., bus sėkmingos.

Vėliau įtampa augs, taps sunkiau susišnekėti, išaiškinti savo tikslus. Deja, asmeninė pozicija gali nesutapti su aplinkinių, visuomenės, tad nesistenkite reikšti savo nuomonės, nesivelkite į ginčus – jie bus neproduktyvūs. Neverta pulti ir prie naujai pasiūlyto dalyko – stigs blaivumo, praktiškumo. Nesusigundykite po 14 val. gautais pasiūlymais, ypač jei reikalas susijęs su užsieniečiais, veikla užsienyje, tolima kelione. Kadangi kelionėms netinkamas metas, jei susiruošite kur nors vykti, būkite atidūs, kad nepamirštumėte svarbių dokumentų, pinigų ir pan. Nevertėtų niekuo rizikuoti ir einant per muitinę. Šiandien labiausiai galima nukentėti dėl įvairių taisyklių nepaisymo, ypač dėl įstatymų pažeidinėjimo kelyje. Jei nesate dideli baudų mėgėjai, Kelių eismo taisyklių nepatartina ignoruoti, kaip ir rizikuoti važinėti zuikiu. Po 14 val. nebepalankus laikas intensyviam protiniam darbui – nesiimkite daug užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote, ir pailsėkite. Tikrinkite iš užsienio gaunamą informaciją. Būkite atsargūs su darbo technika bei dokumentais. Beje, galima nukentėti ir dėl kompetencijos stokos, tad dažniau konsultuokitės su reikalą išmanančiu asmeniu. Ne laikas avantiūroms, netinka ir kurti ilgalaikių planų – vargu ar jums pavyks objektyviai įvertinti savo bei partnerių galimybes. Būkite kuklesni, saugokitės pagyrūnų bei pataikūnų – dėl pasipūtimo, svetimos nuomonės, autoriteto (ypač valdininkų, įvairių pareigūnų, viršininkų) nepaisymo kils įtampa, įsižiebs konfliktai. Svarbiausia šiandien bus dovanoti, aukoti. Pasistenkite bent smulkmena nudžiuginti artimuosius. Palanku dovanoti gėles. Puikus metas labdarai. Bus didesnė konfliktų, apgaulių, nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač galvos), įvairių avarijų tikimybė. Ir būkite atidesni maisto kokybei – bus jautresnės kepenys. Rekomenduojama iškrovos dieta. Svaigalų patartina vengti.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti, bet kokie sapnai – geri ar blogi – tai įspėjimas apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiajam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems susitikimams, kelionėms, reikšmingiems dokumentams tvirtinti; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Svarbesniems darbo klausimams palankesnis laikas iki 14 val. Vėliau jus bus lengva suklaidinti ir geriau svarbų sprendimą atidėti kitos savaitės pradžiai. Nors patartina įsiklausyti į daugumos nuomonę, nevertėtų pasiduoti partnerių spaudimui. Netikslinga aiškintis santykių su antrąja puse – bus sunku suprasti vienas kito logiką (nebent kalbėtumėte meilės kalba). Venkite ginčų su bičiuliais. Labiau pasaugokite galvą.

Jautis (04 21–05 20). Nereaguokite į provokacijas, venkite žmonių, reikalaujančių apsispręsti iš karto, – tikrai apsirinksite ir vėliau gailėsitės. Beje, dėl impulsyvumo galite be reikalo iškoneveikti savo vaikus arba sutuoktinį, mylimą žmogų. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite su bendrakeleiviais, kelių policija – tuomet tikrai patirsite nuostolių. Po 14 val. nebetinkamas laikas svarbiems susitikimams bei susitarimams, ypač su užsieniečiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Slaptai provokuojanti, bet ir skatinanti entuziazmą diena. Iki 14 val. gana sėkmingas laikas, kai reikia spėti atlikti svarbiausius dienos darbus. Vėliau būtinas atsargumas bendraujant – neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės, duoti sutikimo. Neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti, tiesiog atidėkite svarbų reikalą iki pirmadienio. Būkite atidesni ir susikaupę dirbdami su pinigais, dokumentais, vairuodami automobilį.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubinkite įvykių, nekurkite planų. Svarbaus reikalo niekam nepatikėkite, net savo draugams, nes jie netyčia gali ką nors svarbaus sugadinti. Gali tekti nusivilti kai kuriais bičiuliais, tad teks nutraukti ryšį. Beje, jei į jus bičiulis kreipsis pagalbos, patarimo, neatsisakykite padėti, tačiau neprisiimkite atsakomybės dėl kito sprendimo. Taip pat mažiau tikėkite šios dienos draugų pažadais, duotais po 14 val., mat vargu ar jie bus ištesėti.

Liūtas (07 23–08 22). Esamos problemos nėra tokios didelės, kaip atrodo, jei imsitės jas spręsti iki 14 val., rasite tinkamą išeitį. Vėliau įtampa augs, būsite linkę labiau sureikšminti, išpūsti dabartinius rūpesčius, kaip ir kelti sau perdėtai aukštus (tikriausiai neprotingus) reikalavimus. Venkite ginčų su pareigūnais, viršininkais, nors jūsų nuomonės tikriausiai dažnai bus skirtingos. Ir nepamirškite, jog dabar toks metas, kad aplinkiniai bus linkę laikyti jus neteisiais (visais klausimais).

Mergelė (08 23–09 22). Svarbus laikas veiklos problemoms spręsti. Tiesa, gerų rezultatų galite tikėtis tik pirmą dienos pusę. Po 14 val. geriau nebegvildenti ginčytinų klausimų. Ir nesiimkite ko nors auklėti, moralizuoti – nei priekaištais, nei protingais pamokymais ar graudenimu nepasieksite kito asmens sąžinės, nepažadinsite orumo, nepaskatinsite ambicijų. Pasisaugokite apgaulių antrą dienos pusę tvarkydami juridinius, finansinius reikalus, ypač per užsieniečius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 14 val. įdomus metas, kai galite suprasti nuo jūsų paslėptus, nežinomus dalykus, atskleisti svarbią paslaptį. Šis laikas gana sėkmingas įvairiems susitikimams, susitarimams (ypač konfidencialiems). Vėliau apgaulingas metas – pasistenkite nesikišti (ypač neprašomi) į kitų reikalus ir mažiau jaudintis dėl nepatikrintų gandų. Kad ir kokios nemalonios naujienos pasiektų, jau kitos savaitės pradžioje atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas.

Skorpionas (10 24–11 22). Net jei jums viskas atrodo patikima, nerizikuokite, ypač po 14 val. Ne viskas tuomet bus tikra – likite kritiški, santūrūs, atsargūs, viską tikrinkite ir nesižavėkite gražiais pažadais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite, susitaikykite su galima kritika, baudomis. Patartina anksčiau eiti ilsėtis – vakarėliams netinkamas metas.

Šaulys (11 23–12 21). Svarbiems dalykiniams susitikimams tinkamas laikas iki 14 val. Vėliau sudėtingas, net pavojingas metas – geriau nesiimti atsakingų darbų, kitaip galite pakenkti savo profesinei reputacijai, susipykti su kolegomis, šefu. Ne laikas žadėti, įsipareigoti, nebent ilgesniam laikui. Apskritai šiandien galite visko nespėti, tad iš karto tarkitės dėl neapibrėžtų terminų. Išaugs traumų tikimybė keliaujant, vairuojant automobilį, dirbant su aštriais instrumentais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jausitės pakylėti, būsite energingi, jei ko nors imsitės vieni, puikiai atliksite. Tiesa, jokių avantiūrų, ypač su užsieniečiais. Lengvabūdiškumas po 14 val. pasirašinėjant atsakingus dokumentus (tai reikėtų atlikti iki 14 val.), vairuojant automobilį gali ilgam sužlugdyti jūsų planus. Būkite atidūs, kad susikaupus nepasitenkinimui neišsilietumėte ant vaikų. Ir nesiaiškinkite santykių su žmogumi, kurį mylite.

Vandenis (01 20–02 18). Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, taip pat nepriešpriešinti dalykinių bei šeimos interesų. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite itin atidūs, susikaupę. Nekritikuokite savo šefo bei sutuoktinio. Nedaug pešite, jei mėginsite ginti savo nuomonę ar įsitikinimus. Ir nepažeidinėkite įstatymų bei susitarimų, taisyklių, ypač kelyje. Ginčai su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais kainuos brangiai.

Žuvys (02 19–03 20). Ne laikas apibendrinimams, reikšmingoms išvadoms. Mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti reikalo. Po 14 val. netiktų imtis pavojingo darbo, nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Saugokite pinigus bei asmeninius daiktus. Būtina atida kelyje. Geriau nevairuoti techniškai netvarkingo automobilio. Nepalankus metas ir pirkti transporto priemones.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą