Šiandien prasideda nelengva savaitė

Prasideda gana sunki, daug kuo nepalanki ir pavojinga savaitė, kai netinka nieko keisti ar priiminėti atsakingų sprendimų. Kad mažiau tektų skųstis dėl permainingos Fortūnos, reikėtų griežtai atskirti realybę nuo iliuzijos (priešingu atveju pats gyvenimas jus išblaivins, priversdamas atsimerkti ir nusileisti ant žemės). Fantazija atrodys tikroviškai ir tai jai suteiks galimybę sunaikinti išties puikų sumanymą, sugriauti jūsų įtaką, autoritetą. Iliuzijos akins, nuves klystkeliais. Nerizikuokite savo garbe, turtu, pinigais. Nesiimkite aiškintis painiavos, siekti teisybės tvarkydami finansinius bei teisinius reikalus – dar labiau viską supainiosite, ne tik pabloginsite savo situaciją, bet ir pakenksite reputacijai. Pirmadienis bus itin prieštaringas: norėsis daug ką nuveikti, pakeisti, tačiau aktyvios pastangos gali būti nukreiptos ne ta linkme ir rezultatai gali būti visai kitokie, nei tikėsitės. Tad šiai dienai daug neplanuokite, atsirinkite tik tai, kas svarbiausia, būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams, priverstinėms išlaidoms. Pirmadienis bus nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, finansiniams susitarimams. Būkite tądien atidesni dirbdami su dokumentus bei tvarkydamiesi su pinigais apskritai. Nepalanku kreiptis į vadovybę su prašymais padidinti algą. Būkite itin taktiški ir pagarbūs bendraudami su kolegomis, klientais. Tai netinkamas metas pinigams investuoti, svarbiems dokumentams tvirtinti, ilgalaikiams planams kurti. Deja, galimi kvaili nesusipratimai, net konfliktai su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais, aukštais pareigūnais, įvairiais kontrolieriais, inspektoriais, taip pat pedagogais. Tačiau nereikėtų vengti bendrauti – rodykite savo nuoširdumą, gerą valią, tiesa, geriau vengti rimtų įsipareigojimų ateičiai – tai reikėtų atidėti dar kitai savaitei. Beje, savaitės pradžia ne pats geriausias metas kelionėms, ypač tolimoms. Jei teks kur nors vykti, nerizikuokite kelyje. Nepalanku šiomis dienomis pirkti ir vertingų daiktų. Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti paukščius, gėlą vandenį, šaltinį, šulinį, plaukti švariame vandenyje. Nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis, miške būti, pasiklysti jame – baimė, ugnis – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: batą suplėšyti – apsaugos praradimas, jei ugnis ar šviesa gestų be priežasties – nelaimės. Nuostoliai, nužiūrėjimas, jei purvu aptaškytų – gėda, skinti gėles, medžio, krūmo šaką nulaužti.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymo požymis, jei ant galvos užkristų medžio šakelė, lapas, žiedas, gauti vaisių dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankios ryškios, vaiskios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis smagus ir sėkmingas, jei nepervertinsite savo galimybių, jei labiau įsiklausysite į artimųjų patarimus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis gana sudėtingas ir pavojingas, tad venkite konfliktų, nepasiduokite provokacijoms. Kad ir kas nutiktų, pirmadienį nereikėtų su niekuo aiškintis santykių, kelti ultimatumų – atidėkite ši malonumą liepos pradžiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį pasistenkite būti linksmi bei nuoširdūs – tai padės jums greitai atleisti, neįsižeisti. Tądien reikia siekti kompromisų. Ne laikas svarbiems darbo susitarimams, ypač su užsieniečiais, – jus gali apgauti.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis gali atnešti nenumatytų rūpesčių darbe. Būkite atidesni tvarkydamiesi su pinigais, dirbdami su dokumentais, nesipykite su moterimis.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis įkvepiantis – norėsis rizikuoti, mėginti laimę, tačiau tai pavojinga diena, kai nukentėti galima pervertinus savo galimybes.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nepalankus aktyviam reikalų tvarkymui – geriausia ilsėtis, užsiimti sveikatos stiprinimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis gali nustebinti naujienomis, tačiau nesureikšminkite jų – ne viskas pasitvirtins. Ne laikas dalyti pažadus. Atsargiau vairuokite. Pasisaugokite vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį gali tekti spręsti finansines problemas. Nauji darbo, verslo pasiūlymai nebus palankūs – pelno nesitikėkite.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis skatins imtis ko nors svarbaus, atsakingo, tačiau tai labai apgaulinga diena, kai viskas gali išeiti atvirkščiai, nei manote.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalankus atsakingiems susitikimams, ypač su užsieniečiais, bei kelionėms. Diena nepalanki ir naujiems darbo susitarimams ar pereiti į kitą darbovietę.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis neprognozuojamas, kai kyla nenumatytų problemų ir tenka gesinti „gaisrus“. Diena nepalanki svarbiems finansiniams, veiklos susitarimams bei naujoms pažintims.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį gali kilti neplanuotų rūpesčių darbe, pasisaugokite šefo kritikos. Ne laikas su vadovybe aptarinėti svarbių klausimų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą