Tai bus klaidų, iliuzijų diena

Sudėtingas laikas, kai gali pristigti optimizmo, šilumos ir gerumo bendraujant, sugebėjimo suprasti, atjausti, padėti. Tai bus klaidų, iliuzijų diena, kai lengva apsvaigti nuo didesnio dėmesio, gražesnio pasiūlymo ar kokio nors autoriteto išsakytos nuomonės, būsimo reikalo prognozės. Nepasiduokite įvaizdžio magijai: šiandien stigs praktiškumo, blaivaus proto. Kita vertus, tai metas, kai geras žodis, pagalba, dovana gali padėti atitaisyti ankstesnę skriaudą, sulaukti atleidimo. Nepraleiskite galimybės paanalizuoti (kitų nekritikuojant) santykius su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, artimaisiais, jų atsiprašyti ir jiems atleisti – šiandien palaidota nesantaika gali daugiau nebekamuoti.

Problemiškas metas imtis darbų, kuriems reikia didelio atidumo, tikslumo, susikaupimo, – dėl to galimi nelaimingi atsitikimai gamyboje, keliuose. Dirbantys su informacija, vadovaujamas pareigas einantys asmenys turėtų labiau atsiriboti nuo emocijų ir svetimos įtakos, kritiškiau vertinti išgirstus dalykus. Nepalanku pasirašyti atsakingus dokumentus, priimti lemtingus sprendimus.

Diena netinkama atsakingiems reikalams tvarkyti, reikšmingiems sprendimams priimti. Netiks ir ką nors naujo pradėti, kurti planų, projektų – baikite senus darbus, analizuokite sukauptą patirtį. Tinkama proga atsisakyti to, kas nereikalinga, veikloje, gyvenime. Beje, suaktyvės įvairios negatyvios povandeninės srovės. Šiuo metu gali atsinaujinti ar ryškiau pasireikšti intrigos – stebėkite aplinkinius ir suprasite, kas mėgina jums už nugaros kai ką regzti.

Palankus metas labdarai.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos; žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas (tiesa, negreit). Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus.


Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas nors pelenų užbertų, jei namuose kas nors savaime užsiliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesnių jėgų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Dalykiniams susitarimams, rimtesniems pasitarimams netikusi diena – nieko ryžtingo nebesiimkite, neįsipareigokite dėl dalykinių reikalų. Jūsų klaidos, trūkumai bus matomi ryškiau. Priešininkai, konkurentai, ko gero, nepraleis progos tuo pasinaudoti. Nereikėtų reaguoti į provokacijas, nepraraskite sveikos nuovokos ir takto bendraudami, jei nenorite įgyti naujų priešininkų. Galimi apmaudūs nesusipratimai tarp sutuoktinių – netikėkite šmeižtu.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite patiklūs ir išsiblaškę: viskuo abejokite, viską tikrinkite. Priešingu atveju galite tapti įvaizdžio auka. Dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip rimtų klaidų privelsite. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą. Galimi nemalonumai per užsieniečius. Labiau pasirūpinkite sveikata – šiandien susirgę galite ilgai neišsikapstyti. Labiau pasaugokite paslaptis – ne laikas būti atviriems su atsitiktiniais žmonėmis.


Dvyniai (05 21–06 21). Apgaulingas metas – galite nepastebėti gresiančių pavojų, įsivelti į avantiūrą. Nepalankus laikas – vertėtų atidėti savo reikalus kitoms dienoms. Tai dvilypis metas, kai galite susidurti tiek su pataikūnų pagyromis, tiek išgirsti įžeidimą, būti nepelnytai pažeminti. Gresia traumos, įvairios avarijos. Nemaža tikimybė susipykti su artimu, mylimu žmogumi. Labiau vaikus pasaugokite. Bendraudami su mylimu žmogumi pasistenkite pamiršti smulkmeniškas priekabes – nuleiskite ambicijų kartelę. Venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų.

Vėžys (06 22–07 22). Apribojimų pakaks, tad nesiruoškite kalnų versti. Ne pats geriausias laikas aktyviai veiklai – taupykite jėgas, saugokite gerą nuotaiką, sveikatą ir pinigus. Šiandien galimos nesėkmės, įvairūs nesusipratimai, ypač jei būsite patiklūs, patikėsite kuo nors nepatikrinę. Būtų naudinga atsisakyti to, ką galima darbe atidėti, ir jei jaučiatės nekaip, net likti namie. Didesnis apgaulių, vagysčių pavojus. Bus jautresnis skrandis – svarbu maisto kokybė. Pasisaugokite girtų žmonių, patys irgi venkite svaigalų.

Liūtas (07 23–08 22). Nesitarkite svarbiais reikalais – maža vilties, kad duotas pažadas bus ištesėtas. Išsiblaškymas rašant, skaičiuojant, vairuojant ar žadant, pasakojant, bandant pasiteisinti gali baigtis gausiomis problemomis. Ir mokėkite atsakyti už savo veiksmus, padarytas klaidas. Neieškokite atpirkimo ožio – dar labiau susikompromituosite. Itin atidūs būkite vairuodami, apsvaigę kategoriškai nesėskite prie vairo.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbu džiaugtis tuo, ką turite ir gaunate. Darbe gali kai kas papiktnaudžiauti jūsų patiklumu, entuziazmu, darbštumu. Būkite apdairesni su darbo technika, ypač kompiuteriais. Nerizikuokite pinigais, savo sveikata, labiau pamąstykite apie šeimos ramybę. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, venkite ginčų. Didesnė autoavarijų tikimybė. Pasisaugokite vagių, apgavikų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebloga diena, jei nesiimsite spręsti atsakingų dalykinių klausimų. Netiks priimti lemtingų sprendimų dėl karjeros – tai sukels nemažai problemų vėliau. Patartina vengti šefo, taip pat su juo neaptarinėti reikšmingų dalykų – toks pokalbis jus suklaidins, paskatins padaryti klaidingas išvadas. Nesivelkite į avantiūras, netikėkite gražiais pažadais – gerais norais vėliau nepasiteisinsite.


Skorpionas (10 24–11 22). Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu. Pavojingas laikas jūsų kišenei ir reputacijai – siūlomos perspektyvos užsidirbti gali neatitikti tikrovės. Vis dėlto intuityviai daug ką suvoksite, išsiaiškinsite, pajusite pavojų. Beje, ne laikas lemtingam apsisprendimui – tai nesuteiks pasitenkinimo, neduos naudos. Neskubėkite nusivilti mylimu žmogumi. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse (paieškokite nepiktybiško būdo išsikrauti).

Šaulys (11 23–12 21). Neprognozuojamas laikas, tai itin turėtumėte prisiminti tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Šiandien netinka investuoti ir skolinti pinigų, pasirašyti sandorių. Nesiaiškinkite, nesiginčykite – tai pablogins situaciją, suteiks pagrindo liežuvauti. Nieko neplanuokite ir būkite atsargesni, ypač tvarkydami finansinius reikalus. Galimos netikėtos traumos, nemalonumai per skolininkus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite ne visai teisingai įsivaizduoti dabartinius savo uždavinius, tad nepriimkite jokių kardinalių sprendimų. Ši diena padės išvysti, kas negerai jūsų veikloje ir santykiuose su mylimu asmeniu. Gauti dalykiniai pasiūlymai apgaulingi. Tikėtinos problemos per dalykinius partnerius, rūpesčiai dėl sutuoktinio – savo antrąją pusę pasistenkite labiau palaikyti. Saugokite savo gerą vardą ir sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Nesmagus laikas – aplinkiniai gali pasinaudoti jūsų pačių jėga ir tam tikromis aplinkybėmis priremti prie sienos jūsų pačių ginklais. Bendravimo geriau vengti, kad kitų nesuklaidintumėte ar neužkrautumėte kitiems savo problemų. Atidžiau atlikite savo darbus, dalykines užduotis – būsite linkę klysti ir to nepastebėti. Stiprinkite sveikatą, stenkite išlaikyti ramybę šeimoje. Negalima leistis į avantiūras ar eksperimentuoti savo sėkme ir meilės santykiais.

Žuvys (02 19–03 20). Ką prarasit, tą ir rasit. Nesinervinkite dėl visokių nesklandumų, nesusipratimų, nuostolių. Šiandien geriau netekti nei įgyti. Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, kolegų, šefo kritika. Negalima persitempti, bet ir netinka ištižti, visiškai atsipalaiduoti. Įsiklausykite į intuiciją ir nesipriešinkite srovės tekėjimui. Didesnė nelaimingų atsitikimų, nuostolių, avarijų tikimybė. Saugokite turtą, pinigus nuo vagių bei apgavikų, atidžiau važinėkite automobiliu. Venkite svaigalų.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą