Nerekomenduojama veltis į ginčus

Pirmadienis – demagogų laikas. Nerekomenduojama veltis į ginčus, ypač su vyresniais ar viršesniais asmenimis. Galite tądien įtakingo asmens būti priverti elgtis prieš savo valią, tačiau būkite atidūs, kad nepažeistumėte įstatymų, neįsiveltumėte į intrigą. Saugokitės vagių bei liežuvautojų. Diena netinkama naujų darbų pradžiai, atsakingiems susitikimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, kelionėms. Nepalanku pirkti telefonus, transporto priemones.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama, tačiau pergalinga kova.

Blogas ženklas: jei laikrodis sustotų arba imtų vėluoti – jėgų praradimas, ligos, susižeisti kruvinai – apsaugos praradimas, jei tarakonai iš kaimynų ateitų – nemalonumai šeimoje, įkristi į rūsį, duobę, nuo laiptų nuriedėti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis, plaukai labai veltųsi, būtų neįmanoma jų iššukuoti, jei iš rankų pinigai iškristų, piniginę pamesti, jei ugnis ar šviesa gestų namuose be priežasties.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, veidrodžio šukę, laikrodį, pinigus, jų gauti (laukia geras pelnas šį mėnesį), jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, laužą netikėtai išvysti, jei laikrodis imtų skubėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai – baikite ankstesnius, ieškokite senų klaidų, jas taisykite; palankios šviesios, neryškios spalvos, ypač sidabrinė, rausva perlamutrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Geriau išvengti bet kokių dovanų. Pirmadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, galimos netikėtos išlaidos, baudos.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis apgaulingas – pirmas įspūdis nepasitvirtins, tad nieko nesakykite, nedarykite gerai visko neišsiaiškinę.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms – pasisaugokite sukčių, apgavikų, melagių, vagių.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis itin nepalankus – saugokite pinigus bei gerus santykius su vadovybe, taip pat su jums brangiais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems sprendimams, susijusiems su jūsų veikla.

Mergelė (08 23–09 22). Ne laikas pirmadienį aiškintis dalykinių santykių, kreiptis su pretenzijomis į šefą – galite nesusišnekėti ir be reikalo sugadinti gerus santykius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienio naujienos gali privers greitai ieškoti išeities, priimti rizikingą sprendimą. Tai nuostolingas metas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis netinkamas aiškintis santykių, kovoti už teisingumo atkūrimą, nepalanki diena ir bet kokiems susitarimams – vargu ar jie bus įvykdyti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį daug neplanuokite darbų – gali atsirasti nenumatytų reikalų, nelauktų kliuvinių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis provokuos rizikuoti, pavojaus galite nejusti. Ir vis dėlto rizika nepasiteisins – darykite, kalbėkite, žadėkite tik tai, dėl ko esate visiškai tikri.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nepalankus aktyviai tvarkyti reikalus, kelionėms, dalykiniams susitikimams su užsieniečiais.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį galima pradėti laikytis dietos, siekiant išvalyti organizmą arba numesti svorio. Tądien gali tekti spręsti pinigų stygiaus klausimą. Ne laikas pinigus investuoti, nepalanku pirkti ir brangių daiktų.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą