Tai viena sunkiausių dienų liepą

Vakarykštės problemos tęsiasi ir atneša naujų staigmenų. Tai viena sunkiausių, pavojingiausių dienų liepą. Iliuzijos bei agresija gali tapti nesusipratimų ir net nelaimių priežastimi. Nevertėtų nieko atsakingo planuoti, netinka nieko naujo pradėti, tvarkyti svarbių reikalų, tvirtinti sutarčių, sandorių ar kitokių svarbių dokumentų. Venkite avantiūrų – galite būti įtraukti į pavojingą, nuostolingą veiklą, kuri užkirs kelią tolesnei sėkmei. Būkite pasiruošę netikėtoms kliūtims, planų suirimui, gal ir kieno nors išdavikiškam elgesiui. Beje, šiandien paaiškės, ar jūsų dabartiniai sumanymai realūs, – tie, kurie neapgalvoti, blogai parengti, žlugs.

Stenkitės labiau susitelki į savo problemas (mažiau kiškitės į svetimus reikalus), atidžiau tikrinti savo darbus (bus didelė atsitiktinių, kvailų, žioplų klaidų tikimybė) ir mažiau kreipti dėmesio į svetimus trūkumus, klaidas – nekritikuokite kitų. Šiandien reikėtų atsisakyti svaigalų, vengti girtų ar nuo narkotikų apsvaigusių asmenų. Būkite atidesni ir maisto produktų bei vaistų kokybei – apsinuodijimai bus labiau tikėtini nei paprastai. Galimi įvairūs technikos gedimai, nesusipratimai dėl ryšio technikos nesklandumų. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (oro, žemės, vandens transporto, vandentiekio, kanalizacijos), gaisrų, sprogimų bei rimtų konfliktų tikimybė.

Vyrams diena itin sunki – jų elgesys bus gana ekstremistiškas. Moterims, gyvenančioms su agresyviais, pavydžiais vyrais, reikėtų būti itin atsargioms. Be to, reikėtų pasaugoti mažamečius vaikus. Išaugs traumų (ypač kojų) tikimybė. Labiau pasaugokite akis. Diena nepalanki turintiems silpną širdį. Pasistenkite dažniau atsipalaiduoti, ramiai nusišypsoti ir dažniau pagalvoti, kokie esate dėkingi šiam pasauliui. Verta gerti raminamąsias arbatas, ilgiau vieniems gamtoje pabūti. Tiesa, jei eisite i mišką, žinokite, kad didesnė tikimybė pasiklysti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Ypač gerai sapnuoti šaltinį, švarų, šaltą vandenį. Ugnis – pavojus, apgaulės, miškas – baimės, danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei lemputė perdegtų, ugnis namuose be priežasties gestų, lazdą sulaužyti, medžio ar krūmo šaką nulaužti, gėles skinti, purvu išsitepti, jei namuose gėlė nuvystų, verkti.

Geras ženklas: netyčia karštu vandeniu apsipilti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, daržovių.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus dirbti su informacija, atsakingiems susitikimams, ypač su įtakingais asmenimis, kelionėms; patariama nešioti ryškių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi ar bent jau neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu. Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe bei artimaisiais. Ne laikas maištauti. Gali gesti darbo technika – ne laikas ją pirkti. Būkite atsargesni lipdami kopėčiomis, laiptais.

Jautis (04 21–05 20). Diena nepalanki – galimos rimtos problemos per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su kolegomis, šefu, taip pat valdininkais, kelių policija.

Dvyniai (05 21–06 21). Daug nesitikėkite ir nenorėkite – tai sunkus laikas, tad būkite atidūs ir darbe, ir namie, ir kelyje. Gali tekti kol kas atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Labiau pasaugokite savo sveikatą, ramybę, pinigus. Ne laikas juos skolinti ar investuoti. Nepatariama ir skolintis, ypač didelių sumų.

Vėžys (06 22–07 22). Nesiaiškinkite teisybės, nekovokite už ją. Ir niekam nieko neįrodinėkite – liksite nesuprasti, neįvertinti. Kaltinti ar ieškoti kaltų irgi nereikia – paaiškės, kad jūs ir esate patys kalčiausi. Darbe galite nukentėti dėl kolegų ar partnerių žioplumo. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite. Galimi rimti nesusipratimai dėl atsitiktinių, neesminių dalykų, dėl nesusikalbėjimo tarp sutuoktinių.

Liūtas (07 23–08 22). Nesmagi diena – nuo ryto gali tekti pasijaudinti, nes atsiras nenumatytų rūpesčių, kliuvinių. Geriau mažiau tartis ir žadėti – vargu ar spėsite šiandien viską atlikti. Vėlavimai (ir nebūtinai dėl jūsų kaltės) bus sunkiai išvengiami. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei. Stenkitės būti taktiški darbe, ypač kolegų, klientų, pavaldinių atžvilgiu, – klysta visi. Išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė darbe ir buityje. Saugokite sveikatą ir venkite bet kokių konfliktų.

Mergelė (08 23–09 22). Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, taip pat bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į kompromituojančius reikalus. Visiškai netinkamas metas meilės pasimatymams, juolab aiškintis meilės santykius. Labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni jų draugams, atkreipkite dėmesį į jų žaidimus. Mažamečiai gali lengviau pasimesti, pasiklysti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumą tuščia – dabar metas tarp užtemimų, kai aplinkiniai tampa tarsi kurti, akli, nieko nesuprantantys ir nenorintys žinoti, ką nors daryti, priimti sprendimus. Būkite atidesnis tėvams, ypač mamai, – išklausykite jų ir nepykite, kad ir ką išgirsite.

Skorpionas (10 24–11 22). Nebūkite tiesmuki, atsargiau vertinkite išgirstus dalykus ir neskubėkite reikšti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti – viskas išeis atvirkščiai. Šios dienos informacija nepatikima – sugedusio telefono efektas bus itin dažnas. Viską tikrinkite. Nepasirašykite gerai neperskaitę jokių dokumentų. Sąžiningai, atidžiai vykdykite savo kasdienes pareigas. Venkite išlaidauti, būkite apdairesni ir vairuodami automobilį.

Šaulys (11 23–12 21). Vargu ar šios dienos norai įgyvendinami – nesinerkite iš kailio ko nors siekdami. Kol kas nepavyks suprasti, kas geriau, ko jums reikia ir kaip tai laimėti. Planai, ypač susiję su pinigais, su svarbiais pirkiniais ar romantiškais santykiais, gali suirti. Ir tai į naudą, nes šiandien blogai pirkti vertingus daiktus, nepalanku skirti romantiškus pasimatymus. Ir ne laikas priekaištauti sutuoktiniui, mylimam asmeniui ar šefui – jie neturi kentėti, jei jums kas nors nepavyko.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors jausitės tvirčiau nei vakar, atidėkite svarbius sumanymus. Ir nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali ne tik sunaikinti tai, ką esate pasiekę, bet ir užkirsti kelią į ateities sėkmę. Jei teks susidurti su nenumatytomis kliūtimis, atsimušti į sieną, dėl to nesiimkite nieko nekaltinti: neis savęs, nei kitų. Juolab neskubėkite nusivilti savo draugais, partneriais – tiesiog šiuo metu viskas gali klostytis ne pagal taisykles ir logikos dėsnius.

Vandenis (01 20–02 18). Daug kuo nepalanki diena, kurią geriau skirti pasyviam poilsiui, atsipalaiduoti ramioje vietovėje. Tad nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite laiką ramiai namuose ar laukinės gamtos prieglobstyje prie ežero ar upės. Bet kuriuo atveju šiandien reikia daugiau laiko praleisti prie vandens. Saugokite savo turtą, sveikatą, paslaptis. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Noras ką nors pagerinti ir dėl to griebtis naujovių, ieškoti racionalizatoriškų sprendimų savo veikloje gali viską sužlugdyti. Nejudinkite to, kas bent santykinai gerai, – šiuo metu galima nebent tik pabloginti padėtį. Dabar esate lyg kortų namelis, kuris stovi tol, kol jo nelieti. Bet tik pabandykite vieną kortą ištraukti! Tuomet tikrai neišvengiamos nemalonios staigmenos, net išdavystė.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą