Tai viena palankiausių šios savaitės dienų

Tai viena palankiausių šios savaitės dienų, kai gali netikėtai išsispręsti seniai varginanti problema, kai randami atsakymai į keblius klausimus ir įveikiami prieštaravimai su savimi ir pasauliu. Gali įvykti laiminga permaina, kuri pakeis jūsų ateitį. Jausite pakilimą, būsite kupini pakilios nuotaikos, noro imtis ko nors svarbaus, reikšmingo, tikro ir galingo! Ir tai pavyks! Nes būsite kupini jėgų, pakaks atkaklumo, taip pat reikalingo palaikymo iš šalies! Tai bus protingų apsisprendimų metas karjeroje ir tvarkant piniginius, turto reikalus (ypač susijusius su kredito ėmimu, veiklos finansavimu). Dabar pakaks įžvalgumo ir neklysite vertindami ilgalaikes perspektyvas. Tai gera diena bendrauti ar užmegzti pažintis su aukštais asmenimis, svarbiais jūsų reikalui, karjerai – būkite ryžtingi: savo idėjomis bei iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso jūsų sėkmė. Imkitės sudėtingų ir atsakingų darbų – juos įveiksite lengvai. Diena bus palanki ir taikytis, stiprinti santykius ir ne tik su asmenimis, reikalingais veiklai, bet ir su artimaisiais, su mylimu asmeniu.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys sprendžiant reikalus; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis.

Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.

Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kas nors kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartinas uždaresnis šeiminis bendravimas, stenkitės būti tolerantiškesni aplinkiniams. Gausių susibūrimų geriau vengti.

Avinas (03 21–04 20). Tarkitės, derėkitės, nebijokite nusileisti. Reikalai sparčiau pajudės, jei kreipsitės pagalbos į sutuoktinį, labiau įpareigosite partnerius. Ieškokite sąjungininkų. Bus geras laikas deryboms, įvairiems susitarimams – jums pavyks nuraminti, įtikinti ne tik artimuosius, bet ir tuos, kurių veikla su jumis susijusi. Dabar tinkamas laikas bendrauti su konkurentais, su priešais – pavyks taikiai ir naudingai susitarti.

Jautis (04 21–05 20). Laimė ateis per kitus – per sutuoktinį, per partnerius ar bendradarbį. Pasiūla gali būti didesnė, nei tikitės, tad mokėkite rinktis, atsispirti įkyriems siūlytojams, neskubėkite žengti atsakingo žingsnio. Kita vertus, tai geras laikas svarbiam dalykiniam apsisprendimui, jei tam senai rengėtės. Diena gera pertvarkyti darbo vietą, pirkti reikalingus buitinius įrankius namams, tikrinti sveikatą. Pats laikas pamąstyti ir apie santykių su antrąja puse taurinimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Didelės sėkmės, meilės bei laimės diena. Puikus metas – šiandien jūs daug ką galite. Asmeniniame gyvenime bei veikloje verta priimti lemtingus sprendimus – neapsiriksite. Galite visiškai pasikliaukite savo jėga, sumanumu. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Jums skirtas dėmesys, simpatijos nebus atsitiktinės – tai žmonės, kurie jus išties vertina, myli ir nori padėti: neatstumkite jų. Šios dienos naujienos, netikėtumai gali naudingai pakeisti finansinius, veiklos planus. Gera diena pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Vėžys (06 22–07 22). Ramus laikas, palankus susitelkti į savo asmeninius reikalus, šeimą, namus. Neskubinkite situacijos – viskas susiklostys savaime taip, taip reikia. Svarbų reikalą sutvarkyti paveskite arba artimiesiems, arba patys tai padarykite iš savo namų telefonu, bet labiausiai seksis savo namuose. Palanku ką nors vertinga nupirkti namams, artimiesiems – išpildykite jų seną svajonę. Palankus metas ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos arba rinktis baldus, pradėti remontą.

Liūtas (07 23–08 22). Naudingų susitikimų diena. Būkite atidūs jus pasiekiančiai informacijai, gautiems pasiūlymams – jų nauda atsiskleis ne iš karto, bet bus nemenka. Ir būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Iniciatyvos nereikškite, bet ir nežiopsokite. Labiau pasikliaukite intuicija. Geras laikas pasikalbėti su mylimu žmogumi dėl kilusių abejonių jūsų jausmais – jos tikrai išsisklaidys. Gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Mergelė (08 23–09 22). Palankus metas, kai verta užsiimti ir teorine problemų sprendimų dalimi, ir imtis konkrečių veiksmų. Tai naudos laikas, tačiau reikia mokėti girdėti kitus, labiau paisyti sutuoktinio, partnerių nuomonės, giminaičių, draugų patarimų. Puiki diena sandoriams, ilgam investuoti pinigus, įsigyti vertingą, seniai planuotą daiktą. Spręskite reikalo finansavimo klausimą. Tinkamas metas vertingiems namų pirkiniams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmės laikas – sulauksite pelnyto įvertinimo, pripažinimo. Puiki proga tvarkyki svarbius finansinius reikalus, spręsti sudėtingas profesines problemas. Palanku kreiptis į šefą, susitikti su nauju darbdaviu. Šiuo metu nuo jūsų daug kas priklauso. Pasinaudokite puikia proga energingai sutvarkyti jums svarbų reikalą. Nedvejokite, nebūkite pasyvūs. Į save atkreipsite įdomių asmenų dėmesį.

Skorpionas (10 24–11 22). Nevertėtų afišuotis – kuo mažiau būsite pastebimi ir suprantami, tuo mažiau rūpesčių patirsite, na, ir daugiau naudos gausite. Nesiimkite sunkių darbų. Ir neskubėkite nuliūsti – sulauksite pagalbos iš jus mylinčių žmonių, būsite išklausyti, suprasti. Šiandien truputį pasilepinkite – nusipirkite tai, apie ką seniai svajojote. Vakaras palankus šeimos pobūviui, susitikimams su bičiuliais. Sena draugystė gali virsti slaptu meilės romanu.

Šaulys (11 23–12 21). Intuicija jums patars, į ką reikėtų kreiptis. Jei bendraudami dažniau pritarsite ir mažiau reikšite savo nuomonę, jums pavyks rasti reikalingų žmonių, rėmėjų. Gera diena susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Palanku tvirtinti svarbius dokumentus, sandorius. Galite tikėtis sulaukti ne tik moralinės paramos, bet ir finansinės pagalbos. Jūsų pasitikėjimas savimi padės artimiesiems nusiraminti ir jums paklusti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palanku spręsti nesklandumus darbe, aptarti su šefu savo veiklos perspektyvas. Surenkite mažas vaišes kolegoms. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį. Geras laikas rizikuoti, jei esate griežti ir ryžtingi. Nebloga proga aptarti savo uždarbį su šefu. Neblogas laikas dalykinėms kelionėms.

Vandenis (01 20–02 18). Problemos spręsis savaime – gera diena kelionėms bei reikšmingiems susitikimams, reikalams su užsieniečiais tvarkyti. Reikalus sutvarkysite be ypatingų pastangų greitai ir sėkmingai. Sėkmingas laikas svarbiems vizitams, lemtingiems sprendimams. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams, beje, tiks aiškintis meilės santykius, kad nesikartotų ankstesni nesusipratimai. Gera proga ir atnaujinti romantišką ryšį su žmogumi iš toli.

Žuvys (02 19–03 20). Jaudinsitės be reikalo – šios dienos susitikimai, pokalbiai bus sėkmingi. Galite rizikuoti, mėginti laimę jums svarbiame dalykiniame reikale, konkurencinėje kovoje – tai padės atsikovoti didesnę erdvę. Palanku tvarkyti mokesčių, paveldėjimo reikalus, tinka imti kreditą, skolintis. Ir neskubėkite nieko vertinti, būkite atidesni vyresnių asmenų nuomonei, patarimams. Nedramatizuokite nesusipratimų su mylimu žmogumi – tai laikina ir nesunkiai išsprendžiama.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą