Ši diena svarbi mokslams, veiklai

Svarbus veiklai, mokslams bus pirmadienis. Tai metas, kai galite sužinoti (arba prisiminti) itin svarbių dalykų, atskleisti paslaptį. Diena palanki svarbiems susitikimams bei susitarimams (ypač konfidencialiems). Tinkama proga atnaujinti senus susitarimus, pažintis. Palanku ieškoti dingusių (pamirštų) daiktų, dokumentų, rinkti informaciją apie prapuolusius ar besislapstančius asmenis.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai pranašiški. Gerai regėti medžius, kelią, mirusius draugus, giminaičius. Blogai matyti peilius, žirkles, iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: jei vėjas kepurę nuneštų, jei skėtis ar peilio ašmenys sulūžtų, įsipjauti, įsidurti, susižeisti iki kraujo, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, kokį nors daiktą.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, pamesti keletą centų, rasti odinį ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis įtemptas – nieko rizikingo neplanuokite; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis daug kuo sėkmingas, kai reikia tvarkyti itin svarbius reikalus. Jei tądien užsimegztų romantiškas ryšys, nemaža tikimybė, kad apsispręsite dėl santuokos.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai. Tiesa, tikėtini ypatingi susitikimai, svarbios naujienos, naudingi pasiūlymai (nors iš pradžių jums taip neatrodys). Tai geras laikas tvarkyti teisinius reikalus, susitarimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis itin svarbus – gali išsispręsti senas klausimas, sudėtinga problema darbe. Ši diena palanki užvilkintiems ir skubiems reikalams tvarkyti. Tai bus geras laikas su vadovybe (partneriais) pasišnekėti apie jūsų uždarbį.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus spręsti finansines problemas, įsigyti vertingą daiktą. Ir būtinai susitikite su senais bičiuliais – bendravimas su jais padės atgauti pusiausvyrą, suvokti daromas klaidas ir teisingai įvertinti savo perspektyvas.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis – atsigavimo metas, puikiai tinkamas tvarkyti svarbius reikalus. Beje, diena žada malonią staigmeną. Galimas susitikimas su žmogumi, kurį kadaise mylėjote. Jei užsimegztų naujas romantiškas ryšys, jis bus laimingas, ilgalaikis, galintis virsti šeiminiu ryšiu.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas spręsti konfidencialias problemas. Tai geras laikas įvairiems neoficialiems susitikimams. Tinkamas laikas pirkti vandens įrenginius namams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas ieškoti pagalbos, taip pat tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei jus vargina finansinės problemos, spręsti jas tiks pirmadienį. Beje, šis laikas geras ir su vadovybe aptarti veiklos perspektyvas. Pirmadienis tinkamas svarbiems veiklos susitikimams, susitarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas susitikimams su svarbiais žmonėmis, kelionėms. Tai laikas, kai tinka kreiptis konfidencialios pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nors ir įtemptas, sėkmingas susikaupusioms problemoms spręsti, ypač finansinėms.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis puikus taikytis, įvairioms deryboms, dalykiniams susitarimams. Veiklos pasiūlymus verta priimti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas imtis apleistų darbų. Tai gera proga atnaujinti seną veiklą, kaip ir senus darbo susitarimus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą