Šiandien gausime tai, ką užsidirbome

Atoslūgio metas, kupinas meilės, gerumo. Tiesa, aktyviai veiklai laikas netinkamas, nereikėtų imtis ir sunkių, varginančių darbų. Stenkitės šiandien nesukelti įtampos ir su niekuo nesiaiškinti santykių. Siekite taikytis – ieškokite bendrų sąlyčio taškų. Palanku atnaujinti pažintis, sudarinėti sąjungas. Ši diena jau palankesnė nei buvusios, tad atsiras naujų, netikėtų galimybių išspręsti kilusias problemas. Tiesa, tos galimybės bus apribotos mūsų ankstesnių darbų – tai savotiškas atpildo metas, tad gausime tai, ką užsidirbome. Šiandien patartina labiau atsižvelgti į nuojautas, įsiklausyti į užuominas ir nepasikliauti tiesiogine žodžių prasme – taip mažiau suklysite. Kasdienėje veikloje, bendraudami galite susidurti su nelogiškais, keistais dalykais, kurie išmuša iš vėžių ir pakeičia planus. Vis dėlto esminį dėmesį reikėtų skirti šeimai, namams. Pasigilinkite į artimųjų nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šios dienos pokalbiai gali labai suartinti – nevenkite būti atviri ir nuoširdūs. Diena nebloga švęsti, kultūros ir meno, labdaringiems renginiams bei meilės pasimatymams. Vakaras nepalankus susitikimams, juolab pažintims megzti. Netinkamas metas ir pinigams skolinti ar skolai grąžinti.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį galima nekreipti dėmesio, nebent regėjote giminaičius, artimus žmones. Tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai; katė apdraskytų – katastrofa, taip pat agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia; rasti veidrodžio šukę – išsiaiškinsite painią situaciją; rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai išspręsti dabartines problemas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas susitarimams, įsipareigojimams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, raudona, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Dažnai atsidursite dėmesio centre. Dabar bus nesunku gražiais ir natūraliais metodais pakreipti kitų nuomonę ir įvykių eigą jums norima linkme. Labiau pasikliaukite pirmuoju įspūdžiu, nuojautomis. Gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens simpatijas. Venkite priekaištauti sutuoktiniui. Jūsų žodžiai gali būti neteisingai suprasti.

Jautis (04 21–05 20). Kol kas situacijos nekontroliuojate, tačiau neblogai viską jausite (būkite atidesni intuicijai). Ir daugiau ilsėkitės, stenkitės ilgiau pamiegoti. Nors ši diena daug kuo palanki, jums patiems nereikia niekuo rimtu ar svarbiu užsiimti, nebent remtumėtės tarpininkų paslaugomis. Gera proga tik konfidencialiems reikalams tvarkyti, taip pat neoficialiems susitikimams bei slaptiems meilės pasimatymams.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsipalaiduokite, pamirškite rūpesčius ir darykite tik tai, ką norisi. Pabūkite laisvi – to tikrai esate nusipelnę. Vis dėlto situacija nėra stabili ir aplinkybės gali keistis. Labiau įsiklausykite į intuiciją, į aplinkinių – draugų bei priešų, sutuoktinio įspėjimus, pastabas. Tinkamas laikas ieškoti bendraminčių, taip pat paramos. Būtinai aplankykite gerus draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubinkite situacijos: jei kas nepavyks – atidėkite penktadieniui. Jei sumanysite aiškintis vakarykščius nesklandumus darbe ar namie, būkite taktiški ir kantrūs. Vis dėlto ir šiandien venkite atsakingų pokalbių su šefu, taip pat ilgalaikių dalykinių įsipareigojimų. Palanku spręsti profesines problemas neoficialiais būdais ir per tarpininkus.

Liūtas (07 23–08 22). Geras laikas bendrauti su užsieniečiais ir svečiams priimti. Tačiau kad ir kokie optimistiški būtų šios dienos pokalbiai ir gauti pažadai, neskubėkite priimti svarbaus sprendimo (tai verta atidėti rytdienai). Kad ir kokių netikėtumų gali nutikti, pavyks užglaistyti ankstesnius nesusipratimus. Tai nebloga proga kelionėms, viešnagėms, dalyvauti šventiniuose renginiuose.

Mergelė (08 23–09 22). Neramus laikas gęsta, tačiau jus vis dar bus lengva išprovokuoti konfliktui. Beje, tai tinkamas metas nukirsti nereikalingą ryšį, trukdantį jūsų šeimai. Šiandien nemenka traumų, nesėkmių, konfliktų tikimybė. Tik laimėsite, jei svarbius reikalus atidėsite penktadieniui. Šiandien tiktų nebent spręsti problemas, susijusias su mokesčiais, skolomis, alimentais. Beje, galima netikėta aistra.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebus lengva įrodyti savo teisumą, verčiau nesiginčyti ir neįsipareigoti – vėliau vis vien kas nors kuo nors apkaltins. Tinka tvarkyti juridinius reikalus, bylinėtis, ypač jei tai susiję su jūsų veikla. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo ciklą. Pasistenkite daugiau padėti sutuoktiniui jo darbuose – toks rūpestingumas jus dar labiau suartins. Neblogas laikas romantiškam pasimatymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Sėkmingas laikas linksmai ir lengvai sutvarkyti nuobodų, įkyrėjusį reikalą. Tai neblogas metas dirbantiems kūrybinį darbą. Nebūkite smulkmeniški mylimo žmogaus atžvilgiu – prarasite džiaugsmo. Beje, šiandien paskutinė palanki diena prieš gana komplikuotą periodą, kuris prasidės rytoj ir truks iki lapkričio 1 d.

Šaulys (11 23–12 21). Tai gana sėkmingas laikas, ypač jei veiksite vieni. Avantiūros turi būti apgalvotos. Vis dėlto asmeninis žavesys bus toks ryškus, kad padės įveikti bet kokią kliūtį. Tik pasistenkite jaustis įsimylėję – atrodysite stiprūs ir laimingi. Geras laikas nemaloniam, bet reikalingam pokalbiui su vaiku ar žmogumi, kurį mylite. Beje, meilės pasimatymui ar naujoms pažintims vakaras ne itin tinkamas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Namuose įtampa slūgs, na o darbe – tegu viskas klostosi savaime. Būsite ganėtinai sentimentalūs, pakiliai romantiški – tai gerai ugdant jausmus, bet žalinga dalykiniuose reikaluose. Labiau pasaugokite sveikatą, venkite nereikalingo bendravimo. Itin svarbius reikalus atidėkite iki penktadienio. Beje, giminaičiai, artimi žmonės spaudimu gali priversti priimti abejotiną sprendimą.

Vandenis (01 20–02 18). Jums bus lengva ir malonu bendrauti, būsite kupini įdomių minčių. Tačiau nebūkite išsiblaškę ar pernelyg svajingi dirbdami su informacija, dokumentais, skaičiuodami pinigus, vairuodami automobilį. Nereikėtų šiandienai daug planuoti, blaškytis dėl šalutinių dalykų ar svetimų rūpesčių. Galite sužinoti svarbių, nors ne visai malonių dalykų. Kelionėms, naujoms pažintims, romantiškiems nuotykiams sėkmingas laikas.

Žuvys (02 19–03 20). Tingumas šiuo metu geras, naudingas reiškinys, reikalingas jums apsaugoti ne tik nuo persidirbimo, bet ir nuo avantiūrų piniginiuose, turto ir net meilės reikaluose. Ir nepraraskite realybės jausmo sužavėti pasiūlymo, kurio seniai laukėte ar išgirdę komplimentą iš jums labai patinkančio asmens. Būkite dosnesni artimiesiems, ypač sutuoktiniui – tai geras laikas mieloms dovanoms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą