Nuotraukos autorius: 123rf

Diena palanki svarbiems susitikimams bei susitarimams

Mažiau planuokite – gresia netikėtumai. Iki 17 val. 50 min. itin aktyvus laikas, tinka tvarkyti skubius reikalus, imtis darbų, kuriuos galite iš karto užbaigti. Diena palanki svarbiems susitikimams bei susitarimams, gerai pradėti naujus darbus, taip pat mokytis naujo amato. Gera proga atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę.

Patartina labiau gilintis į nematomus, neapčiuopiamus dalykus. Gali tekti priimti sprendimus (finansinius ypač) neturint pakankamai informacijos. Tad bus svarbu įsiklausyti į svetimas nuomones bei savas nuojautas, siekti kompromisų. Spręsdami finansines problemas nerizikuokite, vis dėlto galite rasti anksčiau nepastebėtų, neįvertintų rezervų. Būkite dosnūs, stenkitės padėti, atjausti kiek galite, net jei jums patiems šiuo metu sunku. Kita vertus, atsargiai priimkite siūlomas dovanas bei geresnes pareigas: susimąstykite, ar tai ne Trojos arklys. Diena palanki romantiškiems pasimatymams, bet ne santykių aiškinimuisi su mylimu asmeniu. Tai laikas, kai negalima skirtis su savo pora. Tai palankus metas išlaidauti, pirkti naujus daiktus, drabužius.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė; būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa; lietus – sveikata; vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas nors į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė; jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai, pažintis su netikusiu žmogumi; išeinant iš namų suklupti – nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje; pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas; rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas; savaime dieną užmigti – stiprus ryšys su angelu sargu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus sveikatai tikrinti ir imtis privalomų, tačiau nemalonių darbų, netinkamas svarbiems piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Nepraraskite kantrybės bei humoro jausmo. Nepatartina veltis į rimtą konkurencinę kovą veikloje. Venkite įprastinių ginčų su partneriais, ypač antrąja puse. Kad ir kaip būsite teisūs, savo viršumą įrodysite tik gerumu, tik nusileisdami. Tik tuomet galite kai ką svarbaus pakeisti savo naudai. Negaiškite laiko aiškindamiesi santykius, verčiau ieškokite galinčių patalkininkauti.

Jautis (04 21–05 20). Imkitės tik svarbiausių darbų, kitaip persiplėšite. Galite be reikalo karščiuotis dėl neprincipinių dalykų ir tuo pat metu praleisti klaidą dirbdami, pasirašydami dokumentą ar tiesiog įsipareigodami. Viską darykite kokybiškai – vadovybė greitai pastebės jūsų trūkumus, profesionalumo stoką. Šefo pažadus (ypač finansinius) vertinkite atsargiai. Ne laikas lemtingam apsisprendimui jausmų srityje.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanki diena. Pagaliau ima spręstis įsisenėjusios problemos ir vėl grįžta viltis su besišypsančia Fortūna. Geras laikas įvairiems susitarimams, susitikimams. Jei būsite linkę nusileisti, pavyks susitarti net ir kebliu finansiniu reikalu. Galima pagalba per asmenį iš toli. Būsite kupini romantiškų nuotaikų, tad nepastebimai galite įsivelti į romantišką intrigą (darbe, kelyje).

Vėžys (06 22–07 22). Skubėti, juolab kitų skubinti neverta. Jūs linkę priekaištauti dėl dalykų, kuriuos kiti jau pamiršo. Nejaugi siekiate, kad aplinkiniai jūsų vengtų, lyg būtumėte nuobodūs bambekliai? Deja, šiuo metu esate linkę kiek dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas ir be pagrindo rizikuoti pinigais bei savo sveikata ar mylimo žmogaus, sutuoktinio jausmais. Atsargiau kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Gerų susitikimų, naudingų pokalbių diena. Jūsų pamokymai, patarimai paveiks šeimos narius ir kolegas. Tik mokėkite nereaguoti į provokacijas – nesivelkite į nereikalingus ginčus bei apkalbas. Taip pat nebūkite patiklūs – netikėkite viskuo, ką išgirsite. Ypač kritiškai vertinkite kalbas apie pigus, pelną. Neklausykite apkalbų apie artimus, mylimus žmones.

Mergelė (08 23–09 22). Spręskite finansines problemas labiau įsiklausydami į kritišką draugų nuomonę. Tiesa, labiau venkite ginčų, santykių aiškinimosi tiek su draugais, tiek su partneriais, antrąja puse – gerai nesibaigs. Dažniau prisiminkite principą: „Skaldyk ir valdyk“ ir pasistenkite labiau atsiriboti nuo tų, kurie mėgina jus sukiršinti su artimu žmogumi, kolega ar šefu. (Kažin kodėl?)

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas žaisti ar laukti sėkmės – nors diena dažnai suteiks palankių progų, neužsimirškite, nepasiduokite azartui. Venkite flirtuoti, būkite ištikimi mylimiems žmonėms ir venkite su jais pyktis apskritai. Diena palanki romantiškoms pažintims, bet nepatartina veltis į tarnybinius romanus. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiimkite sunkių, varginančių darbų, nebendraukite su piktais, netolerantiškais ar kvailais asmenimis. Taikykitės su artimaisiais, spręskite šeimos bendravimo problemas. Pasistenkite, kad artimieji nekentėtų dėl didelio jūsų užimtumo, dalykinių reikalų, juolab kad šiandien bus tuščia tvarkyti svarbius darbo reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Nieko nėra atsitiktinio, tad būkite atidūs net ir atsitiktinai išgirstam žodžiui, ne jums adresuotai naujienai. Nebloga proga tvarkyti skubius reikalus. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų bei liežuvautojų, paskalų nešiotojų. Netikėkite viskuo, ką išgirsite, – melo kojos trumpos, tad po kurio laiko nustebsite, kaip galima taip išsigalvoti? Venkite rizikingai važinėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Verta tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, aiškintis teisybę su savo valdžia. Pakovokite už savo principus bei pinigus. Būkite atsargūs su žmonėmis, kurie jums ką nors pirš, dovanos, ypač aiškins, kad tai jiems neva nieko nekainuoja. Būkite atsargūs, kad apsukruoliai neapdumtų akių komplimentais, gražiais pažadais, pasakiškomis perspektyvomis tiek asmeninių santykių, tiek dalykinėje srityje.

Vandenis (01 20–02 18). Gero persilaužimo diena. Neliūdėkite. Tiesa, dabar jūsų sėkmė nebebus tokia greita, užtat nuosekli. O kas nuoseklu, tas stabilu. Palanku ką nors keisti savo veikloje – gal partnerius, gal tik požiūrį į juos, o gal ir patį darbą. Tiesa, nesistenkite jėga prastumti jums svarbaus projekto, kokios nors naujos idėjos. Būkite atidūs, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų ir suprastų, kad patys per klaidą neįsipareigotumėte dalykuose, kurie jums nenaudingi.

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtingas laikas. Vis dėlto būsite linkę nervintis labiau, nei išties reikia. Nieko rimta nesiimkite, jei jūsų nepalaiko įtakingas asmuo, kolegos, sutuoktinis, mylimas žmogus, – nuo jūsų pastangų kol kas mažai kas priklausys. Pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesusipykti. Šiuo metu jums reikėtų vengti atviros konfrontacijos.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą