Svarbu į viską žvelgti pozityviai, atleisti, taikytis

Pakilus Mėnulio pilnaties metas, kai svarbu į viską žvelgti pozityviai, atleisti, taikytis. Nors šiuo sudėtingu metu tai gana maksimalistiška užduotis. Būkite pasiruošę, kad ankstesnės problemos vėl iškils į paviršių, įgis naujų atspalvių, kai kurios net taps dar aiškesnės, ryškesnės, aštresnės ar skausmingesnės. Tai slegiantis, pavojingas metas, provokuojantis nepasitenkinimą, konfliktus.

Šiandien netinka ko nors naujo imtis, tačiau verta kritiškai įvertinti nueitą kelią, ieškoti klaidų, ką nors perdaryti. Neverta priimti lemtingų karjeros sprendimų. Bus svarbu susitelkti, atsisakyti visko, kas nereikalinga, – kitaip diena nueis vėjais. Pakaks ir netikėtų rūpesčių bei trukdžių, neleisiančių produktyviai veikti. Kita vertus, viskas vyks ir spręsis itin greitai, spėti visur ir viską laiku bus sunkoka. Situacija gali išsispręsti staigiai, tiesa, netikėtai ir nebūtinai jums palankiai, tad pasiruoškite ir nemalonioms staigmenoms (kai tam pasiruoši, bėda neaplanko). Diena nėra palanki įsimylėjėliams bei romantiškoms pažintims. Ne laikas aiškintis meilės santykius – greičiau jie bus nutraukti. Nors susitaikyti šiandien ir labai reikėtų, nebus paprasta. Šiuo metu gali pablogėti sveikata (nepalankus laikas širdininkams bei sergantiems sąnarių, stuburo ligomis, taip pat turintiems rūpesčių dėl kojų kelių). Bus didesnė traumų tikimybė (didžiausia vaikams bei seneliams) – patiems parkritus ar užvirtus sunkiam daiktui, statybinėms medžiagoms, žemėms. Itin pažeidžiamas stuburas, keliai. Duš trapūs daiktai – pasaugokite brangias vazas, indus, veidrodžius. Beje, nepalanku juos pirkti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Puiku buvo regėti ugnį, žaibą – permainos, dangų, žvaigždes, skraidyti – apsauga, svajonių išsipildymas. Blogai buvo sapnuoti šventuosius, bažnyčią – išbandymai, krizė, mėsą, kraują – liga. Būti uždarose patalpose, koridoriuose, turėti raktus, spynas – laisvės praradimas, kalėjimas, ligoninė. Gyvūnai – gresia apkalbos, melas.

Blogas ženklas: be priežasties šalti, drebėti – apsaugos praradimas, jei kas nors savaime užsidegtų jūsų namuose ar ant jūsų – vidinės nešvaros požymis, taip pat gaisrą ar daug juodų dūmų matyti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – įgyjate jėgos, jei vėjo gūsis atvertų namuose langus, duris – turtas ar nauja pažintis, kelionė, kraustymasis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus aktyviai veiklai, kelionėms svarbiems susitikimams; tinkamos spalvos – pilka, žydra, žalsva.

Avinas (03 21–04 20). Jausitės pakylėti, tačiau rizikuoti nepatartina. Nesiveržkite nieko naujo imtis, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės ar aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Bus svarbi pagarba vyresniems šeimoje (tėvui itin). Galimos avarijos darbe, namie.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Ypač atsargūs būkite prie vairo, neskubėkite eidami, lipdami laiptais, kopėčiomis – didelė traumų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau planuokite – tuomet neteks nervintis, kai būsite priversti keisti planus. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei esate seniai nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tiktų atsisveikinti gražiuoju. Nesėkmės gali ateiti per partnerius, sutuoktinį ar draugus – ir jums teks jiems padėti, perimti bent dalį jų rūpesčių.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme. Nemenka traumų tikimybė darbe, buityje, kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite atidesni savo vaikams – stenkitės juos suprasti ir venkite juos spausti. Galimi rimti nesusipratimai, net santykių su mylimu žmogumi atšalimas.

Mergelė (08 23–09 22). Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais ar net tam tikra prievarta, kai tenka keisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Tikėtinas nusivylimas mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius tiek veiklai, tiek namams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs kupini vilčių bei geriausių ketinimų, tačiau kantrybė greitai išseks ir sutuoktinis ar mylimas asmuo, artimieji, mama gali tapti jūsų įtampos, susikaupusių pretenzijų darbe auka. Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą, susipykti su vadovybe. Būkite pagarbesni partnerių valiai.

Skorpionas (10 24–11 22). Aplinkiniai (viršininkas ir ypač tėvai), ko gero, dažniau nei paprastai pastebės jūsų trūkumus, klaidas. Tačiau labai nepykite – sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Tiesa, būkite atidūs ir pamąstykite, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Gali paaštrėti profesinės ligos.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubinkite reikalų, į viską reaguokite ramiai. Ne laikas avantiūroms – nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką. Stebėkite, kaip klostosi santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų. Nepalankus metas ir romantiškoms pažintims bei susitikimams, juolab meilės santykiams aiškintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtinga diena. Verta stabtelėti – imkitės tik kasdienių, įprastų reikalų. Ne laikas naujovėms – problemų kils net tada, jei viską apgalvojote, apskaičiavote. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namie remontų, neperstumdykite baldų. Didesnė profesinių klaidų, įvairių traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Jokių skubotų išvadų bei žaibiškų veiksmų – galite viską sugadinti, pakenkti savo profesinei reputacijai. Tiesa, pakenksite sau ir tuomet, jei nesuskubsite pažadėtu laiku atlikti užduoties, įsipareigojimų. Nepatartina žadėti, ypač jei kas nors vers tučtuojau apsispręsti. Apskritai šiandien liežuvis – priešas.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite santūrūs ir saikingi. Mažiau norėkite. Atidžiai atlikite kasdienes užduotis – dėl šios dienos klaidų galite patirti nuostolių ar net prarasti darbo vietą. Tikėtinos išlaidos (ar bent skandalai) dėl sutuoktinio kaltės. Ne laikas aiškintis santykių su antrąja puse.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą