Netikėtumai gali viską apversti aukštyn kojom

Sudėtinga, permaininga, įtempta diena – kai tik kuo nors būsite tikri, ką nors sužinosite, išsyk viskas pasikeis ar paaiškės atvirkščia reikalo pusė. Kai taip keistai ir neprognozuojamai klostosi aplinkybės, geriau mažiau planuoti – netikėtumai gali viską apversti aukštyn kojom. O staigmenų ir įvairių nesusipratimų pakaks – protinga veido išraiška gali nieko nereikšti, ji gali būti lydima absurdiško elgesio... Jei išvysite ką nors labai išmintingai nusiteikusį, pasistenkite aplenkti lanku. Deja, emocijos bus sunkiau kontroliuojamos, mintys painiosis – nesiimkite aiškintis santykių, ką nors spręsti ir vertinti kito elgesį, ypač jei būsite užsigavę, įsižeidę – ambicijos šiomis dienomis yra blogas patarėjas. Gerai pasisaugoti ir kerštingų asmenų, intrigantų. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir kokius sprendimus priimsite, nereikėtų pamiršti, kad pasikeis ir asmeninių galimybių vertinimo riba – jūra tyvuliuos kažkur iki kelių. Tvarkant piniginius, turto reikalus, ką nors perkant tai itin aktualu, nes dabar toks metas, kai norėsis išleisti daugiau pinigų, nei galite sau leisti. Dabar nepalanku pirkti itin vertingų, brangių daiktų, netinka pinigus investuoti ar skolinti daugiau, nei galite dovanoti. Itin nepalanku pirkti transporto bei ryšio priemones, kompiuterius. Derėtų pasisaugoti vagių, šalčiau reaguoti, kai jums bus peršama kokia nors prekė ar idėja. Būkite atidūs savo veiklos kokybei – gali būti pareikštas nepasitikėjimas jūsų kompetencija. Neskubėkite atsiverti, patikėti. Nieko nespręskite, kol nepatikrinsite išgirstos informacijos! Tai apgaulių metas, kai matome, ką norime matyti, o ne kas yra iš tiesų. Nepalanki diena žiniasklaidos, transporto tarnyboms, keliautojams. Didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač rankų, kojų), įvairių avarijų tikimybė. Šįryt 3 val. 40 min. Merkurijus įėjo į Skorpiono ženklą ir judės juo iki gruodžio 31 d. Kai Merkurijus Skorpiono ženkle, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slapta ironija, sarkazmas. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namuose. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais. Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – iš jo sulauksite pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – tai apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas gilintis į senus reikalus, ieškoti užsislėpusių klaidų, nepalanku pradėti naujų darbų, tvarkyti svarbius reikalus; patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pavojingas laikas, kai reikia stengtis likti ramiems ir neutraliems. Deja, tai nebus taip paprasta – aplinkinių trūkumus matysite itin aiškiai, tačiau dėl to nereikia užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat kelyje – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją.

Jautis (04 21–05 20). Streso metas, bet gal pavyks kai ką reikšmingo suvokti ir ištaisyti seną klaidą. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), kolegomis, dalykiniais partneriais.

Dvyniai (05 21–06 21). Susitelkite. Kad nepatirtumėte sunkumų darbe, turite likti darbštūs bei konkretūs, tiksliai atlikti užduotis. Tai padės išvengti tuščio jėgų, laiko švaistymo. Ir neskubėkite žadėti, įsipareigoti, nes vėliau labai gailėsitės. Pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Siekite būti geriau informuoti dalykinių reikalų labirintuose – nesusigundykite vien gražiais pažadais. Deja, galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas darbe užsiimti kuo nors svarbiu – tai gana nesėkminga diena. Ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

Mergelė (08 23–09 22). Nebūkite patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Atsargiau vairuokite, nesiblaškykite eidami gatve. Svarstyklės (09 23–10 23). Jūs daug kuo nepatenkinti, jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į žmones, patyrusius panašių sunkumų. Pagalbos sulaukite, nors nebūtinai tokios, kaip tikėjotės, ir nebūtinai šiandien.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmas įspūdis apgaulingas, po kurio laiko jūsų nuomonė keisis. Nepriimkite impulsyvių, juolab naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui.

Šaulys (11 23–12 21). Verta imtis tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni spręsdami finansinius klausimus – galite būti įtraukti į avantiūrą. Pinigų skolinti nepatartina. Jei turite slaptų priešų, šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų nuoširdumu, o gal ir paslaptimis gali piktnaudžiauti ne tik konkurentai, bet ir draugai. Tai nepalankus metas – geriausia niekuo neužsiimti, likti namuose ir ilsėtis.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite apdairūs darbe – išaugs klaidų tikimybė. Ne laikas ką nors keisti darbe – gali taip nutikti, kad nuo vilko užšoksite ant meškos... Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos bei išmintingo sprendimo.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir aplinkinių pagalbos. Tačiau santykiai su artimaisiais gali komplikuotis dėl jūsų nervingumo, nekantrumo. Pasisaugokite apgaulių per žmones iš toli. Atsargiau elkitės keliaudami.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą