Nereikėtų be reikalo rizikuoti

Iki 16 val. 16 min. tęsis kritinis Mėnulio pilnaties metas, kai emocijas sunkiau kontroliuoti, kai be aiškios priežasties gali apimti įtampa, nerimas. Tai klaidinantis laikas, kai situacija atrodo arba geresnė, arba blogesnė nei iš tiesų. Tad geriau nieko nevertinti, nepriimti atsakingų, ilgalaikių sprendimų. Šiuo metu gali stiprėti intrigos, aktyvėti maištininkai, provokatoriai. Problemiškiausias laikas iki 11 val. 5 min., kai svarbu likti ramiems, neskubėti, vengti konfliktų, nepulti aiškintis santykių, įrodinėti savo tiesų, būtina atida dirbant su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Nereikėtų be reikalo rizikuoti, juolab lenktyniauti kelyje. Iki pavakarės išliks nemenka nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Rytmetys gali pažerti staigmenų, gali išaiškėti nemalonios tiesos, ypač susijusios su pinigais, ryškės teisinės problemos. Kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas įvyktų, nepamirškite, kad kompromisai – ne išeitis, – nepataikaukite nei sau, nei kitiems. Tai laikas, kai reikia likti švariam, sąžiningam. Šiandien venkite iš kitų ko nors reikalauti, reikšti pretenzijas, barti, kritikuoti. Dabar itin svarbu bus ramybė, tad likite taikūs, venkite ginčų, ypač ideologinėmis, politinėmis temomis. Būkite geranoriški, stenkitės įvertinti kitų gerąsias savybes, pasidžiaugti svetima sėkme ir laime. Netinkamas metas pradėti naujus darbus, kurti planus, žadėti ir įsipareigoti. Reikėtų vengti įsipareigojimų – tiek dalykiniuose, tiek širdies reikaluose. Bus svarbu nepainioti meilės žaidimų su dalykiniais reikalais, o kiekvienos rodomos simpatijos nelaikyti meilės ženklu. Būkite atsargūs su pinigais, venkite pažeidinėti įstatymus – finansinės ir juridinės avantiūros pavojingos. Vakare įtampa palengvėle slūgs – taps lengviau bendrauti, suprasti save ir kitus. Tai bus geras laikas taikytis, nusiraminti. Vakaras palankus viešnagėms, svečiams priimti ir dovanoms teikti. Šiandien 11 val. 1 min. Saulė įeina į Šaulį, ženklą, apdovanojantį optimizmu ir išmintimi. Šaulys skatina didesnį domėjimąsi moralės, religijos klausimais, ieškoti autoritetų. Labiau ima traukti tolimos kelionės, bendravimas su užsieniečiais siekiant pažinti naujas kultūras, religijas. Bus prasminga rūpintis padėtimi visuomenėje, įtakos ir autoriteto stiprinimu, veiklos plėtimu. Šis ženklas daugiausia įtakos turi politikams, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, pedagogams – jie taps aktyvesni, ryžtingesni. Tiesa, jiems derėtų įsidėmėti, kad šį mėnesį priimti sprendimai mažiausiai metus lems jų ateitį.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia; švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekti – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, jei namie tarakonų atsirastų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas; gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Kita vertus, šykštumas irgi nuostolingas – duokite tai, ko iš jūsų prašoma. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, ypač jausmams, – neatleistinas. Patys būkite kuklesni – ne laikas nei iš artimųjų, nei iš draugų, nei iš šefo ko nors prašyti, juolab reikalauti.

Jautis (04 21–05 20). Nerizikuokite savo reputacija bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų. Jūsų klaidos, problemos aplinkiniams gali tapti labiau matomos. Nesitikėkite, kad būsite deramai įvertinti, kita vertus, objektyvumo pristigs ne tik jūsų oponentams, bet ir jums patiems. Tai klaidingo apsisprendimo metas – nesielkite karštakošiškai. Pirmas įspūdis, staigūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia bus neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją.

Dvyniai (05 21–06 21). Introvertiškas metas, sunkus ir emociškai, ir fiziškai – daug reikalų, įvairių pareigų ir jokio noro visu tuo užsiimti. Iš tiesų šiandien būtų geriau patinginiauti. Bent jau nesiimkite jokių sunkių, atsakingų darbų – labiau save pasaugokite. Jus privers pasijusti bejėgiais gautos naujienos, susiklosčiusios aplinkybės, vaikai, sutuoktinis ar šefas. Ir taip bus iš tiesų, jei iš karto sureaguosite ir imsitės kokių nors veiksmų.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti jūsų stabilumo pagrindą. Vis dėlto, jei neskubėsite nieko spręsti ir atidėsite kitam mėnesiui, situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Nesistenkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti. Nesiimkite nieko keisti nei asmeniniame gyvenime, nei veikloje – nebent tai darysite vakare.

Liūtas (07 23–08 22). Nebus lengva – gresia nusivylimai bei nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač šefas arba tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis – galite pridaryti klaidų ir patirti nuostolių. Patartina nepriimti svarbių sprendimų šeimoje, ne laikas įsipareigoti darbe. Šios dienos pastangos neduos laukiamų rezultatų – dėl to tikrai neverta sielvartauti. Jau rytoj jūsų problemos ims spręstis greitai ir paprastai.

Mergelė (08 23–09 22). Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingu ar mažai pažįstamu asmeniu, užsieniečiu ar dalykiniais partneriais, tačiau ir patys save galite suklaidinti norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra (ypač tai aktualu kalbant apie širdies reikalus). Būsite objektyvesni ir ramesni už kitus – tik nieko neteiskite. Pasiūlymai ir pažadai, atėję iš užsieniečių iki pavakarės, nebus naudingi. Labiau pasisaugokite per keliones ir viešnages.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejausite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat instrumentais. Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš gautų pasiūlymų. Nepalankus metas. Jei jūsų darbas susijęs su tikslumu, atidumu, ypač būkite atsargūs. Nerizikuokite dideliais pinigais, nereikalaukite skolos grąžinimo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nieko rimto nesiimkite – vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite nuoširdesni su sutuoktiniu, be reikalo neįtarinėkite. Kita vertus, būtent šiandien gali atsiskleisti tikrieji jūsų santykių trūkumai. Nors šiuo metu jūs siekiate abipusio supratimo, lygiavertės paramos, kol kas jums teks susitaikyti su tuo, kaip yra. Blogas laikas aiškintis juridines problemas, ieškoti teisybės. Labiau pasaugokite savo ramybę.

Šaulys (11 23–12 21). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę vertėtų atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų – ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Maža sėkmė jokiu būdu neliudija apie būsimą didelę pergalę, o pralaimėjimas nereiškia, kad jūs neteisūs ir kad šis reikalas neturi perspektyvų. Labiau pasaugokite sveikatą – didesnė gamybinių traumų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti greitą bei tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite – jie gali suklaidinti, supainioti ir dar labiau sujaukti planus. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus. Labiau pasaugokite vaikus. Nieko nereikalaukite iš mylimo asmens – galite sugadinti puikius santykius. Vakaras palankus meilės pasimatymui.

Vandenis (01 20–02 18). Nepatartina imtis atsakingų darbų – atidėkite tai kitai dienai. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepalankus metas tvarkyti piniginius, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusius reikalus. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite ir gerai viską pamatuokite – bus didelė žioplų, atsitiktinių klaidų tikimybė. Vakaras geras taikytis su artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Jums bus lengva susitarti, įtikinti, tačiau ir jūs patys lengvai pasiduosite reklaminiams triukams. Nepatartina priimti svarbių sprendimų, ypač jei jie susiję su jūsų pinigais ar jausmais. Nesigailėkite dėl to, kas prarasta negrįžtamai, – galvokite apie ateitį. Mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Atidžiau vairuokite. Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą