Venkite pasitikėti net ir pripažintais autoritetais

Šiuo metu įsivyravęs ne itin smagus metas, kai pakanka egoizmo, manipuliacijų ambicijomis, jausmais, vis dar tęsiasi. Tačiau šiandien ypač svarbu vengti konfliktų, nes visiškai netinka ir nutraukti santykių, atvirkščiai – siekite susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą. Bus naudinga daugiau bendrauti – galite sužinoti svarbių dalykų, išgirsti paskutinės minutės įspėjimą, gauti naudingą patarimą, pamokymą. Tiesa, ne viskas bus tiesa, tad išgirstą informaciją derėtų tikrinti. Bus svarbi atida tvarkant finansinius, teisinius reikalus, pasirašinėjant dokumentus ar kitaip įsipareigojant – nedarykite jokių skubių sprendimų: viskas turi būti gerai apgalvota, visapusiškai įvertinta. Beje, venkite ne tik pasitikėti atsitiktiniais, menkai pažįstamais žmonėmis, bet ir pripažintais autoritetais (ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus). Apdairūs turite būti su užsieniečiais ar su savais, bet iš toli atvykusiais, šiuo metu gyvenančiais užsienyje, tiek tvarkydami dalykinius reikalus, tiek bendraudami – bus didesnė tikimybė nukentėti flirtuojant su žmonėmis iš toli. Bet kokių reikalų srityje galimi konfliktai dėl formalaus požiūrio į situaciją, ne tik sprendžiant keblumus su biurokratais, teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais, mokesčių inspekcija, dalykiniais partneriais, bet ir bendraujant su artimais, mylimais žmonėmis. Diena palanki darbui su sudėtinga informacija, mokytis. Gerai užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu, tinkama proga pradėti juos mokyti kovų meno. Nepalankus laikas meilės pasimatymams, santuokai. Palanki diena iškrovos dietai, organizmui valyti. Tinka atlikti procedūras, leidžiančias atsikratyti nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu, ligoniams tai reiškia sveikatą, jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę, jei matavotės naujus drabužius – turtas, santykių šeimoje pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės, veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas, ugnį – jėgų netekimas, kančia, žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – mėnesio laikotarpiu nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indą sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu kas nors aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus, o moterims derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas piniginiams ir turto, socialiniams reikalams tvarkyti; palankūs žali atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Nesureikšminkite savo galimybių bei įtakos – ne laikas avantiūroms. Tačiau jūs jausitės geriau bei ramiau nei kiti, o kritinę situaciją įveiksite paprasčiau už kitus. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite. Beje, ne laikas demonstruoti ir savo jausmus, prisipažinti meilę.

Jautis (04 21–05 20). Aktyviai veiklai netikęs laikas. Geriausia, ką galite padaryti, – džiaugtis namų ramybe ir pamiršti visus dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – teks vėliau perdaryti. Nekritikuokite sutuoktinio įsitikinimų, nepriekaištaukite jam dėl išlaidų. Ne pati geriausia proga ir aptarinėti šeimos biudžetą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors viską kuo puikiausiai žinote, šiandien tai nepadės. Nors daug ką galite, šiandien būsite ne visagaliai... Tad niekur neskubėkite, nesiblaškykite. Gali tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis. Tik ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite ir mažiau reikalaukite iš savo sutuoktinio – ne laikas kritinėms auklėjamosioms pastaboms.

Vėžys (06 22–07 22). Jus bus lengva suklaidinti finansų, teisės srityse, tad neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, kai būsite įkalbinėjami truputį nusižengti įstatymams, pasirašyti atsakingą dokumentą. Nepasiduokite autoritetų nuomonei, partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis meilės santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Iš esmės sėkmingas laikas, jei nepasiduosite choleriškoms nuotaikoms bei aplinkinių provokacijoms. Stebėkite, ramiai vertinkite tai, ką matote ir girdite, venkite priiminėti radikalius sprendimus. Reikėtų vengti žmonių, kurie pasinaudodami savo autoritetu ar emocine įtaka reikalaus atsakymo iš karto (vėliau to gailėsitės). Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite vairuodami su artimaisiais, draugais, taip pat su kelių policija.

Mergelė (08 23–09 22). Tyla – gera byla. Geriau savo tikrosios nuomonės garsiai neskelbti, juolab netiktų su kuo nors santykių aiškintis. Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę. Tikrinkite bent kelis kartus jums reikiamą informaciją, ypač susijusią su pinigais ar įstatymais. Geriau niekam nieko nežadėti, neskolinti, niekam neįsipareigoti. Dažniau pailsėkite darbo metu, pasistenkite eiti anksčiau miegoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Slidus laikas – nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes. Rimtoms išvadoms, juolab poelgiams dabar ne metas – viskas gali susiklostyti priešingai. Netinkamas laikas nutraukti santykius ar mėginti užmegzti naujus, tiek dalykinius, tiek asmeninius. Pasisaugokite melagių, sukčių, vagių, taip pat liežuvautojų. Nerizikuokite kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Nebus lengva ką nors suprasti bendraujant su viršininkais ar ką nors paaiškinti savo pavaldiniams, taip pat šeimos nariams. Ne laikas reikšti pretenzijas šefui dėl menko atlyginimo ar netikusių pareigų – galite ir to netekti. Gauti viliojantys pasiūlymai meilės, karjeros ar verslo srityje vargu ar pasiteisins. Jokiu būdu nepasiduokite pagundai pažeisti įstatymus norėdami pasipelnyti.

Šaulys (11 23–12 21). Reikšmingas metas, kai būsite kupini jėgų, energijos, ryžto ir dar ko nors, kas vers nervintis, pykti, skubėti. Tačiau šiuo metu (taip bus ir gruodžio pradžioje) bet kokie pikti, ryžtingi, skubūs veiksmai itin žalingi, galintys jus nublokšti atgal į praeitį – į tą tašką, nuo kurio pradėjote. Niekur nesikiškite ir dėl nieko nesijaudinkite, kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasiektų, – tai dar nieko nereiškia. Progų atsigriebti 2019 metais turėsite pakankamai!

Ožiaragis (12 22–01 19). Sunkokas laikas. Jokių avantiūrų, jokių įstatymo pažeidimų – galima ne tik prarasti pinigus, bet ir gerą vardą. Būkite atsargesni tvarkydami finansinius reikalus. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, ypač darbo arba buitinės technikos. Išlieka didesnė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, baudų ar kitokių nuostolių tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Vienas Merfio dėsnių skelbia: „Visados kaltas partneris.“ Tačiau atsakyti gali tekti ir jums, jei nesistengsite užbėgti įvykiams už akių. Gresia netikėti nusivylimai tais, kuriais tikėjote, bei neplanuotos išlaidos, nuostoliai. Ne laikas aptarinėti santykius su savo pora, nepalanku kelti ultimatumų ar kitaip grasinti. Verčiau dažniau pademonstruokite savo gerą valią.

Žuvys (02 19–03 20). Reikalo sėkmė gali nukentėti dėl kompetencijos stokos ar įstatymų nežinojimo, pažeidinėjimo. Likite kuklūs ir santūrūs, kitaip neišvengsite nuostolių bei nusivylimų. Ne laikas prašyti pakelti darbo užmokestį, nepalanku ir pasirašinėti naują darbdavystės sutartį. Būkite atidesni maisto kokybei, nepersivalgykite – galimi virškinimo sutrikimai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą