Diena dvilypė – viena ranka duos, o kita – atims

Prieštaringas laikas, kai daug ko norisi ir tuo pat metu delsiama. Vis dėlto sustoti, neskubant pagalvoti šiuo metu svarbiausias dalykas! Skubėti, rizikuoti nepagalvojus pavojinga, mat šiandien galima ne tik būti maloniai nustebintam likimo ir iš jo gauti užtarnautą dovaną. Lygiai taip pat šiandien gali žlugti perdėti lūkesčiai, nerealūs planai. Reikėtų būti pasiruošusiems ir tam, kad galima susidurti su kliūtimis, pasipriešinimu bei nepasitenkinimu – dažniausiai savo pasiekimais, turimu turtu, santykiais su mylimu asmeniu. Siekite susitvardyti, nepasiduoti emocijoms, nes galite priimti sau itin nenaudingus sprendimus, dėl kurių vėliau tikrai gailėsitės. Diena bus dvilypė – viena ranka duos, o kita – atims. Ko gero, teks susidurti su priverstiniais darbais, neplanuotomis išlaidomis, su jums brangių žmonių, tų, kurie jus myli, gerbia, vertina, kritika. Bet kokiu atveju morališkai pasiruoškite išgirsti ką nors ne itin smagaus, galbūt ir nenumatytoms išlaidoms, ir nemenkai nuostabai – tuomet nieko blogo, nieko baisaus nenutiks. Šiuo keistoku metu (ryt ir poryt bus panašiai) daug kas vyks atvirkščiai – ten, kur lauksite problemų, tikėsitės nemalonumų, viskas sklandžiai išsispręs, o ten, kur būsite tikri, kad viskas suplanuota, suskaičiuota, už viską sumokėta, gali paaiškėti, kad nieko gero bei naudingo nėra – vien tuščias vylius. Beje, šiandien pasistenkite labiau susitelkti į savo reikalus – kitiems vargu ar padėsite, be to, tai dar labiau išbalansuos. Bus svarbu kuo nors užsiimti, ką nors veikti – dykinėjimas blogai baigsis. Kitaip kalbant, jei jausite, kad imate erzintis, kad galite nesusivaldyti ir ką nors aprėkti, susiraskite sunkaus darbo, geriau fizinio (į sporto klubą irgi tiks nueiti). Būtina didesnė atida dirbant su pinigais, tvarkant piniginius ir turto reikalus, perkant vertingus daiktus, papuošalus. Diena netinkama badauti, griežtoms dietoms. Atvirkščiai, patartina sočiai valgyti, o svarbesnius reikalus aptarinėti su jums svarbiu asmeniu prie pietų stalo. Patartina daugiau dėmesio skirti gyvūnams.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų, – išsisuksite iš esamų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – painiavos išsiaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis įtemptas, netinkamas tvarkyti svarbius reikalus; palankios spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien reikėtų taupyti jėgas, atsisakyti rizikos bei avantiūrų. Gali atsiskleisti slaptas mylimo žmogaus nepasitenkinimas jumis. Būkite atidesni savo vaikams, ypač berniukams, – tai slapto maišto metas. Antrą dienos pusę venkite rimtų pokalbių su vadovybe, nesiginčykite su kolegomis, nesiimkite nieko sudėtingo bei atsakingo. Saugokite savo sveikatą bei darbo vietą. Galimos traumos dirbant.

Jautis (04 21–05 20). Netikėtai į pagalbą gali ateiti senas šeimos draugas ar kolega, kuriam anksčiau esate padėję. Vis dėlto netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota. Keblius reikalus atidėkite. Deja, gresia rūpesčiai, sunkumai per avantiūras, dėl savo galimybių pervertinimo. Antra dienos pusė gali priversti nerimauti dėl vaikų ar mylimo asmens. Per juos tikėtini ir nuostoliai. Tiesa, jei stengsitės emocingai nereaguoti ir atidėti problemos sprendimą, santykių aiškinimąsi, tai vienaip ar kitaip susitvarkys.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors aplinkybės gali išmušti iš vėžių, stenkitės galvoti, kad viskas bus gerai. Ir mažiau skubėkite, tuomet greičiau sutvarkysite reikalus. Svarbu daug nenorėti ir mokėti laiku sustoti. Palankesnis metas iki 13 val., tad svarbesnius susitikimus, sudėtingus bei atsakingus darbus planuokite pirmai dienos pusei. Vėliau nespręskite svarbių dalykinių problemų. Antrą dienos pusę patartina daugiau laiko skirti artimiesiems – jiems gali prireikti jūsų pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Nepraraskite vidinio tvirtumo, pasitikėjimo savimi dėl galimų nesklandumų namuose ar darbe. Ir nesistenkite aiškintis santykių, ieškoti teisybės – šiuo metu ji bus gerai užsimaskavusi ir beveik nerandama. Tad jokių svarbių išvadų bei sprendimų. Deja, gali kilti sunkumų dėl nepatikrintos informacijos, tad mažiau paisykite gandų ir neskubėkite patikėti gerais pažadais. Derėtų vengti ginčų su šefu bei vyrais darbe. Nesiaiškinkite santykių su kaimynais, taip pat broliu ar seserimi – galimas skausmingas kivirčas.

Liūtas (07 23–08 22). Slaptos sėkmės metas – tinka konfidencialiais būdais spręsti aktualiausias problemas. Beje, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu – kur nors skubėti netinka, tačiau žiopsoti irgi nereikia. Tai itin svarbu prisiminti vyrams. Ieškokite ne svetimų (sutuoktinio, partnerio, šefo, tėvų) klaidų, o savo. Antrą dienos pusę būkite itin atidūs smulkmenoms dirbdami ar tvarkydami piniginius reikalus. Galimos nemenkos klaidos bei traumos per išsiblaškymą, nuostoliai dėl skubėjimo, patiklumo.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite tikri, kad šiuo metu viskas klostosi taip, kaip reikia. Vienintelis dalykas, kurio nereikia daryti, – kištis į natūralią įvykių eigą. Aktyvesne veikla galėsite užsiimti antrą dienos pusę arba rytoj. Iki pietų verta dažniau pasinaudoti tarpininkų paslaugomis. Antrą dienos pusę galite susidurti su provokacijomis. Vis dėlto neskubėkite reaguoti, nepriimkite jokių rimtų sprendimų. Dalykinių reikalų tvarkymą bei meilės problemų aiškinimąsi atidėkite – galite rimtai suklysti, pasielgti pernelyg karštakošiškai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki pietų neblogas metas sandoriams, ilgalaikiams susitarimams bendradarbiauti. Palanku įteikti dovaną norint atsiprašyti ar atkreipti į save dėmesį. Beje, šios dienos susitikimai, pokalbiai gali pakeisti jūsų požiūrį į kai kuriuos draugus. Antra dienos pusė sudėtingesnė, tad būkite atidūs, kad neapsigautumėte. Jus bus lengviau suklaidinti. Po 13 val. nieko rimto neplanuokite ir nesukite galvos, jei kas nors nepavyks. Neleiskite sau būti agresyviems, kerštingiems – ne laikas prisiminti nuoskaudas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne laikas griebtis ryžtingų priemonių, kad įgyvendintumėte savo tikslus, nes tik dar labiau nuo jų nutolsite. Tad nesistenkite jėga įtikinti vadovybę, aukštus valdininkus savo teisumu, idėjų pranašumu. Tai kiek komplikuotas metas – galimi netikėti nuostoliai, konfliktai. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, nesipykite su šefu, mylimu asmeniu. Kai kas iš senų draugų gali pakenkti, net išduoti.

Šaulys (11 23–12 21). Nors diena iš esmės palanki, nedarykite nieko, kam įveikti reikia pastangų. Jei savaime reikalas nepajudės, jei jūsų mintys nebus įvertintos, pasiūlymas nesudomins, neverta gaišti laiko tvarkant stringantį reikalą – labiau įtempta bus antra dienos pusė, kai tikėtini tam tikri nesklandumai veikloje. Diena netinkama aptarinėti su šefu karjeros ar uždarbio perspektyvas – vargu ar jūsų norai bus patenkinti. Ir nerizikuokite vairuodami dėl to, kad vėluojate – geriau jau būkite nepunktualūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepasiduokite provokacijoms, likite ramūs – sureaguodami sau pakenksite. Nebūkite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į jokias avantiūras – nei dalykines, nei finansines. Gali paaiškėti slapti priešai, užsimaskavę intrigantai – būkite atidūs savo intuicijai. Vis dėlto antra dienos pusė kur kas palankesnė – palengvėle ims spręstis jus varginanti problema. Beje, verta savo sunkumus aptarti su senu geru draugu vakare.

Vandenis (01 20–02 18). Gali išaugti nepasitenkinimas, įtampa. Vienu metu gali prispausti problemos: ir dėl darbo, ir dėl sveikatos, pinigų, ypač skolų, kreditų, mokesčių ir pan. Ko gero, nieko nespėsite. Palankesnė pirma dienos pusė iki 13 val. Šis laikas tinkamesnis įvairiems susitikimams, susitarimams, deryboms. Tiks kreiptis pagalbos, ieškoti užtarėjų, sąjungininkų. Vėliau – sudėtingas, įtemptas metas, kurį geriau skirti poilsiui. Nepatartina aiškintis meilės santykių, veltis į naujas romantiškas pažintis. Beje, labiau pasaugokite ne tik jausmus, bet ir pinigus, turtą.

Žuvys (02 19–03 20). Pirma dienos pusė gera dirbti su dalykine informacija – ieškokite naujų dalykų tarp pamirštų ir apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas. Tik venkite bet kokių konfliktų su kolegomis, vadovybe, taip pat klientais. Gali atsiskleisti ar sustiprėti slaptos ligos. Antrą dienos pusę būkite atidesni konkurentams, stebėkite juos, mokykitės iš jų klaidų. Nepriimkite jokių sprendimų vieni, tačiau ir neprisiimkite atsakomybės už partnerių elgesį, šefo reikalus – galite rimtai nukentėti. Būkite kantresni sutuoktinio atžvilgiu – konfliktas gali itin greitai įsižiebti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą