Tinkamas laikas užmegzti ryšius, ieškoti reikalingų žmonių

Galėsite kiek pailsėti nuo sudėtingų pastarųjų dienų – stojo trumpas atokvėpio laikas, tinkantis svarbiems ar skubiems reikalams sutvarkyti, susikaupusioms problemoms išspręsti. Bus palanku tvarkyti užvilkintus reikalus norint juos paskubinti. Beje, šiandien dažnai aplankys įkvėpimas, būsite kūrybingi ir galite sugalvoti puikių būdų, kaip paprasčiau, racionaliau atlikti neįdomius, sunkius darbus, kaip sutaupyti laiko, jo tuščiai negaišti, kaip rasti išeitį iš nuolat besikartojančių nesėkmių, rūpesčių – tikrai pakaks įžvalgumo, sumanumo profesiniuose dalykuose.

Tad būkite ryžtingi ir atkaklūs – savo idėjomis, aktyvia iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Imkitės sudėtingų ir atsakingų darbų – juos įveiksite lengvai. Tai sėkmės veikloje laikas, kai atgaunamas ir sustiprinamas pasitikėjimas savo profesiniais sugebėjimais. Tinkamas laikas užmegzti ryšius, ieškoti reikalingų žmonių. Tiks spręsti ir finansines problemas – tai protingo apsisprendimo metas, kai teisingai matomos ateities perspektyvos. Gerai pradėti taupyti, kitaip kaupti pinigus. Tiesa, negerai išlaidauti. Kita vertus, šiandien svarbu bus ir namai, šeima. Nepatartina kur nors toli nuo namų išvykti. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buitines problemas. Tinkamas metas bylinėjimosi pradžiai. Likite principingi, bet diplomatiški – bendraudami pasistenkite nieko neįžeisti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būkite tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Palanku spręsti darbo problemas. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi. Jei anksčiau turėjote keblumų darbe, dabar tai sutvarkysite sėkmingai. Gera proga taikytis su bendradarbiu. Gali išsispręsti svarbus klausimas jūsų meilės santykiuose.

Jautis (04 21–05 20). Daug kuo sėkminga diena, kai pavyksta įveikti ankstesnių dienų nesėkmių inerciją ir gauti norimą rezultatą – jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Tad negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės svarbiausių dalykinių reikalų tvarkymo. Palanku spręsti šeimines problemas. Galimi malonūs siurprizai iš vaikų. Ir nepamirškite vakare apie romantišką pasimatymą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nieko nauja nepradėkite, baikite senus darbus – tai ramus metas. Tinkama proga pakeisti savyje, savo aplinkoje tai, kas trukdo saugiai jaustis darbo vietoje ar namuose, džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu ir pan.

Vėžys (06 22–07 22). Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų, naudingų susitikimų metas, kai verta susitikti su reikalingais žmonėmis, pasirašyti svarbų dokumentą. Gerai pasinaudoti šios dienos patarimais, pasiūlymais. Vakare tikėtinos romantiškos pažintys – tai geras laikas ir meilės pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų. Tad nepasikliaukite savieiga spręsdami materialines problemas – reikia tartis, ieškoti naujų galimybių. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Tai puiki diena teikti dovanas norint parodyti savo romantiškus jausmus ar dėkingumą.

Mergelė (08 23–09 22). Puiki diena – jus lydi sėkmė, dabar jūsų viršus. Galima žengti lemtingą žingsnį. Tad rizikuokite – susikaupusias problemos reikia spręsti energingai, drąsiai. Tiesa, būtina įsiklausyti į intuiciją – jei nebūsite tikri sėkme, geriau reikalo nesiimti. Tai palankus metas atsakingam apsisprendimui asmeniniame gyvenime.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geras laikas poilsiui – darbe daug nereikėtų dirbti, o namie galite labiau įsijausti. Tvarkydami reikalus, bendraudami pasikliaukite nuojautomis, įkvėpimu ir viskas klostysis sklandžiau, eisis tarsi savaime. Vis dėlto diena nepalanki rizikuoti darbe, taip pat kelyje ar mėginti laimę azartiniuose žaidimuose. Anksčiau eikite ilsėtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Laukia geros permainos, atversiančios naujų galimybių. Tai bus nebloga proga pakoreguoti netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar viršininku – pavyks susigrąžinti šiltą ar bent jau pagarbų bendravimą. Vakare laukia staigmenos iš senų draugų – neprašausite, jei surengsite linksmą susibūrimą bičiuliams (kvietimo paviešėti irgi neatsisakykite).

Šaulys (11 23–12 21). Dabartiniai įvykiai atneš ilgalaikę sėkmę – pakovokite už savo svajonę. Geras laikas dalykiniams reikalams tvarkyti, bendradarbiavimo ryšiams užmegzti, plėtoti, taip pat rimtam pokalbiui su šefu – priminkite jam, kas jums priklauso. Tik namuose nepamirškite atsipalaiduoti – šis vakaras tinkamas ne rimtiems šeimos pokalbiams, o mažai šventei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Naudinga diena – pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Verta susitikti su asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų veiklos sėkmė. Būsite įvertinti, pripažinti, beje, jums bus palankūs svarbūs, įtakingi žmonės. Tinka tvarkyti dalykinius reikalus, susijusius su plėtra, taip pat komandiruotėmis. Iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių gauti pasiūlymai bus naudingi. Vakaras palankus viešnagei.

Vandenis (01 20–02 18). Net nemalonumai būna naudingi, tad nebijokite galimų nesklandumų, streso. Tai bus nelengva, bet svarbi diena, tik kovodami už jums svarbų reikalą nebūkite tiesmuki. Ir būkite pasiruošę kai ko atsisakyti – tam tikra auka reikalinga, nes tai atneš gerų permainų. Šiandien pavyks pasukti reikalus kita, palankesne, vaga. Jei kas nors nepavyks, atidėkite rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga – jums su malonumu bus pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Palanki proga ir taikytis su priešais, ieškoti bendros kalbos su konkurentais. Tinkamas metas juridiniams reikalams tvarkyti. Vakaras žada romantiškų staigmenų – nesėdėkite namie.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą