Sieksite vieno, o sulauksite kito

Dar stipri Saulės užtemimo įtaka, tad netinka pradėti naujų darbų, kurti planų, juolab priimti atsakingų sprendimų, ypač susijusių su jūsų profesija, karjera, ir įsipareigoti dėl svarbaus reikalo – tikrai ko nors neįvertinsite, apsiriksite ir ilgam įsivelsite į nemalonumus.

Itin nepalankus metas po 16 val. Deja, sieksite vieno, o sulauksite kito. Veiks principas: kuo daugiau nori, tuo mažiau gauni. Stigs aiškumo, konkretumo. Įvaizdis ypač klaidins – tuščia bus vertinti žmogų pagal išvaizdą, bendravimo manieras. Nepasiduokite asmenybės žavesiui – sukčiams, profanams bus lengva dumti akis ir sudaryti išmanančio ar doro žmogaus įspūdį, jei to tik reikia verslo sėkmei.

Imkitės nesunkių darbų, kuriems atlikti nereikia didelių pastangų, išskirtinio meistriškumo, o painius ir sudėtingus darbus bei reikalus atidėkite. Dirbti derėtų itin susikaupus – menkas neatidumas gali tapti esminių klaidų, nesėkmių priežastimi. Saugokite profesinę reputaciją – būtent šiandien per neapdairumą, neatidumą, neapgalvotą žodį ar veiksmą galima rimtai pakenkti savo karjerai.

Nors bus svarbu netinginiauti, sąžiningai vykdyti savo pareigas, nepamirškite sveikatos – šiandien susirgus gali tekti ilgai kapstytis iš ligos patalo.

Beje, diena gali būti sunki kūrybai, taip pat jausmams reikšti. Tai ne pats geriausias metas prisipažinti mylint, skųstis sutuoktiniui ar mylimam žmogui dėl dėmesio, meilės stokos. Šiandien reikėtų labiau pasaugoti vaikus, savo tėvus, senelius – mažiausi ir vyriausi bus labiausiai pažeidžiami.

Netinka pirkti vertingų daiktų, galinčių sudužti: laikrodžių, indų, vazų, veidrodžių ir pan. Patartina eiti anksčiau ilsėtis – vakaras nepalankus pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams. Gali padaugėti ir apgaulių, vagysčių: neskubėkite tikėti tuo, ką išgirsite, taip pat nepatikėkite asmeninių daiktų, transporto priemonių bei dokumentų neatsakingiems, išsiblaškiusiems, juolab mažai pažįstamiems asmenims. Patys irgi labiau pasaugokite savo daiktus ir piniginę prekyvietėje, transporte.

Bus didelė konfliktų, traumų (dėl skubėjimo, kritimo), įvairių avarijų (darbe ypač) tikimybė. Saugokite rankas, galvą. Būkite atsargūs su aštriais daiktais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Nesivelkite į santykių aiškinimąsi.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai – apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį nieko sunkaus nesiimkite, naujų darbų nepradėkite; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Galite nesuspėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite niekams. Daugiau nuveiksite, jei vengsite ginčų, būsite diplomatiški. Nesivelkite į avantiūras veikloje – ne viskas auksas, kas žiba. Nepersidirbkite: dėl kilusios įtampos, nuovargio galite sukelti skandalą namie. Vakaras neramus – bendraudami su artimaisiais nepriekabiaukite, nesipūskite, per daug iš jų nereikalaukite.

Jautis (04 21–05 20). Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai tas metas, kai taip ir norisi užlipti ant to paties grėblio. Ir neskubėkite žadėti – šiuo metu galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiu terminu atlikti darbą, grąžinti pinigus. Nekeiskite ankstesnių sprendimų. Po 16 val. visiškai netinkamas laikas susitikti su svarbiais jūsų veiklai asmenimis, tartis, derėtis. Netinkamas laikas ir ko nors reikalauti iš vadovybės. Nemenka gamybinių traumų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Neišgyvenkite dėl to, kad kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kas nors duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili, išsiblaškę, neatsakingi, nervingi. Tai ta diena, kai bergždžia viltis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo iš aplinkinių. Labiau pasaugokite darbo techniką, sveikatą – didesnė avarijų, traumų tikimybė. Jei jums reikia ko paprašyti iš draugų – kreipkitės į juos iki 16 val., vėliau grės konfliktai.

Vėžys (06 22–07 22). Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio atžvilgiu bei optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti. Neieškokite svetimų trūkumų, verčiau pasistenkite rasti ir taisyti savo klaidas. Galite nukentėti, jei dėl savo nesėkmių imsite kaltinti aplinkinius, aiškintis santykius su sutuoktiniu ar pareigūnais. Vakarop itin išaugs traumų tikimybė dirbant, vairuojant automobilį.

Liūtas (07 23–08 22). Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, kvailių ir nepunktualių piliečių šiandien padaugės. Didelė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų grėsmė (po 16 val. itin). Nedėkite didelių vilčių į pažadus ir atlygio reikalaukite iškart. Po 16 val. geriau visai neaptarinėti jokių dalykinių klausimų. Beje, galite netikėtai sužinoti dalykinio partnerio ar artimo žmogaus paslaptį, tačiau neskubėkite vertinti. Saugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Apgaulingas metas, kai situacija atrodo geresnė, nei yra iš tiesų. Nepervertinkite savo galimybių – galite būti įtraukti į pavojingą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį. Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų priekaištai nepagrįsti, veikiausiai netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė. Gali tekti spręsti savo vaikų problemas – šiandien taps akivaizdu, ko neįvertinote, nesupratote bendraudami su savo atžalomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepavyks išsiveržti į priekį, kol neišspręsite ankstesnių problemų, neatliksite artimiesiems bei šefui žadėtų darbų. Ir neskubėkite (nei pykti, nei važiuoti) – dėl to galimi nemalonumai. Taip pat nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Na, o apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su draugu, mėgstančiu pokštauti. Pirmoji dienos pusė kiek palankesnė, tačiau vakarop įtampa ims augti. Tik nesugalvokite bartis, kelti skandalo vakare – vaikų ir tėvų nuomonės gali visiškai nesutapti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tikrinkite gaunamą informaciją – galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis ir žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Ne laikas pasirašyti atsakingus dokumentus. Apdairiau vairuokite automobilį, nevažinėkite be bilietų visuomeniniu transportu. Stenkitės būti gerai informuoti. Gresia apgaulės – viską tikrinkite. Venkite ginčų su pareigūnais bei įvairiais viršininkais. Vakare gali pablogėti savijauta, sutrikti virškinimas – pobūviams ne pats geriausias metas.

Šaulys (11 23–12 21). Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką bei pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Nepavyduliaukite. Ieškantiems alternatyvių pajamų šaltinių šios dienos susitikimai, išgirstos ar perskaitytos naujienos bus naudingos, tiesa, ne iškart suprasite, kaip tuo pasinaudoti. Na, o vakare būkite atsargesni vairuodami ir venkite ginčų, nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Būkite švelnesni, jautresni mylimam asmeniui ir neužsigaukite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rizika veikloje nepasiteisins, tad imkitės tik to, ką gerai žinote. Dėl sutuoktinio ar tėvų kritikos, įžūlios dalykinio partnerio pastabos nepraraskite tvirtumo, pasitikėjimo savimi. Ir nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui. Vakare būkite itin taktiški bendraudami su artimaisiais. Pasisaugokite sukčių, vagių. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nepervertinkite savo jėgų ir galimybių. Tvarkydami reikalus pasinaudokite senais ryšiais, draugų pagalba, patarimais. Mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – šiandien svajoti itin žalinga. Netikėtumai paskatins atskleisti nepanaudotas galimybes veikloje, ieškoti nepastebėtų rezervų savyje, santykiuose su draugais. Tik nepraraskite tam tikros distancijos – ne laikas patarinėti, prisiimti atsakomybę už kažkieno sprendimus, jei nenorite vėliau būti apkaltinti meškos paslauga.

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtinga, liūdnoka diena – niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač šefui) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Darbe neprisiimkite didelio krūvio bei atsakomybės. Antrąją dienos pusę po 16 val. geriau ilsėtis. Saugokite paslaptis – vėliau galimas šantažas. Ypač vakare pasisaugokite provokacijų – ne laikas reaguoti, ne laikas išsakyti ir savo nuomonę, ypač tėvams.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą