Nestigs noro ginčytis

Kovingas laikas, tad nestigs noro ginčytis, įrodinėti savo teisybę ir pritrūks noro (o gal ir sugebėjimo) blaiviai įvertinti situaciją, gražiai susitarti. Bet jei tai pavyktų, diena taps produktyvi: pavyks kai ką sėkmingai atlikti, net seną svajonę įgyvendinti. Vis dėlto dabar permainingas laikas, nepalankus nei ką nors naujo pradėti, nei priimti atsakingus sprendimus tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime. Ne pats geriausias laikas ryžtingiems bei valingiems veiksmams – šiuo metu galite neteisingai įvertinti savo galimybes. Nepatartina pasirašyti atsakingų dokumentų. Įtampa bus nemenka, labiau tikėtini konfliktai, tad venkite aiškintis santykius (tiek darbe, gatvėje, tiek namie), ypač jei norite juos pagerinti, jei siekiate ramybės, darnos. Pasistenkite nekristi į akis kerštingiems, piktiems ar ilgai nuoskaudas atsimenantiems asmenims. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, automobilių avarijų tikimybė. Labiau pažeidžiama bus galva, galimi ir galvos skausmai be priežasties. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais. Patartina vengti minios, gausių susibūrimų, spūsties. Galimi rūpesčiai per ekstremistiškai ar fanatiškai nusiteikusius asmenis. Diena labiau nepalanki vadovams, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio.

Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštieną, kiaušinius, pakelėje pamatyti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė; greitai ar nuolat išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis; jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga; išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė, paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairį petį, moterims – per dešinį, o kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis daug kuo pavojingas ir nepalankus jokiems rizikingiems sumanymams bei svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Jums pavyks suprasti svarbius dalykus, tik pasistenkite rasti išmintingą (adekvatų) būdą susikaupusioms problemoms spręsti. Gautus pasiūlymus verta priimti. Jūsų įtaka įvykių eigai, aplinkinių apsisprendimui tampa reali. Deja, tai įtemptas metas ir, jei įsivelsite į konfliktus, diena nueis perniek. Vakaras tinkamas susitikti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais ar žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklos plėtrai.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite provokacijai – jums gali pritrūkti ne tik šaltakraujiškumo, bet ir objektyvumo. Jei esate neteisūs – pripažinkite tai. Nesiginčykite – galbūt turite per daug ambicijų. Galimi konfliktai dėl senų skolų (gali būti ir moralinių). Būkite santūresni bendraudami su artimaisiais – ne laikas ko nors iš jų reikalauti ar bausti. Kad ir kas nutiktų, nesileiskite užvaldomi emocijų, venkite pokalbių ginčytinomis temomis, santykių aiškinimosi tiek dalykiniais klausimais, tiek dėl širdies reikalų – sureaguosite neteisingai.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanku spręsti seną konfliktą, ieškoti būdų taikytis. Siekite bendradarbiauti, renkite partneriškas sutartis. Tiktų tvarkyti įvairius dokumentus, spręsti teisines problemas. Nors šiandien ir svarbu taikytis, puoselėti partnerystę, draugiškus santykius, būsite kritiškai nusiteikę. Kad ir su kuo bendrausite, patartina dažniau prikąsti liežuvį: verčiau kitų nematyti, negirdėti ir susitelkti tik į savus reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Dieną reikėtų skirti veiklai bei privalomiems darbams atlikti, senoms klaidoms taisyti. Pats laikas ir atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais. Tiesa, venkite nesutarimų su kolegomis, pavaldiniais, žmonėmis, kurie remontuoja jūsų namus, automobilį ir pan. Dažniau konsultuokitės su žinovais. Būkite pakantesni artimųjų atžvilgiu – būsite linkę dėl niekų veltis į ginčus.

Liūtas (07 23–08 22). Nors ši diena sėkminga – pavyks įgyti ryškią moralinę persvarą, netikusios emocijos gali imti ir užvaldyti. Nepasiduokite nei perdėtam entuziazmui, nei įniršiui – būkite nuosaikesni, atsargesni. Kritiškiau vertinkite ir gautus pasiūlymus. Nesižavėkite avantiūromis, nerizikuokite savo garbe – nieko nepavyks. Svarbius reikalus atidėkite kitai savaitei. Neblogas laikas rimtam pokalbiui su savo atžalomis.

Mergelė (08 23–09 22). Ne pats geriausias metas – nieko rimto darbe nesiimkite. Būkite atidūs ir atsargūs, neprovokuokite pavyduolių – intrigos už jūsų nugaros gali tapti kenksmingos. Nepasiduokite įkalbinėjimams, neklausykite apkalbų – turėkite savo nepriklausomą nuomonę. Bus svarbu nepersidirbti. Saugokite sveikatą, taupykite jėgas – dėl negeros savijautos būsite linkę susinervinti, veltis į konfliktus. Dėl to, aišku, pirmiausia nukentės jūsų artimieji.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei būsite pasiruošę tam tikrai aukai, pavyks išspręsti seną konfliktą, sutvarkyti užvilkintą reikalą. Beje, būkite atidesni bendraudami – galite išgirsti vertingos informacijos ar gerą pasiūlymą ir iš karto neįvertinti, atsisakyti geros perspektyvos. Savo žodžius derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite. Ir mažiau ginčykitės, gerbkite svetimą nuomonę. Niekur neskubėkite, niekam netarpininkaukite, nieko nežadėkite ir nieko neskolinkite (jūsų daiktas gali būti sugadintas, o pinigai – negrąžinti).

Skorpionas (10 24–11 22). Gali tekti spręsti senas (atsinaujinusias) problemas darbe. Nieko naujo nesiimkite ir nesitikėkite naudos iš gautų pasiūlymų. Šiandien apskritai neverta rizikuoti pinigais bei turtu. Tikėtinos nenumatytos išlaidos, baudos. Galimi netikėti rūpesčiai dėl artimųjų, namų, ypač jei šiuo metu darote remontą, taip pat avarijos buityje bei traumos. Nerizikuokite vairuodami automobilį. Vakaras palankus bendrauti su tikraisiais draugais, bendraminčiais.

Šaulys (11 23–12 21). Bus labai svarbu teisingai pasirinkti veiksmų taktiką. Venkite impulsyvumo, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Galite būti priversti spręsti užvilkintą finansinį reikalą. Į naujus finansinius pasiūlymus reaguokite santūriais – nepervertinkite savo galimybių. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nesiskolinkite itin didelių pinigų. Gali greičiau gesti darbo bei buitinė technika. Atsargiau vairuokite – neskubėkite, nelenktyniaukite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nei aktyviai veiklai, nei naujų darbų pradžiai, nei svarbiems sprendimams priimti netinkamas laikas. Venkite daug kalbėti, nebendraukite su dykinėtojais – tai rimtai sugadins nuotaiką. Beje, ir nesistenkite ką nors suprasti, išsiaiškinti – dar labiau viską supainiosite ir sau nuotaiką sugadinsite. Nebendraukite su žmonėmis, kurie kelia susierzinimą ar siekia iš jūsų naudos. Namuose nesiimkite sunkių darbų ir pasistenkite, kad jūsų vaikai labiau užsiimtų namais, buitimi.

Vandenis (01 20–02 18). Aplinkybės vers grįžti prie ankstesnių nepavykusių darbų ir juos perdaryti. Tik niekur nerizikuokite ir nepasikliaukite sėkme bei draugų pažadais, nesileiskite į avantiūras su pinigais, ypač jei tai paskutinės santaupos ir esate kelionėje ar ilsitės toli nuo namų. Būkite atidesni šeimos narių poreikiams. Stiprinkite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Nervins netobulumas, neprofesionalumas. Beje, diena gera ieškoti senų klaidų darbe ir jas taisyti. Jei ruošiatės pakovoti dėl pažeistų dalykinių interesų, pareikalauti to, kas priklauso, iš vadovybės, galite rizikuoti, jei nebijote, kad jūsų paslaugų visai bus atsisakyta. Spręskite bendravimo nesklandumus su kolegomis. Netinkamas metas darbo sutarčiai sudaryti. Nemenka kritimų, susidūrimų kelyje tikimybė.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą