Labiausiai nesiseks užsispyrėliams, įsitikinusiems savo teisumu

Gana apgaulingas metas, ypač tiems, kurie mėgsta galvoti (arba priversti tai daryti). Tai nemenkos painiavos laikas, kai sunku užimti teisingą, objektyvią poziciją pirmiausia dėl to, kad stigs patikimos informacijos, būsime ir gana išsiblaškę, tad ne viską girdėsime, nepastebėsime išties reikalingų dalykų. Klaidos dažniausiai bus daromos dėl skubėjimo, paviršutiniškumo, nesugebėjimo nuodugniai ištirti reikalą, išgirsti pastabas, įsiklausyti į kritiką. Apskritai šiandien derėtų mažiau reikšti savo nuomonę, santūriau bendrauti. Nepatartina skubėti, ypač ką nors rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Vairuojantiems irgi svarbi atida bei atsargumas – nors reakcija bus greita, bet netiksli. O labiausiai nesiseks užsispyrėliams, fanatiškai įsitikinusiems savo teisumu, taip pat lengvatikiams – šiuo metu sukčiai (ypač telefoniniai, internetiniai), apgavikai, melagiai, paskalų nešiotojai, kaip ir vagys, itin suaktyvės. Derėtų labiau pasaugoti raktus, kodus, slaptažodžius. Nors diena susijusi su permainomis, netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, sutartims tvirtinti. Netinka šiandien ir labai konkrečių planų kurti – jie gali būti pernelyg utopiški. Ne laikas ir avantiūroms bei azartiniams žaidimams. Gerai imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Bloga diena žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, taip pat keliautojams, vadovams, besimokantiems. Būtinas santūrumas bei atsargumas, ypač bendraujant, ką nors perkant, vairuojant automobilį. Labiau pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų. Didesnė technikos (ypač ryšio bei transporto) gedimų, įvairių avarijų, ypač gamyboje, kelyje, tikimybė. Būkite atsargesni važiuodami. Itin pažeidžiamos bus rankos, kojos, akys.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo labiau susiję su aplinkiniais, bet ne su jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas išėjus iš namų pūstų į nugarą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas tvarkyti skubius reikalus; patartina vilkėti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų, ypač valdininkų, pažadais tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Rizikinga draugams bei savo šefui skolinti pinigus. Beje, labiau pasaugokite paslaptis, nepatartina labai atvirauti – galima nelaukta išdavystė, apgaulė.

Jautis (04 21–05 20). Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo. Tai gali pakenkti ne tik uždarbiui, bet ir karjerai, tad savo užduotis atlikite kuo atidžiau. Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti – net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jais.

Dvyniai (05 21–06 21). Apgaulingas metas – tuščia mėginti ką nors aiškintis, suprasti, juolab kitiems paaiškinti. Nebūkite patiklūs bendraudami su tais, kurie sakys, kad žino, ką daryti, kur eiti. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikinėti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais, taip pat užsieniečiais – per juos galimi nemalonumai. Apgaulės labiau tikėtinos per žmones iš toli. Atsargiau kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Galite netekti ne tik jėgų, bet ir viltį prarasti. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl jų pasistenkite nesugadinti dienos artimiesiems. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos priverstinės išlaidos. Pasisaugokite vagių, sukčių bei melagių. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais, susitaikyti su įtakingais priešais, kol nevėlu. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Liūtas (07 23–08 22). Nepykite – daug kam stigs optimizmo, objektyvumo. Svarbu nekritikuoti ir neteisti, nors sutuoktinis, partneriai, net draugai vis primins jūsų trūkumus, klaidas. Deja, būsite itin emocingi, greitai užsigausite, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Neįsipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus – galite įgyti klastingų priešų. Kad ir kas nutiktų, venkite teisti. Mažiau žadėkite ir nerizikuokite kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Už mažus nusižengimus – didelės baudos. Tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentų, juridinių reikalų. Ir nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėti su pareigūnais. Deja, gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Patartina užsiimti tik jums maloniais dalykais, nebendrauti su piktais, kerštingais, ypač pavydžiais žmonėmis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena nebus sunki, vis dėlto nesiimkite atsakingų darbų. Netinkama proga demonstruoti savo šaunumą ir rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui – dažniau nusileiskite.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikalams tvarkyti, kelionėms diena visai netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis nekaip – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Ir nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Šaulys (11 23–12 21). Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Neskubėkite žadėti, skolinti ar laiduoti. Jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi, tad nebūkite patiklūs. Tvarkydami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kai sako vidinis balsas. Nepalankus metas spręsti juridines bei pinigines, turto problemas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Apgaulingos naudos laikas, kai viskas atrodo geriau, nei yra iš tikrųjų. Nerizikuokite pinigais. Būkite atidūs, kad nepablogintumėte neapgalvotais žodžiais santykių su partneriais, artimaisiais, mylimu asmeniu. Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti – gal bandoma jūsų budrumą nuslopinti? Netinka ir nieko skolinti, investuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – ne laikas ko nors prašyti, tikėtis. Venkite karštakošiškų kraštutinių sprendimų, bet kokių rizikingų situacijų. Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai bei santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu – savo galimybes bus lengva pervertinti. Nerizikuokite kelyje. Labiau pasaugokite rankas.

Žuvys (02 19–03 20). Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite pajusti, su kuo jums ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines bei romantiškas paslaptis. Kritiškiau vertinkite ir jums atvertas paslaptis – tai gali neatitikti tikrovės. Kad ir ką išgirsite, nesiduokite užvaldomi emocijų bei įtarimų. Beje, užsiimkite šiandien tik tais reikalais, kurie vien nuo jūsų priklauso, nes kitais pasikliauti pavojinga.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą