Pajutę sėkmę nedelskite

Dvilypis metas, kai pasiseka ekspromtas, o štai suplanuoti dalykai išeina ne visai taip, kaip norėtųsi. Pajutę sėkmę iš karto ir mėginkite ja pasinaudoti, nedelskite. Greita reakcija pasiteisins. Jei reikalas išsyk nepajuda, tiesiog atidėkite, laukite geresnės progos.

Naujų darbų pradžiai nėra palankus metas, ypač netiktų tvarkyti piniginių, turto reikalų. Mažiau planuokite ir būkite pasiruošę, kad netikėtumai privers ieškoti kitų sprendimų, ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti. Neverta kurti verslo, finansinių planų. Nepalanku ir pinigus investuoti, skolinti. Taip pat nepatartina tarpininkauti sprendžiant piniginius, turto reikalus, ypač per draugus ar mylimą asmenį galite sulaukti netikėtų rūpesčių. Diena netinkama išlaidauti, įsigyti vertingų daiktų, ypač kompiuterių, ryšio, vaizdo aparatūros. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų.

Tai sunkokas laikas moterims, emocingiems asmenims, taip pat įsimylėjusiesiems. Gresia netikėti konfliktai, ypač dėl nepasitenkinimo jausmais (nebūtinai neištikimybe), dėl nenoro ką nors keisti šioje srityje, taip pat dėl pinigų stygiaus ar per didelių išlaidų. Netiks aptarinėti šeimos biudžeto, būsimų išlaidų. Nepalanku priimti atsakingų sprendimų santykiuose su mylimu žmogumi, nes be rimtos priežasties (dažniausiai dėl kantrybės ar geros nuotaikos stokos) gali kilti poreikis nutraukti net ir seną ryšį. Jei taip atsitiks, žinokite, kad jus apėmė akimirkos nuotaika, kad šis sprendimas yra blogas.

Šiandien derėtų pagrindinį dėmesį skirti šeimai, sutuoktiniui. Beje, nepalankus metas neištikimiems asmenims – šiuo metu tai gali atsiskleisti.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei regėjote karves, pieną bei pieno produktus – tai sėkmė sprendžiant reikalus, skalsa namie. Blogai, jei sapne tuštinotės, – nuostoliai, vagystės, jei buvote nuogi ar išsitepę, – nesėkmės, neturtas, plaukti vandeniu – apkalbos, žiema – liga. Pinigai – nuostoliai, kraujas – liga, katastrofa.


Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį ar jos nepaklausyti, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, nuolat jausti troškulį, žagsėti, jei vanduo būtų išjungtas, jei grandinėlė sutrūktų ar ją pamesti.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar vaivorykštę, žaibą, amalą išvysti – pagalba, aukštesnių jėgų malonė, netyčia vandeniu apsipilti ar į balą įkristi – susitaikymas šeimoje ir su draugais.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, bet tinkamas imtis teisinių reikalų; patartina vilkėti tamsiai mėlynais drabužiais.

Avinas (03 21–04 20). Jei kas pavyks, tai vienadieniai reikalai. Tačiau nesitikėkite ilgalaikės naudos ir nelaukite padėkos už pagalbą ar šefo įvertinimo už pastangas – ne laikas aptarinėti savo uždarbio perspektyvas. Beje, šefas bus linkęs jums priekaištauti, tačiau būkite diplomatiški – laukia sunkus kovas. Jei gausite iš jo vertingų pasiūlymų, neskubėkite apsispręsti. Beje, šiandien duotą žodį šefas bus linkęs pamiršti. Tikėtinos problemos dėl blaškymosi meilės trikampyje – aplinkybės gali priversti pasirinkti ką nors viena.

Jautis (04 21–05 20). Taps aišku, ar jūsų norai ne per dideli, ar ne per daug užsigriebėte. Beje, tai, ko per daug turite, šiandien galite netekti. Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laisvo laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Itin apdairiai elkitės su užsieniečiais, nebūkite patiklūs. Neverta veltis į meilės nuotykius, ypač svečiuose ar kelyje. Galimi nesutarimai su sutuoktiniu dėl pavyduliavimo ar nepasitenkinimo, kaip šeimoje tvarkomi pinigai.


Dvyniai (05 21–06 21). Nesėkminga diena – galimi netikėti skandalai (visuomenėje ar šeimoje dėl jūsų meilės nuotykių, dėl per didelių išlaidų ar nešvarių finansinių reikalų). Labiau pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis. Ypač būkite atidūs, atsargūs su pinigais – gresia vagystės, sukčiavimas. Darbe galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai ir patirti netikėtų nuostolių. Nesklandumai šeimoje šiuo metu sunkiai išvengiami dėl jūsų kaltės.

Vėžys (06 22–07 22). Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu, ypač iš artimų žmonių, bet sugebėkite ir toliau jais tikėti, juos mylėti. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti ir darbe ar gatvėje. Būkite pagarbūs mylimo asmens žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams, sandoriams tvirtinti – svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas.

Liūtas (07 23–08 22). Elkitės pagarbiai su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su moterimis – priešingu atveju brangiai sumokėsite. Ši diena gali pateikti ir nemalonių staigmenų tiems, kurių darbas susijęs su pinigais, prekyba elektros prietaisais, kompiuteriais. Geriau vengti ir vadovybės – jums keliamos pretenzijos bus nepagrįstos, neobjektyvios. Neskolinkite pinigų (nebent tai būtų labdara), nepirkite vertingų daiktų. Nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais – brangiai kainuos. Saugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubinkite įvykių eigos. Ne laikas įsibėgėti, avantiūros nepasiteisins, geri norai nuleis aukštu žemyn. Ne laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir parengėte nepriekaištingai. Nepatartina flirtuoti, juolab įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kalbėti, rašyti. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ir ant jų pykti. Meilės santykių nesiaiškinkite ir mažiau blogų atsiliepimų paisykite, net jei jie – iš gerų draugų lūpų. Šiandien pareikštos pretenzijos mylimam žmogui nieko neišspręs, o padės tik dar labiau susipykti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalankus metas – netikėtai gali apimti nepasitenkinimas šeima, taip pat darbu, santykiais su vaikais, mylimu žmogumi. Nepasiduokite liūdesiui – galite priimti neteisingą sprendimą. Šiandien geriausia nesiimti rimtų reikalų ir net likti namie. Beje, telefonu ar per tarpininkus tvarkyti reikalų irgi nepatartina. Su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite, neišlaidaukite – galimas dalykas, kad esate pražiopsoję ne vieną svarbų dalyką tvarkydami savo reikalus ar nesugebate teisingai įvertinti savo finansinių perspektyvų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Galimi pavojingi netikėtumai prie vairo.


Skorpionas (10 24–11 22). Neaiškių nuostolių, keistų pralaimėjimų laikas, netinkamas spręsti finansines, buitines problemas šeimoje. Nepriekabiaukite prie sutuoktinio. Venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena prisiekinėti ištikimybę draugui ar mylimajam. Nederėtų didelių vilčių dėti ir į šios dienos meilės prisipažinimus – tai akimirkos nuotaika, kuri nors ir nuoširdi, bet laikina (net jei šios dienos jausmai nepasikeis, jūsų santykius persekios blogoji lemtis).

Šaulys (11 23–12 21). Apgaulinga diena, ypač finansinėje srityje nesitikėkite naudos. Gauti dalykiniai pasiūlymai irgi nebus perspektyvūs – neskubėkite sutikti. Itin atidžiai tvarkykite piniginius reikalus, nes galite apsišauti. Dėl perdėto pasitikėjimo partneriais, neatidumo tvarkant dokumentus galite patirti nuostolių. Netinkamas laikas pinigus investuoti ar skolinti. Tiesa, skolas grąžinti pasistenkite (geriau pirmąją dienos pusę). Ir nesiaiškinkite meilės santykių, nemėginkite rasti pinigų stygiaus priežasties.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite džiaugtis nei dėl darbo reikalų, nei dėl jausmų. Galimos finansinės apgaulės ar šurmulys dėl jūsų meilės nuotykių (jis gali kilti per draugus). Geriau daug nenorėkite, nes nieko nepešite, ypač jei mėginsite paprotinti mylimą asmenį (sutuoktinį) dėl meilės ar pinigų stygiaus. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo (ypač jei dirbate moteriškame kolektyve) – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta imtis atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip padarysite klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite. Ramybė šiandien apsaugos nuo netikėtumų. Ir venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą, taip pat savo rankinę, piniginę. Neatidumas, greičio viršijimas prie vairo gali brangiai kainuoti. Mažiau įtarinėkite mylimą žmogų – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidų, planuoti šeimos biudžeto – jis bus neįgyvendinamas.

Žuvys (02 19–03 20). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti – atsiras „geradarių“, norinčių atverti akis. Tačiau venkite klausyti kažkieno įtarimų, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesidalykite paslaptimis (tiek komercinėmis, tiek meilės) net su gerais draugais ir nedarykite jokių išvadų, nekurkite jokių planų, susijusių tiek su meile, tiek su veikla. Būkite diplomatiški, mokėkite pateisinti kitų trūkumus. Būkite itin atidūs, jei jūsų darbas susijęs su pinigais.

 lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą