Diena bus gana įtempta ir sudėtinga

Kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Diena bus gana įtempta ir sudėtinga emocingiems asmenims, menininkams, moterims. Jei turite skubių ir neatidėliotinų reikalų, imkitės juos tvarkyti kuo anksčiau – iki 9 val. 35 min. kiek palankesnis ir tinkamesnis laikas įvairiems susitikimams, susitarimams (geriau trumpalaikiams), finansinėms operacijoms. Vėliau geriau nesiimti nieko atsakingo ir rizikingo finansų srityje – tai iliuzijų laikas, kai neteisingai įvertinsite galimą naudą, sėkmę. Beje, gali kilti pagunda aiškintis jau esamą painiavą, ieškoti teisybės sprendžiant finansinius reikalus. Nereikėtų to daryti, nebent siektumėte dar labiau viską supainioti. Po 9 val. 35 min. netinkamas metas pinigams investuoti, skolinti dideles sumas. Nepalanku ir pirkti vertingų, gražių daiktų, meno kūrinių, papuošalų, drabužių.

Diena netinkama ir romantiškiems pasimatymams, naujoms meilės pažintims. Nieko gero nepeš ir tie, kurie mėgins aiškintis santykius su savo pora, – tai ne tas laikas, kai reikia kamantinėti, kur dingo meilė ar pinigai. Po tokio pokalbio, tikėtina, niekada nebeatsiras nei meilės, nei pinigų... Kad diena praeitų sklandžiau, rodykite savo nuoširdumą, gerą valią, tiesa, vengdami rimtų įsipareigojimų ateičiai. Šiandien tikėtini rūpesčiai transporto, žiniasklaidos tarnyboms, finansininkams, verslininkams, menininkams, taip pat moterims. Ne pats geriausias laikas švęsti, pramogauti. Išaugs apsinuodijimo maistu, svaigalais, dujomis tikimybė. Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Ugnis, žaibas – esminės permainos gyvenime; žvaigždės, dangus, savaiminis skraidymas danguje – išaukštinimas, apsaugos įgijimas, svajonių išsipildymas. Šventieji, jų paveikslai – išbandymai; gyvūnai – melas, apkalbos; mėsa – nesėkmė, liga; kirpti plaukus – nuostoliai, jei plaukai slenka – jėgų netekimas, pavojus jūsų ar artimo žmogaus gyvybei; koridoriai, raktai, spynos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: be aiškios priežasties šalti, išvysti juodus dūmus, juolab jų įkvėpti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei vėjas atvertų langus, duris namuose (turtas, kraustymasis į geresnę vietą).

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį bus svarbus saikas linksminantis, taip pat atsargumas keliaujant, važiuojant.

Avinas (03 21–04 20). Netiktų prašyti vadovybės padidinti uždarbį ar dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu – geriausiu atveju nieko nepešite, blogiausiu – užsitrauksite šefo nemalonę. Savo užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti klaida. Gresia ir priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Kita vertus, ne laikas priimti ir brangias dovanas (ypač pareigūnams bei moterims iš mažai pažįstamų vyrų).

Jautis (04 21–05 20). Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasto. Net jei pajusite sėkmę šalia, nemanykite, kad ją sučiupote – ji lengvai iš rankų išsprūs. Būtinas didelis apdairumas tvarkant piniginius reikalus, ypač jei tai bendri pinigai: nerizikuokite jais. Ne laikas kreiptis su prašymais į vadovybę ar įtakingus asmenis. Ir nepykite, jėga nieko nesiekite – tai baigsis tik nuostoliais (ne tik finansiniais, bet ir moraliniais).

Dvyniai (05 21–06 21). Bus sunku neprarasti savitvardos. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui, ramiau viską vertinkite. Stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni antraeiliams dalykams – taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimetinėja draugu, sąjungininku. Labiau pasaugokite paslaptis, susijusias su jūsų partneriškais santykiais (dalykiniais ir asmeniniais). Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė, galimas smurtas dėl meilės ar pinigų.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau planuokite, žadėkite. Nebūkite patiklūs – galimos išdavystės tiek darbe, tiek namuose, netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia bei patikrinta informacija. Siekite pripažinti, kur buvote neteisūs, ir pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, nuskriaudėte. Šiandien daug ką lems mokėjimas susitarti, laiku pasiremti įtakingais asmenimis.

Liūtas (07 23–08 22). Kritiškiau vertinkite tiek dalykinius pasiūlymus, tiek meilės prisipažinimus. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, kaip ir abejoti, nusivilti mylimu asmeniu. Saugokite sveikatą bei savo darbo vietą. Gali atsiskleisti slapti jūsų veiklos trūkumai, paaiškėti kolegos ar draugo, mylimo žmogaus, vaikų nesąžiningumas. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar reikia atleisti draugui, artimam žmogui, – esate pernelyg suirzę bei kritiški. Geriau nepasitenkinimą nukreipkite klaidoms taisyti.

Mergelė (08 23–09 22). Nuoseklumas, blaivumas šiandien privaloma, kitaip galite būti įvelti į avantiūrą, per kurią nukentėsite ne tik finansiškai. Ne laikas žaisti mylimo asmens jausmais. Galite būti priversti leistis į avantiūrą spaudžiant kolektyvui, draugams, sutuoktiniui, artimiesiems. Nebus pasiteisinimas ir vaikų laimė, mylimo žmogaus užgaidos – šiandien negalima niekuo rizikuoti. Tad nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai ir bus svarbūs. Beje, jei jums nepritars antroji pusė, šiandien nieko gero neišeis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite, mažiau jaudinkitės – šiuo metu esate linkę kiek dramatizuoti situaciją. Ne laikas išlieti nuoskaudą – kas nors tuo pasinaudos ar tiesiog pasišaipys. Labiau pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais bei kolegomis. O darbe jausitės nesaugiai – gali tekti net atsakyti už klaidas, padarytas kolegų ar jūsų viršininkų. Geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki galo nepasikliaukite partneriais darbe, verta tikrinti bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač susijusią su pinigais arba artimaisiais. Venkite tuščių kalbų bei didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems – jie neliks jums skolingi. Pavojinga aiškintis santykius sutuoktiniams – jokių ginčų su sutuoktiniu, nes galite išprovokuoti santykių atšalimą. Ne laikas brangiems pirkiniams.

Šaulys (11 23–12 21). Nederėtų tvarkyti piniginių, turto reikalų – galite viską sugadinti. Beje, taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, – likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso. Tad nerizikuokite pinigais – dėl menkos klaidos gali sugriūti ilgai puoselėtos viltys. Labiau pasaugokite santykius su savo pora – likite ištikimi. Beje, pasiruoškite atsakyti ir už ankstesnius žygdarbius meilės fronte – gali išaiškėti meilės paslaptys. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą bei sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti. Entuziazmas, noras sužavėti, atkreipti į save, savo sumanymus dėmesį gali tapti nuostolių priežastimi. Tiesa, saiko, sveiko proto gali pristigti (ir ne tik jums), tad nukrypsite ne ten, kur reikia. Tad prieš ką nors veikdami nepamirškite pagalvoti apie pasekmes. Šiandien gali tekti sumokėti ir už ankstesnes iliuzijas. Niekur neskubėkite, būkite atsargesni ką nors veikdami rankomis, vairuodami automobilį, eidami gatve.

Vandenis (01 20–02 18). Prieštaringas metas: norėsis ramiai nuo visko atsiriboti, atsipalaiduoti, tačiau aplinkybės reikalaus kitko. Vis dėlto sutaupysite jėgų bei nervų, jei atidėsite savo rūpesčius kitai savaitei, o šiandien ramiai pailsėsite. Tiks imtis nebent nepavojingų, nesudėtingų darbų, o rimtų reikalų netvarkykite. Labiau pasaugokite sveikatą – gresia netikėtos traumos, lėtinės ligos paaštrėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

Žuvys (02 19–03 20). Nenorėkite sužinoti to, ko jums nesako, ir nesistenkite atrodyti šaunesni, nei tai leidžia jūsų kišenė, socialinė padėtis, – aplinkiniai tai įvertins kritiškai, o jūsų pačių lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite patarinėti, juolab mokyti, bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, net jei aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti ryšius, kenkiančius santykiams šeimoje ar jūsų vardui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą