Gana apgaulingas ir keblus laikas

Ne viskas bus taip gražu ir gerai, kaip pasirodys iš pirmo žvilgsnio, tad nepriimkite jokių atsakingų sprendimų – atidėkite bent jau rytdienai savo atsakymą. Tai gana apgaulingas ir keblus laikas, kai geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nepradėti nieko naujo. Patartina imtis tų darbų, kuriuos gerai išmanote ir kuriuos galite atlikti vieni, taip pat tų privalomų, kurių vengiate, kurie jums nemalonūs ar neįdomūs, sunkūs, reikalaujantys daug pastangų, koncentracijos, kantrybės, ištvermės. Ne laikas ir avantiūroms – neapgalvoti žingsniai, ekspromtas nepasiteisins. Verta gilintis į neaiškius, nesuprantamus dalykus veikloje ar asmeniniuose santykiuose. Gerai jausite pirmines priežastis, pastebėsite esminius trūkumus, rasite senas klaidas. Ieškokite būdų, kaip įveikti įsisenėjusius sunkumus, atsikratyti blogų įpročių, virtusių sistema. Beje, gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtu, palikimu – ir žemišku, ir dangišku. Netiks šiandien juokauti, pramogauti, linksmintis, ką nors švęsti. Patartina daugiau į žemę žiūrėti, palanku ją dirbti. Geras laikas tvoroms tverti, pamatams kasti, medžiams sodinti. Tinka rinkti vardą, pavadinimą. Patartina nešioti akmenis talismanus, palanku juos pirkti. Itin palanku įsigyti žiedą, apyrankę (iš akmens).

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei miegojote prie praviro lango, jei naktis buvo giedra. Sapnai pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos grąžinimas. Būti nuogam – išsivalymas nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė; plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kai kas jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas. Stovėti ant aukšto kalno – laukia geras persilaužimas gyvenime.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų ir pan. – laukia sunkūs išbandymai; jei virš galvos, o ypač ant palangės, paukštis suklyktų, namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis; jei iš nosies, dantenų bėgtų kraujas – nužiūrėjimo požymis; jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį išjungtų – gresia nuostoliai, skausmas; jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas; smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų; rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – aktyvus pilnaties metas, tiesa, nepalankus kelionėms, šeštadienis tinkamas reikalams tvarkyti, įvairiems susitikimams, sekmadienis labiau sudėtingas bei įtemptas, nepalankus švęsti, pramogauti.

Avinas (03 21–04 20). Nerizikuokite turimais pasiekimais, karjera, pinigais. Nesižavėkite pasiūlymais greitai praturtėti. Kad ir kuo užsiimsite, reikės daug ištvermės. Nesiimkite dalykų, kurių gerai neišmanote, – nukentėsite. Ir ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – tai ne išeitis, o tuščias dvasinių jėgų eikvojimas. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai arba pirmai kitos savaitės pusei.

Jautis (04 21–05 20). Klysta visi, nemanykite, kad šiandien – išimtinė diena. Tad nebūkite kategoriški, nieko neteiskite. Venkite įsipareigoti ilgam – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, duotus sutuoktiniui. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite, stenkitės suprasti (ugdykite empatiją).

Dvyniai (05 21–06 21). Šiandien svarbu susikaupti, susitelkti, atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos. Dirbant labiau nei paprastai bus svarbu profesionalumas. Kita vertus, būtent dabar puiki proga pademonstruoti ir įrodyti savo meistriškumą šefui (klientams). Bendraudami su žmonėmis neskubėkite įsižeisti – ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Palanku pasitikrinti sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras. Vis dėlto jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Tai gera proga lengvai išspręsti sunkumus darbe. Verta imtis sudėtingų, keblių ar tiesiog varginančių, nuobodžių užduočių – šiandien tai atliksite be ypatingų pastangų. Beje, nepriekaištaukite ir nepavyduliaukite sutuoktiniui, žmogui, kurį mylite.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas apibendrinimams, rimtoms išvadoms, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Ir mažiau dėmesio kreipkite į nemalonias detales – per jas susierzinsite, neišvysite visumos, nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalo. Geriau nesiimti atsakingo darbo arba to, kurį nepakankamai išmanote, – galite susikompromituoti. Patartina daugiau laiko praleisti namuose ir užsiimti esminiu tvarkymusi.

Mergelė (08 23–09 22). Gera diena, jei darysite tik tai, kas nuo jūsų vienų priklauso. Tiesa, verta kreiptis patarimo, pagalbos į vyresnius ar viršesnius, labiau patyrusius asmenis. Būkite labai atidūs ir susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite gautą informaciją. Geriau niekam nieko nežadėti – atidėkite svarbesnius susitarimus rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali apimti įtarimai be pagrindo, kilti pasitikėjimas kuo nors ir ten, kur reikėtų pasisaugoti. Gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis jus bus lengva suklaidinti finansiniuose dalykuose. Nepasiduokite draugų nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse – nuosėdų liks ilgam.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepervertinkite savo galimybių ir įtakos – nuo jūsų norų, valios ar įtakos mažai kas priklausys. Vertėtų derintis, taikytis prie sutuoktinio, partnerių, paisyti jų nuomonės ir pageidavimų. Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, reikalaujančių staigiai apsispręsti, – šiandien svarbu viską ramiai apsvarstyti ir įvertinti.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį vertėtų pradėti jau šiandien – diena nepalanki aktyviai veiklai. Atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priimti atsakingų sprendimų – tiek asmeninių, tiek dalykinių. Atidėkite tai bent kitai savaitei. Šiandien tiktų nebent užbaigti darbus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbus laikas, kai galite suprasti ar sužinoti jums (jūsų veiklai, ateičiai) reikšmingų dalykų. Atidžiai vertinkite gautus patarimus, pamokymus – vėliau tai pravers. Verta susitikti su bendraminčiais ir pasiklausyti jų nuomonės, pasitarti su jums svarbų reikalą išmanančiu asmeniu, tos srities profesionalu. Palanku apmąstyti ilgalaikius veiklos planus – gana aiškiai suprasite, kaip geriau siekti užsibrėžto tikslo.

Vandenis (01 20–02 18). Gali pavykti suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, kas kunkuliuoja sutuoktinio širdyje, – nesuklysite. Tik ar teisingas išvadas padarysite? Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų, susijusių tiek su veikla, tiek su šeima. Būkite atsargūs važiuodami, venkite ginčų su įvairiais pareigūnais, vadovybe ir kolegomis.

Žuvys (02 19–03 20). Savotiškų iliuzijų laikas tęsiasi, tad galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Tačiau ir patys galite suklysti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra. Pagelbės logika ir faktai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą