Tai tinkamas metas atsiprašyti, taikytis

Pirmadienis vis dar sudėtingas. Iki 13 val. palanku ką nors užbaigti, apibendrinti. Tai ir gera proga ieškoti senų klaidų, jas taisyti. Svarbu spręsti ir bendravimo problemas – mokėkite pripažinti ir savas klaidas. Tai tinkamas metas atsiprašyti, taikytis. Visa diena netinkama pradėti naujų darbų. Nepalanku ir ką nors žadėti ar kitaip įsipareigoti, pasirašyti svarbius susitarimus. Tiesa, tai palankus metas dirbti su pinigais, su tuo susijusioms problemoms spręsti. Pirmadienį išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje tikimybė.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis greitai. Gerai regėti maistą, ypač pieną, jo produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį išjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą; vyrui moterį įžeisti, užgauti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas nors ją padovanotų) – apsauga moteriai ir jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus; tinkami mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį neverta įsigyti nieko vertingo, nepalanku pasirašinėti ir finansinių dokumentų.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis apgaulingas – ne viskas bus taip, kaip jums sakys. Tiesiog atidėkite svarbių sprendimų priėmimą kitai dienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį jausitės geriau, tačiau diena visiškai netinkama imtis svarbių reikalų ar kur nors rizikuoti.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadieniui nieko sudėtingo neplanuokite.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis neprognozuojamas – planai gali suirti. Atidėkite svarbesnius reikalus antradieniui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį taps svarbus saikas. Nenorėkite daugiau, nei savaime išeina. Diena netinkama su vadovybe aptarinėti jūsų atlyginimo perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis smagesnis, tačiau nesunkiai pervertinsite savo galimybes, ne visai teisingai įvertinsite ateities perspektyvas, tad ne laikas įsipareigojimams bei išlaidauti.

Skorpionas (10 24–11 22). Gana nepalankus pirmadienis – nesiimkite nieko rizikingo. Svarbesnius reikalus atidėkite trečiadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite dažniau pasakyti ką nors švelnaus, žavaus tiems, kurie jus myli, o svarbiausia – sutuoktiniui. Pirmadienį tai bus itin reikšminga ir mėnesiui nulems švelnius santykius su artimaisiais, mylimu žmogumi. Diena netinkama įsipareigojimams raštu – atidėkite tai rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį nepalanku tvarkyti svarbių reikalų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis bus įkvepiantis, tačiau visiškai netinkamas naujų darbų pradžiai, kaip ir atsakingiems įsipareigojimams.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis – apribojimų metas, tad nieko svarbaus neplanuokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą