Diena padės atgauti viltį

Tai paskutinė ne tik šią savaitę, bet ir birželį palanki diena tvarkyti svarbius darbo, piniginius ir turto reikalus. Imkitės to, kas jums iš tiesų svarbu. Diena bus universali – gera ir atsipalaiduoti, ir veiklai, ir aktyviai tvarkyti reikalus. Jei ilsitės, daugiau laiko praleiskite prie vandens – plaukioti, užsiimti vandens sportu ši diena itin tinkama. (Atidesni turėtų būti nebent mėgėjai šokinėti į vandenį iš aukščio – šiuo metu nemenka nugaros, kelių traumų tikimybė.) Na, o jei vis dar dirbate, nerkite į painias, užmaskuotas, sunkiai apčiuopiamos ir įveikiamas problemas. Šiuo metu jums atsivers tikros gelmės, susijusios su įvairiomis paslaptimis darbe: ar tai būtų nepastabėti rezervai, nepanaudotos progos, ar slaptos intrigos... Kad ir ką sužinosite, būkite drąsūs: pats laikas perkirsti Gordijo mazgą. Diena padės atgauti viltį – dabar tikėtini realūs postūmiai jums opiu klausimu. Tinkamas metas spręsti painius reikalus. Vis dėlto šiandien galimi ir malonūs netikėtumai. Beje, atsiras ir gerų patarėjų, net pagalbininkų. Tad stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti, ir diena nebus nemaloni, o aplinkinių reakcijos bus gana adekvačios. Taip pat venkite kritikuoti, neįsižeiskite išgirdę kitų pastabų ir nesivelkite į ginčus. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – tai gali būti jūsų išsigelbėjimas. Galima imtis naujos veiklos, jei jai tinkamai pasirengta, palanku pereiti į naują darbovietę. Gerai pradėti statybas, remontus. Tiks aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis. Gerai dirbti žemę. Nepalankios avantiūros, netinka vykti į keliones. Svarbiausia – šiandien reikia stengtis kitiems padėti. Puiku teikti dovanas, gėles. Bus palanku taikytis, skolas grąžinti. Tai ir tėvų pareigos vaikams metas. Palankios šeimos šventės.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reiškė įspėjimą apie galimus nemalonumus darbe, ligą. Net geri sapnai nieko gero nežada. Vieni blogiausių – erotiniai sapnai.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą – prisiimsite atpildą už svetimas nuodėmes, atsakyti prašantiesiems – jums patiems lemtingu momentu bus atsakyta šį mėnesį, jei namuose nuvystų gėlė – gresia nesantaika su mylimu, artimu žmogumi.

Geras ženklas: ką nors pamesti – išvengsite gresiančių nemalonumų, gauti dovanų gėlę – laimė, ramybė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas imtis vienadienių reikalų; palankios spalvos – balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia ir myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus. Gerai baigti kadaise pradėtus darbus, grąžinti skolas. Prisiminkite savo pažadus sutuoktiniui – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeimos, vaikų reikalais.

Jautis (04 21–05 20). Verta pakovoti už teisybę, bet neverta dėl jos ginčytis, kovoti su sutuoktiniu. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Tiesa, nepersidirbkite, mokėkite atsiriboti nuo neprivalomų, antraeilių darbų – šiandien greičiau pervargsite. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę, tikrinkite pasiekiamą informaciją – padarytos klaidos garbės nesuteiks.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Sutelkite jėgas svarbiems darbams atlikti, neįvykdytiems pažadams – ne tik darbe, bet ir namuose. Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Ir neatsisakykite padėti.

Vėžys (06 22–07 22). Nevaržykite savęs – tai džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais. Tiesa, būkite atsargesni su saldžialiežuviais – jie siekia užmigdyti jūsų budrumą, netikėkite žadančiais gerą darbą, didelį pelną. Nepažeidinėkite įstatymų, nesivelkite į finansines avantiūras.

Liūtas (07 23–08 22). Savo nuomonės reikšti, iniciatyvos demonstruoti nederėtų – sėkmė lydės tuomet, kai paisysite šeimos nuomonės bei interesų. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti, venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Neblogas metas ir ieškoti pinigų naujam būstui įsigyti.

Mergelė (08 23–09 22). Galite apie save sužinoti itin svarbių dalykų. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti – bus šviesi galva, džiugi nuotaika. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, veikti kartu. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgą laiką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, sulauksite palaikymo... Vis dėlto jums nuotaiką sugadinti bus sunku ir būsite kupini geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Vakaro pažintys intriguojančios.

Skorpionas (10 24–11 22). Įspūdingas metas – galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su užsieniečiais. Šiandien svarbu elgtis energingai, bet ne agresyviai, pasitikėti savimi. Geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą.

Šaulys (11 23–12 21). Lemtingi bus susitikimai, išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – imkitės tik būtiniausių darbų ir neatsisakykite talkininkų. Būkite atidesni kelyje. Vakare laukia maloni staigmena. Diena palanki romantiškam pasimatymui, gera pasidomėti ir kultūriniais, meniniais renginiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors diena sėkminga, įtampą jausite nemenką. Gali apimti prieštaringi jausmai, norai. Labai nesiblaškykite, ankstesnių ketinimų keisti neskubėkite. Galbūt reikia išlaukti? Suskubkite sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, susijusių su jūsų veikla, nes atidėti jie gali komplikuotis, įstrigti. Vakaras palankus bičiuliškiems susibūrimams. Jei tektų atvirai pasikalbėti su sutuoktiniu, nebūkite labai kategoriški.

Vandenis (01 20–02 18). Svarbus laikas – galite pelnyti aukštus įvertinimus, patirti didelę sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – laukia geros permainos. Dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams galimi naudingi karjeros pokyčiai. Beje, labiau pasiseks tiems, kurie užsitikrins kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines, taip pat jūsų reikalo finansavimo problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Galite gauti intriguojančių pasiūlymų dėl naujo darbo, tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje, tačiau dabar nepriimkite sprendimų – jums reikia laiko viską ramiai apsvarstyti. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. Šiandien galite sulaukti nuoširdžios pagalbos, įžvalgaus patarimo. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą