Įtampa gali išsiveržti

Sudėtingas laikas tarp dviejų užtemimų (Saulės – liepos 2 d., Mėnulio – liepos 16 d.) tęsiasi. Šiuo metu įsijungia galingos jėgos, apie kurias galite nė nenutuokti, vyksta esminis persilaužimas, kai įvykiai tampa nekontroliuojami. Protestas – pagrindinis šio laiko elgesio motyvas. Įtampa, susikaupusi šeimoje ar darbo kolektyve, visuomenėje dėl lyderystės ar netikusio vadovavimo gali išsiveržti. Tai, kas buvo slėpta, ims nesmagiai atsiverti. Bus neapdairu bendrauti su žmogumi neatsižvelgiant į jo anksčiau patirtus pralaimėjimus, nusivylimus. Blogas metas svarbiems sandoriams, investicijoms, bet kokiems rimtiems susitarimams. Įvairios sąjungos, partneriški ryšiai gali irti. Netikėta išdavystė, nelaukti praradimai, nuostoliai. Nieko rimto nesiimkite ir atidžiau apskaičiuokite savo jėgas bei galimybes – lemtingu momentu pasirodys, kad esate nepajėgūs. Vis dėlto pirma dienos pusė iki 14 val. 52 min. kiek palankesnė, tad svarbesnius neatidėliotinus reikalus verta sutvarkyti iki pietų. Būtina atida dirbant su kompiuteriais ir visais kitais elektros prietaisais. Ne laikas pirkti vertingą elektros techniką. Ypač antrą dienos pusę išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, katastrofų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Nežaiskite su degtukais tiesiogine ir perkeltine prasme. Itin pažeidžiama galva, akys. Vakaras visiškai netinkamas pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams. Nepalanku bus ir aiškintis santykius. Galima nerami naktis. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis. Labiau pasaugokite savo turtą.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nebus reikšmingi jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: užuosti malonius aromatus, pačiam puikiai kvepėti, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą ar debesys virš galvos išsisklaidytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; verta vilkėti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Iš paprastų dalykų galite padaryti ką nors painaus, sudėtingo, o išties rimtą problemą nevykusiai supaprastinti. Nepriimkite jokių rimtų sprendimų dėl noro ką nors pamokyti ar atkeršyti – atoveiksmis gali viską sunaikinti. Nerizikuokite gerais santykiais tiek darbe, tiek namie: verta ieškoti kompromisų ir pirmiausia sąžiningai elgtis patiems.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidesni tariamiems niekams – per juos galite suvokti kai ką labai svarbaus, ko anksčiau nematėte, nevertinote. Tai sunkaus darbo diena, kai viskas priklausys nuo kokybės. Beje, jūsų sąžiningumas gali būti patikrintas. Bus svarbu nesivelti į ginčus ir santykių aiškinimąsi (ypač su savo pora) antrą dienos pusę. Būkite jautresni sutuoktinio skundams.

Dvyniai (05 21–06 21). Dabar esate kupini ne tik sveiko įniršio, bet ir gerų idėjų, kaip įveikti esamas problemas. Kovodami už save, savo idėją, pripažinimą, populiarumą galite tik dar labiau sugadinti reikalą, tad siekite viską spręsti taikiai, gražiuoju. Būkite apdairesni su pinigais, turtu, atsargesni kelyje. Labiau pasaugokite sveikatą antrą dienos pusę. Atsargiau elkitės su darbo technika.

Vėžys (06 22–07 22). Nesivelkite į santykių aiškinimąsi: nesitikėkite iš savų bei šefo teisingumo, supratingumo. Dažniau ilsėkitės, ypač jei dirbate įtemptą, atsakingą ar nuobodų darbą. Nuo 12 val. 30 min. pasijusite geriau ir bus lengviau įveikti kilusius sunkumus. Tik nepervertinkite savo galimybių – vakarop pavojų tik padaugės. Labiau pasaugokite savo vaikus, be to, tai netinkamas laikas priimti sprendimus ir dėl jų ateities.

Liūtas (07 23–08 22). Gali taip nutikti, kad staiga suvoksite, jog visi jus supantys žmonės kvaili, nesąžiningi arba nedėkingi, kad niekas nesiruošia jums nusileisti ar suprasti. Tačiau prieš garsiai ką nors pasakydami nurimkite ir gerai pasvarstykite. Šiandien labiau tikėtini tušti ginčai, įvairūs vėlavimai, avarijos, vagystės, tačiau venkite skubėti. Ne laikas ir išlaidauti ar įsipareigoti (ypač antrą dienos pusę).

Mergelė (08 23–09 22). Greitai dar nereiškia gerai. Neskubėkite, viską tikrinkite. Įsiklausykite į kritiką, įspėjimus, patarimus. Ir nepervertinkite savęs, savo galimybių (ypač finansinių) bei įtakos – tai brangiai kainuos. Labiau pasikliaukite sutuoktinio ar mylimo asmens jausmais – neklausykite apkalbų. Būkite atidesni kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių (ypač telefoninių).

Svarstyklės (09 23–10 23). Konfliktinis metas, kai reakcija būna staigi, bet netiksli. Kad ir keista, pergalę atneš taikūs kovos būdai – nepasiduokite agresijai, mokėkite neraguoti į provokacijas, o pats blogiausias būdas išsikrauti po santykių aiškinimosi bus automobilio vairavimas. Būkite apdairesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus: nuostoliai labiau tikėtini nei pelnas.

Skorpionas (10 24–11 22). Komplikuotas metas, nes būsite nusiteikę ramybei, apmąstymams, tačiau kai kas vers spręsti neįdomias, kvailas svetimas problemas, gilintis į dalykus, apie kuriuos nenorite nieko žinoti. Antrą dienos pusę pasijusite stipresni, norėsis imti ir radikaliai išspręsti kilusią problemą. Vis dėlto išlikite taktiški ir atsargūs. Beje, mažiau įtarinėkite artimuosius – viskas geriau, nei manote.

Šaulys (11 23–12 21). Turite aiškiai suvokti, kas jums kliudo būti laimingiems, laisviems, kas neleidžia įkūnyti savų sumanymų, kūrybinės energijos ir imtis radikalių priemonių. Jaučiate, kad pasiruošėte esminėms permainoms, tiesa, jų inicijuoti kol kas nereikėtų. Dera išlaukti bent iki 23 d., o dar geriau viską atidėti rugpjūčiui. Vakaras sudėtingas – geriausia jį praleisti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite reiklesni, griežtesni, bet aplinkiniai taip pat iš jūsų tikėsis ne mažiau. Nepatartina aiškintis šeimos, meilės santykių – tik viską pabloginsite. Svarbesnius dalykinius reikalus sutvarkykite iki pietų. Vėliau nebesiimkite nieko atsakingo ar naujo ir būkite pasiruošę netikėtumams, kurie galimi ir per draugus. Bus svarbi atida dirbant kompiuteriu, rūpesčiai galimi per elektros techniką.

Vandenis (01 20–02 18). Sudėtingas laikas, ypač antra dienos pusė po 12 val. 30 min., – gali tekti vaikščioti peilio ašmenimis. Vis dėlto diena nebus tokia kebli, jei mokėsite susivaldyti, nepasiduoti emocijoms ir kritiškiau vertinsite tai, ką išgirsite. Venkite aiškintis santykius – galite viską sugadinti, ypač jei teks bendrauti su užsieniečiais, taip pat savo kreditoriais ar skolininkais. Bus svarbu ir nepasiduoti azartui ką nors barant ar vairuojant.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite savo nepasitenkinimą, taip pat ryžtą parodyti civilizuotai. Būtina rimčiau save kontroliuoti – galite netinkamai sureaguoti. Deja, išaugs konfliktų darbe, ypač su vadovybe arba pavaldiniais, nesantaikos su giminaičiais, tėvais tikimybė. Gresia įvairios traumos bei avarijos. Ir nepavyduliaukite – šiandien lengva jus apgauti, nes būsite įtarūs, nervingi, nepatiklūs. Viešnagėms diena netinkama.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą