Horoskopas sekmadieniui, sausio 14 d.

Avinas Ši diena pažadins norą išsiveržti iš rutinos, domėtis kultūriniu gyvenimu. Atsargiau su nepažįstamais veikėjais, kurių pasiūlymai skamba kaip įtraukimas į neaiškią veiklą. Vakaras neatneš norimo atsipalaidavimo, nors jo ir nusipelnėte.

Jautis Regis, jums nebesinorės vykdyti to, ką kažkam prižadėjote, suplanavote. Išsisukinėjimas - ne išeitis. Mokėkite paaiškinti savo motyvus ir parodyti, kad vertinate aplinkinių dėmesį. Stenkitės įveikti savo silpnybes, pasyvumą.

Dvyniai Nusimato įdomios pažintys, susitikimai su bendraminčiais. Jei dalyvausite viešuose renginiuose, pasisaugokite provokacijų ir vagysčių. Vakare pasijusite išsisėmę, pasiilgę ramybės, atpalaiduojamos muzikos, intymumo.

Vėžys Šiandien labiausiai derėtų pasirūpinti savimi, kūno ir sielos sveikata. Patartina vienatvė, poilsis. Labiau klausykitės intuicijos, niekur neskubėkite. Vakaras stimuliuos sentimentalius jausmus, kūrybinį polėkį.

Liūtas Šios dienos įtakos skatins didelį nerimastingumą, emocines audras. Nuotaikos kaitaliosis. Pažabokite savo jautrumą, nes būtinas saikas, atsargumas. Vakaras gali pažerti šaunių įspūdžių. Galima gurmaniška vakarienė, siurprizas.

Mergelė Nelengva bus išsirinkti tinkamą prekę iš jų gausos, nors šiandien būtinai norėsite pasinaudoti nuolaida ir apsipirkti. Jūsų neryžtingumu gali pasinaudoti vaikai, mylimieji ir išpešti tai, ko neketinote nei pirkti, nei dovanoti.

Svarstyklės Šiandieną gauta informacija, žinios, pokalbiai su kaimynais, artimaisiais gali pasitarnauti jūsų labui. Tik pasisaugokite infekcijų. Vakaras bus emociškai neramus. Susilaikykite nuo rizikingų išdaigų, kontroliuokite savo žodžius, poelgius.

Skorpionas Staiga užplūdę seni prisiminimai darys jus nekantrius, kaprizingus. Palikite ramybėje praeities šmėklas ir galvokite apie tas viltis, kurias įmanoma realizuoti. Nekaltinkite partnerio, kad jums kažko nepasakė, jei patys vengiate atvirumo.

Šaulys Ši diena žada romantišką polėkį arba kūrybinį įkvėpimą. Gali būti, kad vyksite į pobūvį, priėmimą ar pasimatymą. Meilės jausmus protarpiais drums pavydo, nepasitikėjimo bei apmaudo debesys. Nuo vagių saugokite turtą.

Ožiaragis Nors šiandien būsite darbingi ir energingi, tačiau derėtų patausoti sveikatą. Staigus persitempimas, išsiblaškymas kelyje gali atnešti ilgalaikių problemų. Vakaras bus smagesnis, jei jį leisite su partneriu, o ne vienumoje.

Vandenis Šiandien bus lengva tiek išsiskirti su jums svarbiu žmogumi, tiek susitaikyti, suartėti. Situacija bus geresnė, jei elgsitės nuoširdžiai, be veidmainiavimo. Pasisaugokite vagių ir aferistų, siūlančių abejotiną darbo ir uždarbio galimybę.

Žuvys Jei kur nors eisite, nesineškite didelės pinigų sumos, nes galite pamesti ar nevykusiai juos išleisti. Neapsiimkite saugoti svetimo turto, tarpininkauti skolinant. Vakare galite atsidurti tarp nepažįstamų žmonių. Tikėtinas kultūrinis renginys.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą