Šiandien netinka nieko žadėti, įsipareigoti

Apgaulingas metas tęsis iki 16 val. 12 min. ir nebus tinkamas svarbiems susitikimams, atsakingiems sprendimams priimti, reikšmingiems dokumentams pasirašyti. Tai iliuzijų laikas, kai labiau tikima tuo, ko nėra, ir ieškoma išeities ten, kur tik sprandą galima nusisukti. Tad iki pavakarės netinka nieko žadėti, įsipareigoti. Šiandien bus itin svarbu neprarasti ramybės ir nepasiduoti svetimai įtakai – spaudimui tiek dalykiniuose (ypač finansiniuose), tiek širdies reikaluose. Beje, diena nebus romantiška, tad patartina esminį dėmesį skirti veiklai. Tinkamas laikas ir tvarkytis iš esmės – darbe, namie. Antra dienos pusė po 13 val. itin palanki apsilankyti pas gydytoją, įvairiems tyrimams atlikti ir kitoms svarbioms medicininėms procedūroms. Svarbesniems susitikimams ir susitarimams tinkama antra dienos pusė po 13 val., bet geriausias laikas bus jau po 16 val. 12 min. Vakaras geras bičiuliškiems susitikimams ir šeiminiams susibūrimams. Beje, pavakarės ir vakaro metas susijęs su užtarnautomis dovanomis. Tai bus karminio atpildo metas, kai galėsite pasitikrinti, ką gero (blogo?) nuveikėte per mėnesį. Pirmą dienos pusę didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau pažeidžiami bus asmenys, dirbantys vadovaujamą darbą, taip pat kariškiai, sportininkai, vyrai apskritai. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, aštriais įrankiais, ginklais, atsargiau naudokitės elektros prietaisais, kompiuteriais. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, pildysis greitai.

Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė; būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa; lietus – sveikata; vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas nors į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė; jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje; pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių; šviesius dūmus (ne tabako) matyti – apsaugos įgijimas; rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Aplinkybes veikloje, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti, perdėti. Vis dėlto kraštutinumų reikėtų vengti – nesiruoškite labai blogiems dalykams. Beje, sėkmė netikėtai gali nusišypsoti antrą dienos pusę. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais, pavaldiniais – kitaip galite sukelti nepasitenkinimą, paskatinti protestą. Pasistenkite nesikišti į svetimus reikalus, dabar reikėtų koncentruotis tik į namus, šeimą. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė ryte. Labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių ir savo vaikų nuomonei, atidesni skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį. Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus. Kritiškai vertinkite situaciją, iki 13 val. gautus pasiūlymus – atidėkite derybas, susitarimus, įsipareigojimus pavakarei. Nepanikuokite, jeigu nesulauksite šilto atsako iš artimo žmogaus, – tai nereiškia nieko blogo.

Dvyniai (05 21–06 21). Venkite atsakingų darbų ir šefo pirmą dienos pusę, nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, nei aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Vis dėlto keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar, kitiems padedant, išspręsti asmeninę, gal šeimos problemą. Tiesa, nereikėtų laukti ugningo mylimo žmogaus asistavimo – tai santūrumo (laikino) meilės srityje metas. Vakarą geriausia praleisti su artimais draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Ne itin maloni diena. Nesiimkite svarbių darbų, nes dėl įvairių priežasčių jūsų planai gali suirti. Mažiau pasikliaukite draugais, partneriais. Iki 13 val. gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas – suprasite tai, ką privalote nuveikti savo vaikų labui, kuo galite pagelbėti mylimam žmogui. Daugiau dėmesio skirkite namų reikalams, šeimai. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės – jūsų laukia netikėtumai, naujienos. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų ir didelių išlaidų. Ir nebūkite patiklūs – lengvabūdiški ar pernelyg savimi pasitikintys asmenys gali jus suklaidinti. Tad elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Iki pavakarės venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

Mergelė (08 23–09 22). Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite, neįsipareigokite materialiai ir nesivelkite į avantiūras dėl pinigų ar mylimo žmogaus, galbūt vaiko kaprizų. Blogas laikas pasirašyti svarbius finansinius dokumentus. Šiandien – jokių avantiūrų, jokios rizikos: galite pralaimėti svarbų reikalą. Net jei ką ir išlošite, tai – laikina. Iki pavakarės bus didesnė traumų, autoavarijų tikimybė. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, – ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirma dienos pusė nekokia – nenorėkite daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Tačiau vėliau galite nemažai laimėti. Rizikuokite, jei jus remia kolektyvas, šeima, šefas, tiesa, antrą dienos pusę – geriau po 13 val. Nepirkite vertingų daiktų gerai to neapgalvoję. Palankiausia juos pirkti po 16 val. 12 min.

Skorpionas (10 24–11 22). Visiems geras nebūsi – teks rinktis ką nors viena. Tik geriau tai daryti antrą dienos pusę. Beje, netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – svarbius reikalus derėtų tvarkyti vieniems. Antra dienos pusė palanki asmenims, siekiantiems suburti žmones. Verta ieškoti bendraminčių, pagalbininkų.

Šaulys (11 23–12 21). Nepalanki diena. Vargu ar pavyks atsiriboti nuo išorinio pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Ir mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas – vargu ar jūsų reakcija bus adekvati. Beje, nesistenkite kitiems įtikti – kad ir kaip gerai viską atliksite, atsiras nepatenkintų. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite nemenkai suklysti dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį, jei neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotaikos. Gresia neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, tačiau jūs rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Galite nukentėti per neatsakingus patarėjus, kvailus draugus. Ne laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums kas nors bus pažadėta antrą dienos pusę (po 16 val. 12 min.), tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greitai, kaip norėsite.

Vandenis (01 20–02 18). Įtemptas laikas, kai susidaro įspūdis, kad visiems esate skolingi. Pretenzijos, ypač darbe, neišvengiamos – iš jūsų bus nemažai reikalaujama, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Po 13 val. tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su šefu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems meilesni. Būkite atidesni tėvų, senelių sveikatai, tolerantiškesni tėvų ir visuomenės nuomonei.

Žuvys (02 19–03 20). Nebloga diena žmonėms, turintiems patirties, – po pietų jiems tiktų tvarkyti svarbius reikalus. Jauniems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite daug vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų (nebent tai išgirstumėte jau vakarop), ir labiau pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta – tuomet rasite gerą išeitį. Pirmą dienos pusę patartina netvarkyti juridinių reikalų, taip pat tų, kurie susiję su dideliu turtu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą