Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 4 d.

Sekmadienis gana nepalankus po 12 val. Antra dienos pusė bus nebetinkama švęsti, pramogauti, nepalanki pirkti vertingus ar gražius daiktus, papuošalus, meno kūrinius. Šis laikas bus nepalankus ir romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims. Ir būkite atidesni maisto kokybei – galimi apsinuodijimai. 

Šį savaitgalį patartina daugiau dėmesio skirti įvairioms sveikatingumo praktikoms. 

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai buvo regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – laukia atpildas už negerus dalykus. 

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kristų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus. 

Geras ženklas: jei nukristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant reikalus, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus. 

Avinas (03 21–04 20). Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Tai geros dienos sveikatos, grožio procedūroms. 

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį bus svarbu labiau kontroliuoti emocijas – nesierzinkite, taip pat neįtarinėkite dėl niekų mylimo asmens. 

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį venkite kritikuoti artimuosius ir būkite atidesni gamindami valgį. 

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis provokuos ginčams bei neatsakingam elgesiui kelyje. Pasisaugokite ir kitus pasaugokite. 

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis įtemptas, venkite ginčų su tėvais – ne laikas jiems pranešinėti naujienas apie pasikeitimus jūsų gyvenime. Ir likite apdairūs vairuodami transporto priemones – kelyje gresia netikėti pavojai. 

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį pasisaugokite dviprasmybių bendraudami, ypač meilės srityje. Nepatartina veltis į romantiškus santykius – vėliau gali paaiškėti, kad mažumą apsigavote. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramaus užsimiršimo metas, kai norisi nuo visų pabėgti ir atsipalaiduoti tyloje, ramybėje. Tad nors jūsų laukia įvairūs susitikimai, nors spaudžia darbai, raskite laiko pabūti vieni. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nerizikuokite vairuodami sekmadienį. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį gali tekti susitaikyti su tam tikru pralaimėjimu. Nebūkite tądien labai kategoriški bei griežti artimiesiems – tai atsigręš pirmiausia prieš jus. Didesnė traumų tikimybė. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio antrą pusę didesnė nelaimingų atsitikimų, elektroninės technikos, transporto priemonių gedimų, traumų tikimybė. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienio antra pusė sudėtinga, kai reikia labiau pasaugoti gerus santykius su pora. Bus didesnė technikos gedimų, vagysčių tikimybė. 

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalio džiaugsmai priklausys nuo jūsų poros, santykių su antrąja puse švelnumo. Tad mažiau kalbų, daugiau pastangų. ŠSekmadienį bus svarbu nepadaryti ko nors blogo savo antrajai pusei. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 23 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą