Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 10 d.

Šeštadienis nepalankesnis iki 17 val. 45 min. – iki to laiko dera tvarkytis, atsisakyti ko nors nereikalingo, netinka bendrauti ar reikalais užsiimti. Baikite senus darbus, grąžinkite skolas, taikykitės – taip paruošite dirvą naujai sėkmei. Iki to laiko nederėtų organizuoti švenčių – tai blogas laikas pramogauti, svaigalams vartoti, taip pat kelionėms. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai maistu. Vėliau neblogas laikas šventimams, viešnagėms, įvairiems susitikimams. 

Šeštadienio vakaras bei sekmadienis iki pavakarės – karminio atpildo metas, kai nutinka tai, ką užsitarnavome per mėnesį. Tai bus puiki diena bendrauti, ypač su bendraminčiais, taip pat pažintims užmegzti. Tai metas, kai pagaliau tampa aišku, kas mes esame, ko norime, kur turime eiti ir su kuo. Nepraleiskite progos susitikti su tais, kurie jums artimi, – jūsų ryšiai taps glaudesni. 

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški: gerai skraidyti, matyti žvaigždes, dangų, debesis, jausti vėją. Susapnuota bažnyčia, šventieji bylotų, kad jūsų laukia išbandymai. 

Blogas ženklas: vorą sunaikinti – nesėkminga meilė, jei akis perštėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami; vengtini kontrastingi deriniai, ypač balta ir juoda. 

Geras ženklas: rasti geltonų monetų, kaukę, žaisliuką, šviesius dūmus išvysti; pilka. 

Avinas (03 21–04 20). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį didesnė traumų tikimybė kelyje, svečiuose – niekur neskubėkite, be reikalo nerizikuokite. 

Jautis (04 21–05 20). Nepalankesnė pirma šeštadienio pusė. Beje, per šias dienas galimi netikėti susitikimai, nelaukti svečiai iš toli bei geros naujienos. 

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite nepasiduoti svetimai įtakai šeštadienį – vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite tądien norui būti atviram bendraudami su sutuoktiniu – tai netikusi diena aiškintis santykius ar ką nors prisipažinti – jus neteisingai supras. 

Vėžys (06 22–07 22). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio pagrįsti, šeštadienį ne laikas ką nors aiškintis, juolab ką nors spręsti – tai iliuzijų bei paikų konfliktų metas. Atidėkite rimtą pokalbį sekmadieniui, o šeštadienį pasirinkite kokį nors smagų krapštymąsi namų ūkyje. 

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį nebus sunku susikirsti su vaikais bei mylimaisiais – tai įvairių nesusipratimų, painiavos metas. Be to, tądien būsite pernelyg pastabūs bei įžvalgūs ir dėl padidėjusio įtarumo, išaugusios įtampos lengvai pyksitės su artimaisiais, giminaičiais, kaimynais. 

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadieniui nieko svarbaus neplanuokite. Labiau pasirūpinkite tėvais ir pasaugokite vaikus – per juos gali pakakti rūpesčių. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį didesnė traumų, buitinių avarijų bei kitokių smulkių nesėkmių tikimybė. Beje, jei pasirengsite netikėtumams, tikrai nieko ypatingo nenutiks. 

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones bei viešnages, su kuo nors susitikti. Labiau pasaugokite tądien savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse. 

Šaulys (11 23–12 21). Nepasiduokite provokacijoms šeštadienį ir saugokite pinigus, turtą, reputaciją bei sveikatą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas nutiktų tądien, geriau nepriimti radikalių sprendimų, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Pasistenkite nuo visų atsiriboti, savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus. 

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis – tas laikas, kai teks rūpintis kitais, – tai jūsų draugiškumo egzaminas. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį gali klaidingai pasirodyti, kad net patys artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Vis dėlto jūsų laukia džiugus šeštadienio vakaras. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą