Nuotraukos autorius: 123rf

Tai paradoksų metas, kai sunku suprasti, kas yra gerai, o kas blogai

Nors sėkmingas, bet prieštaringas laikas, kai reikalai pakrypsta netikėta linkme, kai sunku teisingai numatyti naudą. Vis dėlto asmenims, mėgstantiems improvizacijas, o standartus vertinantiems kaip apribojimus, neleidžiančius pasireikšti asmenybės kūrybinėms galioms, diena naudinga. Tad įprastos taisyklės (asmeniškai bendraujant ar tvarkant reikalus) šiandien gali veikti kiek kitaip, o kartais ir atvirkščiai. Ten, kur visada išgirsdavote „taip“, galite sulaukti „ne“. Tai paradoksų metas, kai sunku suprasti, kas yra gerai, o kas blogai. Manoma, kad saugiausia taktika – nieko radikaliai nekeisti, nieko iš esmės naujo nepradėti, likti ištikimiems – sau, savo principams, žmonėms, kurie yra draugai, partneriai, mylimieji.

Tvarkant reikalus bus naudinga įvertinti situaciją iš priešingų pozicijų, tarkime, savo ir oponento. Vertinga pasiruošti ir priešingai oponento reakcijai bei vadinamajam nenumatytam atvejui. Tuomet situacija versis jau gerąja linkme. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – rytoj bus gana sudėtinga diena. Vakaras nebepalankus – nuo 19 val. 59 min. prasidės kritinis pilnaties metas, negeras šventimams, pramogoms, romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai regėti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – nuostoliai, vagystės. Labai tikroviški sapnai apie dabartinį jūsų gyvenimą gali nesipildyti, tiesiog būti jūsų džiaugsmo ar nerimo atspindys.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas nors savaime suliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, nukristi, jei nagas nulūžtų. Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams iš dešinės pusės, o kairiarankiams – atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis – įtemptas pilnaties metas, nebus geras kelionėms, svarbiems susitikimams, o sekmadienis – jau palankus laikas, atnešantis nusiraminimą, susitaikymą.

Avinas (03 21–04 20). Gana pasyvi diena – gali būti sunku susikaupti, aiškiai mąstyti. Plaukite pasroviui ir mažiau planuokite – tai laikas, kai reikia planus tiesiog pamiršti (darbus irgi). Tiks tvarkyti konfidencialius darbo reikalus. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Viešnagėms, kaip ir svečiams priimti, nepalankus metas.

Jautis (04 21–05 20). Diena skatins bendrauti, taip pat imtis permainų. Jei būsite lankstesni, išradingesni, laimėsite – įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų netikėtų būdų senoms įgrisusioms problemoms spręsti. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite. Tinka pasirašyti darbo sutartį.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas laikas atsibodusiems, įstrigusiems dalykiniams reikalams tvarkyti, seniems darbams atnaujinti – gali pavykti kai ką pakeisti į gera. Tinka su darbdaviu aptarti jūsų perspektyvas, galima prašyti didesnio atlyginimo. Nebloga proga ilgalaikiams dalykiniams susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas laikas susikaupusiems reikalams tvarkyti. Tik niekur neskubėkite, žiūrėkite, kad nepražiopsotumėte geros galimybės. Palanki proga darbo sutartims su užsieniečiais sudaryti. Nauji veiklos pasiūlymai (iš užsienio irgi) bus naudingi. Verta labiau atsižvelgti į šeimos patarimus, pastabas.

Liūtas (07 23–08 22). Nesistenkite vieni kalnų versti – jums būtinas artimo žmogaus palaikymas. Gali kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nemalonių išlaidų. Diena bus tinkama mokesčių, paskolų, draudimo reikalams tvarkyti. Vakaras sudėtingas – venkite aiškintis santykius, būkite atsargesni kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Gera diena bet kokiems susitikimams, jei jums būdinga vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad visi kiti gali turėti savo nuomonę tik tada, jei ji sutampa su jūsiške, verčiau šiandien svarbių reikalų neaptarinėti. Vakare itin venkite ginčų su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių bei įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais bei sutuoktiniu. Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, šefu. Neatsisakykite jums siūlomos pagalbos ar naujų pareigų. Stenkitės įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų (kitaip įgysite patikimų priešų).

Skorpionas (10 24–11 22). Atsiras naujų galimybių pagerinti finansinę padėtį, tačiau nesivelkite į neapgalvotas avantiūras. Jos tikėtinos ir meilės reikaluose. Gali užsimegzti tarnybinis romanas. Tikėtina, kad savo jausmus jums gali atverti asmuo, kurį laikėte vien savo draugu.

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate, ir apie tai gali tekti šiuo metu išgirsti. Na, o ši diena tinkamiausia poilsiui – reikėtų labiau pasisaugoti įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palankus metas skubiems reikalams tvarkyti, įvairiems susitarimams. Neblogas laikas svarbiems pokalbiams, jei norisi ką nors gražiuoju priversti padaryti jums reikalingą dalyką. Vakare būkite atidesni bendraudami – ne laikas ką nors kritikuoti. Bus nepalankios ir naujos pažintys.

Vandenis (01 20–02 18). Jei jums reikia susitaikyti, įteikite dovanėlę, pakvieskite pietų, ir bendra kalba bus gana greitai rasta. Tinkamas laikas ir gerai parengtam sandoriui tvirtinti, konfidencialiam pokalbiui apie jūsų karjerą. Vakare venkite išlaidauti. Labiau pasaugokite pinigus, turtą. Būkite atidesni maisto kokybei.

Žuvys (02 19–03 20). Aktyvus metas – nuobodžiauti nebus kada, netikėtumų irgi pakaks. Kad diena nesukeltų nenumatytų rūpesčių, jums teks atidžiau dirbti, apdairiau planuoti veiklą, atsargiau elgtis su pinigais ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus. Pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau taip manys aplinkiniai).

lorytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą